Били Айлиш и религията

Певицата била силно религиозна като дете

Обратно в новината

Коментари - Били Айлиш и религията | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сърцето ми се топи със страшна сила, като чета дълбокомислия, бълвани от разни fикли..

Дете на рогатия спри да пушиш дрога!!!

Въпросната "фукла" както я наричате има следните награди: Музикални награди на MTV (2019 г.) - най-добър нов изпълнител и най-добра песен Bad guy; Грами за: Най-добър изпълнител за годината (2020 г.); Песен на годината (2020 г.) – Bad guy; Албум на годината (2020 г.) – When We All Fall Asleep, Where Do We Go? Запис на годината (2020 г.) Вие с нещо подобно можете ли да се похвалите? Момичето няма и 20 години (родена е през 2001ва) Някой БГ изпълнител да ми посочите с такива успехи под 20 години? Докато не се научите да уважавате чуждия труд и постижения, ще си живеете в мизерия!

Не знам, може и добра певица да е, не отричам, не я слушам, но наистина дълбокомислията и са като на наркоман. Че е добра в пеенето не означава, че добра в мисленето и общуването, не се изхвърляй толкова. Пък не се знае какви способни мениджъри има.....

В днешни дни награди печелят изкуствено създадени продукти за музикалния пазар. Аз няма нито една MTV награда... Нямам шанс .. Ххахаха Слаш (така съм чувал) беше казал " Сега музикантите първо си купуват дрехите, после се учат да свирят .." Помислете върху това .. Иначе талантливи певци / певици има бол (може би и много по-добри от туй нящо), само дето няма кой да ги приведе във вид такъв, че да спечелят 20 -30 награди, ей така м/у другото... И една фикла няма да учи дядо си да кашля ...

В първата и песен е с разбит нос....шепнеща и търкаляща се.... просто само това ми липсва....

казала, че като всяко дете изповядва култа към Дядо Коледа/Феята на зъбките/страшния Торбалан, ама чак пък "религиозна".

Е това дете.

Може, зависи какъв сигнал е хванала от кораба майка.

Бе кво ни занимавате с опитите за мисловна дейност на тая тАпАнАркА!?!

Ма ти си много проЗт! И какво като има ВСИЧКИ ТИЯ СВЕТОВНО ВАЖНИ НАГРАДИ?!

И на тая горката й е избегала центровката.

Мисля, че Били Айлиш е готина и разчупена, но това е ценност само в САЩ. При нас си има калъп - или чалга, или рап, или поп, повечето с чужда музика и аранжименти. Интересни мисли, за духовното ѝ развитие, особено, че не ги натрапва на никой.

бяло боклуче

Михаил, отдавна музиката не е изкуство по смисъла, на който всички го възприемаме. От как MTV стана основна медия за пропагандиране на музиката, то вече музиката не е това което беше. В момента музиката е инструмент за продаване на поведение дрехи и куп марекетинг но не и музика. А въпросната Били Айлиш е прекрасен пример за тази машина и не е интересна, а доста отегчителна. Песента и за Bond 007 мъка.

Колко време са отделили да натискат по екрана, за да изкажат мнението си, от което пари не могат никога да направят :) Но дерзайте!

Песента е е много по добре от тази на Адел например.

Е супер

Тая вече мяза на Станка Златева, а след 10 години ще прилича на... Били Айлиш на 30 години. Няма да има нищо подобно. Адел на младини ще е фиданка.

Какво й е разчупеното, освен че мяза на поръбен тийнейджър с неопределен пол?

И дано дъщеря ми да не прилича на нея. Би било тотален провал и финал на живота ми, както и този на съпругата ми. Сигурен съм, че никой родител не би желал подобно "чудо" да му се пръкне в къщата. Освен ако не живее в каравана, пуши крек 24/7 и се надява дъщеря му да го издържа.

Моля, нормални хора, Не четете коментарите под статиите в дир.бг..Там има само мнения на неудачници и тролове,които пишат за стотинки каквото им кажат..само смрад се носи там...по-добре подминете.

Мария Илиева, Дара, и Рут Колева ни платиха да плюем по Били Айлиш, щото ни отне американския пазар...:)))))))

Споко. Дъщеря ти също няма да направи същите $ не само с една музика, но с каквото и да било. Нямай тези грижи.

Ами...ДИРници, няма как да четеш класика от тях. Българите и тяхната омраза...нали знаеш. И за да разбереш, защо са такива, вгледай се в тях.

Моля ви се :))) Не знам дали пишат за стотинки, но ако някой ги е наел за това, определено трябва да си подбере хора на по високо ниво. Доста са зле.

Правопис при сравнителна степен в българския език във вашето селце от кой клас се изучава, мари? Нека да позная. Откакто закриха началното училище - не се изучава...:(((

Ти да не се полицай по граматика? Хора, които поправят граматиката на други хора в интернет са нарцисисти. Ще си умреш така и жалко за околните. Народа пише от телефон и грешките са неизбежни. Но ти си зле психически. Граматиката може да сси оправят, но за тебе е късно да се оправиш. Ако граматиката ти е най силната черта иди се скрий или си прави на мъж на жена си, имаш шанс да я впечатлиш. А и ползваш цинизми като ти напукат като стара пластмаса егото. Зле си мой човек. Защо четеш статии за Били Айлиш? Дъщеря ми я обича, но ти защо? Хах. Айде бегай от тука и който иска да си чете. Джудже. Деца четат тук, той дошъл да си показва нивото с цинизми. Тфу

пуснах часовника. и откривам залаганията - дали ще доживее до 30? според мен шансовете и са някъде около и под нулата... дали ще е свръх доза, или самоубийство -няма значение. не е пригодна за живота и толкова.

Особеното на това да си на 18 е че не знаеш почти нищо, но си мислиш че всичко ти е ясно вече, нормално е

И аз не мислех че ще доживея 30 - като малка бях убедена че това няма да се случи, но животът ме опроверга :))

Само ако знаете през какво е минала тази красавица...

тежки наркотици играят тука..