17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Покажете някоя математичка или трактористка, бе, сексисти! Стига с тия джендър стереотипи за жени-домакини, в 21 век сме!

тази ми прилича на онази

``Честно казано за мен тя е била олицетворение на това, че жена с хубаво тяло винаги е желана от мъжете. Аз не мога да я нарека хубава жена. Колкот и пера и грим и хляб да омеси пак не може да бъде хубава жена. Но жена с хубаво тяло може да бъде.

Всеки си има силни страни, твоето не е да месиш хляб. Ползвай си "атрибута" с които печелиш конкурси.

Билянка гони май 40 и явно и е омръзнало да я мачка Шрек. Започна да се рекламира тук-там...

Тия, с малките самолетчета, налазиха сайта, появи се информация за жена. Кога друг път ще си избият комплексите. Е няма по- смешни и жалки мъжлета от нашите. Страхливички мижитурки, но срещу жените, оооо, какви храбреци са, плюят, плюят и нямат умора. Смешници.

Не ми е сериозно да се занимава с тази професия и да е прехвалена домакиня. Не, че не може и двете да е човек, но с тия изкуствени цици в иначе стегнатото й тяло, което се храни само с био, еко и незнам си какви храни, нещо не ми се връзва....Миии не е сериозно..пошло и долнопробно, а е майка.

Къде и е пекарната на таз хлебарка да и ползваме "фурната".

таз па коя е?!

Блазе му на ДД, дар от Бога е получил.

Тая танцувачка и много прехвалена домакиня кога почива денем меси готви нощем танцува. Изобщо не е пример за показване та чак и за подражание.

Внимавайте какво пишете за нея, че да не ядете бой! Затова - ах, колко е страхотна, първа красавица, гореща жрица, любяща съпруга, а кулинарните й умения - те направо засенчват самия Ути! Остава и да замяза на него и готово. Пък колко е общителна и весела, не оставя нито една баба-съседка без да й помогне на качване и слизане в панелката. Редовно прекопава лехата пред входа, даже им е сковала и пейка да кютят и да си лафят новите клюки. Жена-мечта. Митко, как е, доволен ли си или ще си мерим някакви ...цепси?

Не ме кефи.

Ами, отвори си прекарна! Така ще си свършила поне едно полезно нещо!

тя пекарната не я е затваряла от 13 годишна

Нина

Добре де, хубава е, щастливо омъжена, супер готвачка! Защо тогава се снима като проститутка?!?

Ми щото е такава :-)

Е нито едно от всичко казано.

Да, секси е, да, стегната е, да, домакиня е.... НО.... има отвратителен глас....

На тия момичета пластичния хирург е за затвора, аз щях да го зашия тия топки по добре

И на тая и дотегна семейния живот!

Огладне

хлебче с черници??? стига бе! а може и тъй да изглежда?? може, ама ако махне веригите и си спусне ръцете надоло изглежда съвсем иначе!

Не,това е на Дон Кихот коня, с чула.

Това на Шрек жената ли беше ?

Не на Дон Кихот коня с чула

Това чае шукарие и секси... аман от леки женички без образоваие и квалификация прехранващи се с голотии.

брей брей значи може и хляб да меси стези ръце освен....................

Аман от Инстаграм-звезди, дето ни се дават сами за пример и ние трябва да ги лайкваме и да им се кланяме като на богове.

Кво прайш в Инстаграм, бе - ходи на село да пасеш говедата !

Храната трябва да се приготвя от чисти хора. Да си го яде сама.

Не се знае, кой го е приготвил. Може да е майка ѝ или пък дори някой готвач. После качва снимките и идиотчетата в Инстаграм лапват въдицата!

Защо българките винаги искат да изглеждат като леки жени?

не са само българките , всички жени по света са така ... защото и те , както повечето мъже , обичат с.екса , и ако се забулят може и да не ги огрее :):)

Като им гледам бройката деца то тия забуените явно бая ги огрява.... само не тоя дето им се иска де, а на който я продадат