Били Айлиш: Порното увреди мозъка ми

"Чувствам се опустошена и имам проблем със отношението си към секса", признава певицата пред Хауърд Стърн

Обратно в новината

Коментари - Били Айлиш: Порното увреди мозъка ми | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лъскането е за кеф, сексът за престиж

Няма ли клипове, в които да те учат реално, или всички са извратени, питам, защото не гледам, но и на мен са ми казвали много момчета подобни неща, че примерно не са се възбуждали толкова в секса, заради гледане на порно

Нищо му няма на порното,но 11 е прекалено рано за него. + 21

На мене тя ми бърка в мозъка с ненормалните си песни и клипове, дето нито едно порно не могат да ми причинят... И старовремческите наркомански космонафстки дрехи, с които се облича това трътлесто безвкусно безталантливо същество. На женските същества романтичните простотии, дето гледат им промиват мозъка. А не порното.... Порното е съвсем нормално нещо за хора, дълго без секс. Като цяло мъжете и жените са твърде различни и по твърде различен начин разглеждаме секса, като нужда. Казах. Точка. Това е а абсолютната истина. Който може ще ме разбере. Другите нямат значение. И никога не са имали.

Значи и тя е била като силвестър Сталоун? Снимала се е в порно ли?

и не, като певица. Сега ти е момента, момиче, да си покажеш всичко "най-мило". Както го направи Вечната Мерлин Монро и остана Вечна. После се превръщаш в геронтофилната гротеска баба Мадона. Сега се събличай и си облекчавай душата а ние....ще те разбираме. P.S. едва ли сама е достигнала до този рекламен трик....прозира дългата ръка на продуцентите.

Пообърках се нещо. Не рабрах Голям смях и Дааам на кого отговарят. А порното наистина пречи на нормалните отношения мъж-жена. Кофти е, когато Той през цялото време се чуди как да Я накара да го лапне, докато Тя просто очаква целувка, нежност и докосване. Или обратното - Тя да му се хвърли към чатала, докато Той се готви да започне да реди рими във възхвала на красотата ѝ. Нещата трябва да се случват естествено, да ти идват отвътре. А не да следваш модела на поведение, набит ти в главата от безбройните клипове.

Тебе, връзват ли те....за да ти набиват главата с такива клипове?

Къф морал те гони пък тебе, бе? Говоря за стереотипите и привикването, кито "жанра" създава у децата! Не съм антипорно радетел.

Родителите къде са били? Порно боЛ.. Всеки гледа това което му харесва? До достигане на зрялост се думкала, колкото баба й за цял живот не е. Морала и общоприетите ценности й ги няма, порното било виновно. Глуоости на търкалета.

Родителите къде са били? Порно боЛ.. Всеки гледа това което му харесва? До достигане на зрялост се думкала, колкото баба й за цял живот не е. Морала и общоприетите ценности й ги няма, порното било виновно. Глуоости на търкалета.

В порното има безкрайно разнообразие. Ако започнеш и продължаваш да гледаш порно с насилие, значи това те привлича. В един момент явно е започнала да се чувства виновна и сега си търси оправдание че порното и е изкривило представите.

Терапевт без диплома.

То и едно време гледахме порно на тея години. Само че не ни учиха в училище от 4-5клас. Да не говорим че момичетата не подражаваха и не се стремяха да пораснат на 12г.

Добре че е порното та някои да се научат какво да правят в кревата- особено жени. Да се научат и как да изглеждат и да се обличат.

Нас не ни мисли. Коя циганка те излъга, че ти ставаш за нещо? Сам ли го реши или постоянно питаш жена си :)))) Гледай си шкембето и не си плюнчи брадата като говориш.

Доста много от всякакви раси ме излъгаха и продължават да ме лъжат хаха

Има разлика между успешен с жените мъж и мъжка ку@ва :))) Всяка жена познава и от 2та вида. Поздрави.

Ти по симпове ли си падаш, дето обичат да ги шибат мъже и жени с пенис колани? Би трябвало да си падаш по истинско мъже, не по педали. По-здрави за тебе!

Когато ти имаш златен тен, висок си към 1.90, широки рамене, перфектни зъби, физическа красота, хубава коса, в която жените да вкарват пръсти с удоволствие и разбира се надарен на първия етаж, който може по 2-3 пъти без да тюфка като стар автобус, ела да ни кажеш за облеклото ни и красотата ни. Със сигурност изглеждам 10000 пъти по добре от тебе.

Е не съм 1,90 - 1 и 80 съм, ама пък мога по 6-7 пъти - устроива ли те ?

