17-11-2017 20-11-2018

Коментари

защо все още някой обръща внимание на едно мънкащо недоразумение.... и как така едно мрънкане се именува като пеене. Нареждам я до онази италианска група които правят песните си с пръцкане.

О колко романтично. Само тя и брат й в една стая у дома, той дрънка на китарка, а Били-то мънка нещо под носа си и оп видиш ли световен хит от поредния бедноизрасъл човек. Абе още ли има такива дето вярват на тези захаросани историйки за наивници.

Истината е брутална, не е лесно да се приеме. Нормално е системата да генерира илюзии, иначе ще се срине "построеното" от ложите. Тия истории за "успех" не е нужно много да се рови за да стане ясно, че обикновено са свързани с неприятни неща. Надеждата умира последна.

Това е среща на 2 различни свята: Били до днес си спомня, че иска да си купи маркови маратонки, както всеки тинейджър, но родителите и нямат пари. Днес тя носи дрехи и бижута единственно подарени. На никого не е длъжна в този свят, освен на родителите си и брат си....с който брат записват албума, който ги изстреля в световната музика, в стая на домът им. Без студио и студийна техника, без промоутъри, продуценти, спонсори. Точно бъкингамския род КОХАРИ днес не е модел за подражание и възхищение, че и да им се правят реверанси.