Бионсе издаде изненадващо нова песен: Вдигнете юмруци, покажете черната си любов

Текстът напомня историята на чернокожите, полицейската жестокост и протестите след смъртта на Джордж Флойд

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"вдигнете юмруци и покажете черните си...... зад.ици" Не не съм расист да не ме обвините прибързано.. Просто, гладна кокошка -просо сънува! И мойта работа такава при прочета на заглавието...ей така без да искам го интерпретирах

Тъпа патица! И тя ли е дискриминирана?! Че милиони бели фенове и пълнят банковата сметка!

ИСТИНАТА Насилието на чернокожи над белите в САЩ е повече от 25 пъти по-голямо от обратното, но вестниците крият данни ( От база данни на полицията ) https://veja.abril.com.br/blog/felipe-moura-brasil/violencia-de-negros-contra-brancos-nos-eua-e-mais-de-25-vezes-maior-que-o-inverso-mas-jornais-escondem-dados/

Товарете ги по корабите и обратно в Африка. И тези, както и нашите "роми", се оказаха неприспособими към обществото. Явно сами ше трябва да извървят пътя от палмата до компютъра и т.н.

Нагли,алчни и злобни....марш в лагерите да изплатите изпотрошените магазини и паметници. Радвам се,че вдигнаха ленински паметник и казаха,че не одобряват черните изцепки!!!!

и после ИК ще трябва да ги спасява от твърде мноото любоФ

Бионсе е добра певица каза един астролог, но трябва да внимава да не взима наркотици, да не кара кола, мотор, велосипед, да не се качва на по високо от обувките си, да не се къпе във вана, да не плува в басейн, да не яде морска храна и т.н. Всички тези неща са опасни за нейното здраве ....

Да покажат черната си любов към какво ? Към наркотиците, мързела, грабежите, убийствата или социалните помощи ?

Проста мангалка!

Няма лошо. Бионсе ще направи малко реклама и пари.

То бива бива, но чернокожите се самозабравиха. Те са най-криминализираната част от обществото и като ги пипнат да отговарят пред закона, се започва вой и писък както от нашите "роми" пред полицейските управления. Някой трябва да им втълпи в мозъците, че ако нарушават законите, и то многократно, ще бъдат арестувани и съдени. И тази гугугтка, разчитайки на популярността си, всъщност призовава към разпправа с белите и неспазване на законите на обществото, в което и тя живее и ползва благата, създадени от белите, а не от чернокожите. Я да видим има ли и тя в главата си като нейните събратя по кожа вещество ,с което да проумее правилата на живот в цивилизовано и развито общество, за което ти не си допринесъл с нищо, освен с песни и въртене на задни части.

Черните се обединяват и подкрепят един друг. Само с тия юмруци да не се оплескат нещата. Все пак американците до голяма степен са наследници на английската порода твар-убиец. Една от най-жестоките породи, клала и бесила и убивала стотици милиони невинни хора. 5 поколения по-късно гена дали се е променил? Бионсето гледа да захлеби някой лев в суматохата, обаче видимо кътка милиони и не ги дава на черните си събратя да си купят печено пиле?

пиле няма да им помогне, а умения да развият със сърпа и чука и да си намерят работа

Kenn1111

Ми дръжте си юмруците и черната любов.Щом и това взехте да делите на цветове си заслужавате от афроамериканци да си станете африканци.

Ако банда цигани, БГ аналог на негрите в САЩ, изнасили майка ми, жена ми и дъщеря ми и след това убие всички нас, ще имат ли белите ни животи значение ?

Има разлика - черните в САЩ не са се телепортирали някакви. Не са преплавали океана сами - така че кой каквото е правил, да си сърба попарата. Индианците какво стана с тях, ще искат ли да им се рестутуира незаконно отнетата земя?

Либерия е създадена точно за бивши роби от хамерика. проблема е, че афрохамерикаците не имсе оди у джунглата. искат некой да им дава пари и да си клатят кой - квото има да клати

Що не направят песен "White Parade" да се пее "Вдигнете ръце, покажете бялата си любов" ?