Бившата любима на принц Хари се омъжи за... Хари

Кресида Бонас и строителният предприемач Хари Уентуърт-Стенли си казаха "Да" през уикенда

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Nikos

Красива жена, лъчезарна, с красиво тяло! Кресида Бонас е класи над циганката Меган Маркъл !

Уауууу

Я обади как е като нрав, възпитание. Как е с нервите ? Гледам я познаваш лично

Тази е 68 пъти по красива от жена му.....

ами по-хубава е от (полу-афро) американката

Само глупавите още не са разбрали , че ние не се влюбване в най-хубавите, а в тия, с които иимаме химия, привличане. Не са разбрали и че хубостта преминава бързо и остават очарование, сериозно отношение към партньора, способност да е добър родител, вярност и позитивност.

Хубава бяла жена... И излъчването й е по-интелигентно. Виж тя вече би била конкуренция на Кейт. Сегашната.... no, thanks

Колониално сайтче. Да не свършииха местните "красавици"?

Па някои са и проклети - влече ги все към забраненото, скандалното, да направят напук. Най-проклети са глезените, че не са видели лошото в живота, не са се научили на търпение и да налягат парцалите.

Примитивен тъпанар си ти, пич!

как па не се хвана с някой стругар ?

Тъпака се ожени за негърка и изпусна страхотно гадже.

запознали с такъв.

Тая няма цици и джуки... въобще не я хвалете в България!

Kolko krasivo i charovno momiche...

100 пъти по-земна и чаровна от маймунето...

Търкулнало се гърнето и си намерило похлупака... Хем това създание се отърва от онзи с "голите хора", защото едва ли щеше да е особено щастлива от "кралския живот", хем онзи си намери каквото търси - "актриса" с "добро" минало. Да му е честита на Хари "красавицата", а на това девойче - по-добре уредения и мисля достатъчно охолен живот. Господ понякога учудващо добре си върши работата - всекиму според заслуженото...

Др!!!-Любовта е по силна и от „атома“!И не давайте АКЪЛ, кой кого да обича, това да не ви е соца.?!

И що цъкате минуси когато някой се чуди дали под фасадата има нещо?

Уау И ти ли си пил кафето с нея, та я знаеш колко е земна и чаровна ?

Така е, съгласна. И същия тоя пич, дето й хвали сега интелигентното изражение, ако беше станала съпруга на Хари щеше да цвърчи каква проста актриса си е взел, измита, смотана, тъпа, завиждаща на Кийт и т.н.....Просто народа си избива собствените комплекси и чувства за малоценност като обижда абсолютно непознати нему хора, до които няма никакъв досег, освен няколко снимки и изречения, които собственика на вестника е решил да облъчва публиката. Обаче охотно въз основа на тая информация анализира характер, интелигентност, възпитание....И това ги прави щасливи и значими в.....техните очи. Защото Хари, Хари, Кресида и Мегън никога няма и да разберат и изобщо не ги интересува мнението на разни откачалки по форумите.

Баба му не му позволи. Трябваше Кресида да се откаже да е модел и да учства в театрални постановки. Тя отказа да се откаже и бабата нареди на Хари да се раздели с нея. Той после се срина психически. Меган не е грозна, но е американка и си е волна птица. И в крайна сметка Хари пак за актриса се ажени. Сега Елизабет ІІ се хапе отзад. Кресида щеше да се кротне и да не скандализира никого.

Не се връзвай. Стигнах до извода, че някои просто получават оргазми при цъкане на минуси. Сериозно сега: не са съгласни, ама не знаят защо и не могат да обяснят. Щото са тъпи.

Тази може да кифла, интересчийка и каквото и да е друго, но е стотици пъти по-хубава от онова плашило, което взе акъла на изкуфялата издънка на осраните аристоСрати!

Глупак, даже глупак на квадрат!

Да не стават сакатлъци като вика в леглото. ;)

Harry marry

Със сигурност Кресида още таи чувства към него. Това издаде й нейният Instagram профил. В деня, в който кралската преса обяви официално новината за годежа на принц Хари и Мегън Маркъл, Кресида пусна фотос, придружен от тъжен цитат. На снимката, момиче и момче протягат ръце един към друг, а под нея е написано: “Не е важно доколко се считаш за образован, талантлив, богат или готин. Главното е как се отнасяш към другите хора”. Има за какво да съжалява Хари, мое мнение е, че се е наврял на погрешното място !!

Меган е по - красива и по-интелигентна.

Пено мъри, току-що себе си ли описа

Да оставиш това бижу - красива, образована с класа за една мургавела простачка без грам възпитание с минало по-тъмно и от самата нея. Голям глупак баш Харито.

Ми добре се е омъжила за този Хари. Много по-красив е от другия Хари. А тя сладурана изглежда.

Ха-ха!

Точно така е. Правилна преценка от женска страна.

А на "някои" от тук присъстващите гарантирам, че няма да си видят внучката. Смятам достатъчно наказание за злините им.