Билетите за Deep Purple свършват като топъл хляб

2 часа як рок обещават Иън Гилън и компания в "Арена Армеец"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тея дядовци на по 75 и кусур години вече стават само за оркестър в столовата на някой старчески дом.Всичко с тях свърши когато колегата Ричи ги заеба.От 5-6 години се излагат тотално.Гилън е дразнещо фалшиф ,колегата Морс и той дава фира и е далече от ракетата на Дикси Дрекс.Много е тъжно да ги слушам сега на живо ,след като съм ги гледал и слушал 73 в Калифорния ....

Мразя топъл хляб и не го ям и купувам.

Стари, дърти, пеели фалшиво, нямало го Ричи(наистина го няма). но все пак са Deep Purple! Long living rock and roll! Нашите искат пенсии, бил изгорял регистъра им, а Кирил имал тефтерче със стотици концерти.

Пенсионерска група

Все пак ще отида , макар , че последния път в Каварна напуснах концерта със сълзи преждивременно. Така е DP вече не са това което бяха и помним от 1972 , но и аз съм вече на 65 - и аз не мога доста неща. Всички вървим нагоре по стълбата, която води надолу !

Бяха велика банда , но всяко нещо - с времето си . По-добре да не се излагат .

Съжалявам но това определено няма нищо общо с Deep Purple!

КАКВИ СА ТЕЗИ НИКРОЛОЗИ, ЧИМШИРА ИМ СЕ ПОДАВА ОТ ДЖОБОВЕТЕ!!!

ДП приключи със смъртта на Болин преди много години . Come taste the band - най-великият им албум .

Чак як не вярвам. На последният им концерт нещо тегаво ми стана. Пърпъл са класика в жанра, вечни, но тези старчоци на сцената, които с вида си само ти помагаха с приспиването, нещо не можаха да ми напълнят душата. Даже и скъпата, която е върл фен на такава музика, призна, че нещо не била чак толкова впечатлена.

за теб чалгаджийски цици и прочие !!

...хем си прав,хем не си !!

CHILD IN TIME PICTURES OF HOME LAZY S M O K E O N T H E W A T E R HaaaaaaDDDeeee , nashte Hayde, grat Parumai !!!

от скандал няма ли билети за тоя помияр

Без Ричи, не стават!

Издържа 5 песни при две октави по-ниско.. В останалия концерт бе нагрявана английска стомана от Джудас прийст. Ян Гилън е велик певец, но за 60-те и 70-те.

When a Blind Man Cries

Пърпъл са легенди, само цървули може не ги слушат, доста са стари, гледал съм ги четири пъти, и даже последния път в Арена не беше чак толкова яко, но всички знаем като млади какво беше да намериш тава на пърпъл, после касета, ролка и каква радост вече на видео, а да ги видем на живо, това беше фантазии, но ето, гледаме и и се радваме на стила, вярно че с Ричи Блекмор са много по яки, но и Стив Морс не е лош като солист, великия Джон Лорд, Пърпъл как и другите групи по тяхно време са все музика за ухото, по хубаво от музиката няма и то всякаква, кой каквато обича, тя те съживява