Добре че не си 1,90, че щеше да можеш само 2-3 пъти, братле. Хич не съжалявай! :) Аз пък, да ти се оплача, тези, дето се обличат като в прончетата, гледам да ги пропускам. Рядко са способни на чувства. Обикновено отношенията с тях са възмездни.

Моторист - разсмя ме ! Хубаво е че държиш на чувствата. За мен чусвтвата не значат нищо. Изобщо не бъркам емоции и с...

Кой ви го каза на вас това? :))))))))))))))

Ха-ха! Романтик съм, признавам.

Те така се успокояват. Хахахахаха. И на мен ми стана много забавно. Правили повече от 3 пъти. Хахахаха. Ами- качество над количество, но нека вярват в Дядо Коледа. Мисля , че това са двама на по 17. Сериозно сега. Хмм

Не се бъзикам за 6-7 пъти на ден - е не, не е в рамикте на 2 часа - малко трудно ше стане И не не съм на 17. И освен това не е нужно да си мъжка к-ва за да разбираш същността на човешката природа В работата ми коя ли не се пробва да се хване на сериозна връзка с мен - то не бяха рецепционистки, секретарки, нр-ки

Със сигурност цикъла ти е отвратителен 1000 пъти по-гнусен от всеки един мъж.

Ако жената си пада много по мъжа, тя е фурия в леглото му. Ноо явно малко мъже имат такъв опит.

Порното е болест.

Порното е като алкохола. Може да го употребяваш от време на време за разнообразие и удоволствие, и тогава е ОК. Като прекалиш си ставаш алкохолик/порнохолик. Е, тогава действително е болест.

Хмм... Много малко хора, без значение мъже или жени, могат да си признаят подобно нещо, още повече публично. Браво на Били! За съжаление така стоят нещата в момента масово с младежите в пубертета. Представите им за секса са тотално изкривени от масовата продукция, която е достъпна лесно и (почти) безплатно през интернет и телевизиите. В огромен стрес е за младежите се превръща първият път, особено, опитвайки се да подражават на действията на профита и аматьори от екрана. След това много често идва извода "Баси гадното! Аз повече секс няма да правя!". Порното е тежък бич за обществото ни. Освен останалите вреди, води и до пристрастяване. Добре е, че младежки идол подхваща темата.

Това е много умен коментар.

Те че ще го правят още е ясно, но за съжаление без да знаят какво изпускат в подражанието на изкривени неща. Това е голям проблем, защото вътрешния свят на един човек става осакатен и неспособен да изпита щастие и хубав кекс с друго човешко същество.

Аз съм близо на 50. Женен, с чудсесен сексуален живот. Освен това съм моногамен повече от 25 години. И въпреки това много си падам по порното. То дава възможност донякъде да обуздаеш полигамната мъжка сексуалност като я изживяваш илюзорно и в същото време да останеш фактически верен на човека до теб. От моя опит , порното е нещо полезно и го препоръчвам на подрастващите. Големия въпрос е ....какво порно. Точно както бих попитал/ препоръчал "каква храна", "какъв алкохол".

Въобще нямах предвид осъзнатия избор на 50-годишен мъж, който има дългогодишен партньор до себе си и ползва порното само като клапан, който го предпазва от собствената му съвест и от укоримо от морална и от законова гледна точка поведение. Проблемът е за тийнейджърите, които нямат нито опита, нито партньора и изграждат грешно отношение именно към тези бъдещи за тях събития.

Направи милионите на съвсем крехка възраст, нека кучетата гледат и лаят след кервана. То е част от сделката :)))))

То си личи и без да го казваш

Може би ни спестява това, че е гледала порно с животни и трупове, както е разпространено и нормално в тази ненормална държава.

Не си далече от истината. Винаги съм се чудил на извратените и клипове граничещи с гнусотия. Са ми се изясни картинката, ниска, трътлеста, комплексирана. За късмет брат и е талантлив композитор и в лицето не е грозна.

Ами нека брат и напише и за тебе нещо и нека те пуснат по радиото. Хайде успех. Разбий класациите. Какво се пулиш още?

"Са" ти се изяснило??? Оууу Колююююююю бегай да ринеш куришките на кокошките.

Смя се със сълзи, да не са ти направили дълбоко гърло?

Странно явление. На жените обикновено романтичните филми им промиват мозъка, а не шики мики клипчетата.

Не е от порното, очевидно е по рождение.

Със сигурност е гледала неподходящо порно, през осемдесетте години нямахме такива проблеми. Дано скоро свърши суматохата около епидемията и отговорните държавни органите се заемат с важните задачи а именно осигуряване на подходящо порно за подрастващите.

Е, то от самолет се вижда, че си откачалка. Ама поне си го признаваш...

И моя