17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пак плашим света с грозотии.

Не бой се , теб не успяха да те видят !

Очарователно момиче със звезден старт в живота. Хейтърчета зсвистници нека си страдат и хейтват, те от под дъното където живуркат по - нагоре няма да изплуват.

И с какво е покорила Париж??? Че отсега нататък и предстои бляскаво бъдеще на елитна проститутка. Това за гордост ли е че даже цяла статия сте праснали за падението на едно българско момиче

Гледах момичето с майка си по Нова. Момичето е много нежно, красиво, има нужните физически данни и излъчване за успешна кариера във висшата мода. Майка й също е много красива жена. Който пише глупости, че се е уредила с връзки не е добре. Какво го интересува Лагерфелд за директора на бг списание. Не е като да е дъщеря на Синди. Просто момичето си е родено за тази сцена и дано пожъне много успехии дано е достгатъэчно отговорна, възпитана и силна да се спаси от тъмната страна на красивите бляскави подиуми.

Къде я даваха? Искам да я видя как седи на екран. По сутрешните новини ли?

Изпиши Белослава Хинова в гугъл и ще ти излезе клипът от участието й в Събуди се по Нова ТВ. Другият вариант е в сайта на Нова, но там ще загубиш време, в гугъл излиза веднага.

Ти не си добре бе смешен ясно е на всеки ,че тая не става

Много красиво момиче! Успех й желая!

Много красиво, нежно и фино момиче. Не напразно са я избрали такива модни къщи за техен модел. В предишната статия, която пак за нея беше май за Шанел дефилираше. Имаше много арт фотографии. Успех и желая и късмет.

Хейт! Сипвайте! Изливайте си жалките душички миличките ми, за съжаление с това ще си останете, жалки псевдо кифли, мечтаещи да бъдат нещо различно от недоразумението което са! И за да оправдаете жалкото си и мизерно съществуване, грозната си визия и ниският си интелект, единственото което ви остава е да обиждате всичко което нямате :) Няма НИТО ЕДНА новина в тази секция на този сайт в която да има положителни коментари, НИТО ЕДНА - отидете проверете малките ми грозни душички. Гледайте си собствения живот и съществуване и се опитайте да бъдете повече хора, че не сте, ама хич.

Ива, Във вашето изказване има повече злоба и агресия от колкото във всичките мнения по- долу. Аз съм фотограф и истината за световният моден подиум не е никак розова. Всички в този бранш знаят как повечето момичета едва се опазват от сексуални посегателства, но всички мълчат в името на кариерата си. Не знам дали си струва цената, която плащат, но всеки сам си избира кръста. Дано това момиче има успешна кариера без да се налага да удовлетворява ниски страсти на някое застаряващо гуро. ач,е е много важно кои са родителите ти - това историята го е доказала. И полека с обидите, ако желаете да бъдете на ниво , не дръжте този език и не размахвайте пръст. Приятелски съвет.

И ква е истината? Истината е, че повечето бъгларски момичета не стават, това е истината, щото приличат на питки и на тулумбички. Нито имат финес, нито чар, да не говорим за изразен врат, шия, рамене и стойка. Или висок чата. Повечето български са като от калъп - ниски, а ако са високи са с къси крака и тесни рамене и къси вратове, да не говорим за косите им. Айде малко по-професионално. А по-долу някакви ми кудкудякат за майки и т.н. НИкой не ви е крив, че сте грозни и че имате скромни дъщери, които не стават за световната сцена. Там не може да пробие всеки, трябва да е различен. И за ужас, в България се цени посредствеността, не различността.

Явно не сте ме разбрали. Говоря ви в глобален аспект за незадрават среда на модния подиум в света. А че българските момичета не знаят как да поддържат телата си, дори и да имат дани си е факт. И спрете с тоя подвикващ назидателен тон. Конкретно за Хинова - да - има излъчване, да - има данни. Но исках да ви кажа,че има мног момичета които просто нямат финансовата възможност да стигнат до кастинги навън, а имат дани. та това по въпроса , кои са роднините й и прочие. Че Лагерфелд не го боли коя е майка й , със сигурност е така.

...когато майка ти е редактор на спсание Ева имаш широко отворени врати. Не ми поднасяйте красиви приказки за случайно сбъднати мечти. Няма такъв филм!

Освен това и мама дето ''я бутнала в дълбокото'' обикаля с нея защото е само на 16 години а до 18 години неможе да обикаля без родител...

Ти да видиш - ева е мега списание, а Карл Лагерфелд е кварталният простак. Не сте в ред.

Тая мацка, да не се обижда но не е кой знае колко красива а като всяка друга грозновата манекенка единици са красивите манекенки и тя не е сред тях, дори и силикон няма за да се хванем за нещо.А щом от 16 годишна си търси спонсор да обяви цена има желаещи покорители ....

Защо лъжете момичето ,че е красиво типична грозновата манекенка е .Роси Иванова е красива но не всяка е Роси Иванова.

да бе ...с кифленското си изражение става за арабите в Дубай само. Прекалено тъпо изражение има на мутреса

да бе ...с кифленското си изражение става за арабите в Дубай само. Прекалено тъпо изражение има на мутреса

Е по-добре мутреса от колкото тинейджърка без тяло има силикон оная поне

Покорила тя, най-много нея да я покорят разни дъртаци...

Да продам детето си за ... то е ясно за какво. Толкова е гнусно. Всеки бил и за секунда в бранша е наясно за какво иде реч.

Въпрос на светоглед и ценности. В случая, "ценности" в кавички.

Друго си е майка ти да е шефка на списание,модна агенция,театър,с няколко солидни сметки. Моите родители мизерници и аз си чистят офисчета.Никой не му пука имам ли мозък ,добро сърце, бяло лице. Това е животът! Иначе браво на девойката. Дано не се поквари.

Еми дори да си прав - момичето явно си има късмет. К'во да се прай, както ти написа такъв е живота. Ние ще гледаме да дадем такъв старт за нашите деца :).

Добре Елена ако нямаш приятел остави кординати да обсъдим въпроса с децата

Дай,Боже,Ели! :-)

Цена си направи! Ама бързо! Щото годините текат. Цена за .... ъъъ, наясно си, нали? Не си красавица неземна. Цена си направи за .... "услуги". Ай, или вече имаш?

Защо ли ги чета тези неща, една на 1 милиона млади българя направила еди-какво си, случило й се еди-какво си, ....

надяваме се че е висока, тънка и миловидна както изглежда от снимките и успех

Цъкнах ти минус то излезе плюс на мен тая не ми харесва и определено не е красива а е като всяка друга красивите манекенки са единици.Да си намери спонсора и да спират да пишат за нея.

очаква я близка среща от третия вид с моя шнур... те това я очаква!!!