17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може ли по-малко розови сополи? Всички тези напъни за оригиналност са жалка фейсбук чалга. Да е живо и здраво момчето и да расте мъж, а не мамин лигльо!

Това е радостно, и им пожелавам много здраве и щастие! Но не разбирам кое ги кара до степен да изперкат да публикуват снимки и пишат под тях жени като тази ....."благодаря, че избра нас", "мое всичко"? И то не само тази жена, а още някои....защото са по-известни ли? Със съпругата ми сме много щастливи, че имаме 2 сина, но за мое щастие тя не се държеше по този начин. И не че не сме се радвали, напротив, но с такива думи.....де знам? Явно само на мен ми е странно подобно държание от жени, наскоро родили.

хубава новина, но като прочета тъпизма - благодаря, че избра нас и ми се повръща. как може едно дете да избере?! те са избрали да имат дете. ужас

Не е задължително, пожелателно е, малко да се поинтересувате от старите вярвания на българите, техните традиции и обичаи, и ще разберете някои неща, които наричате тъпизми! Бъдете здрави!

доста литература е прочетена, по тази и подобни тема, подобни "вярвания" не открих. сигурно имате предвид, други култури, за карми, прераждания и бла-бла

Бъди жива и здрава и много го пази защото това е светлината в твоя живот . Бъди щастлива

Пак добре - Има една Борислава - стисната (учителка по история) - даже снимка на сина си не показва

Еее ми като е спала без гащи, сега ше дундурка.