17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тя е от богато семейство и винаги е имала пари. Просто когато се е омъжила за него е имала други изгоди. Пари при пари отиват. Той й е отворил вратите на модната къща за Холивуд, карал е насила актрисите да носят рокли от нейните колекции и така й е правил невероятна реклама особено на Оскарите. Сега без него почти никой не иска да носи нейните творения, а и основната й съдружничка и съоснователка на модната къща я напусна преди месец. Просто й остава само да си харчи парите и да си живее живота. А това, че се прави на наивна е най-старият номер на света. Сигуна съм, че я е било супер гнус да си ляга с него, затова набързо е родила едно дете и беш да я няма, а той да си хойка където си иска, щом тя може да си му харчи паричките, през оная работа й е било къде и с кого спи мъжът й стига да е далече от нея този гнусар.

Няма проблем ,щом съпруга й е съгласен.

Не е важно с кой излиза, а кой и влиза.

хич не е била наивна даже - омъжила се за шопара кога била никоя бедничка и гладничка оправила се търпяла го шопара изчакала всички да се обърнат срещу него -хоп и тичайте крачета при младите момчета и отново открила любовта вика ни лук яла ни лук мирисала наивна бях

Що да не излиза?

Наивна била...За да се прежали и омъжиш за тоя гнус за пари не ще да е била от най-наивните...

Евала на тоя шопар! Издумкал е всички топ котенца в Холивуд!

От толкова думкане или ще свърши в затвора, или като последния бедняк дето и някоя шопареста баба няма да го иска...

се едно отевал си е вече

Женицата е неземно красива. Сигурно е и умна, де. За да се ожени за Харви, трябва да е била умна, иначе не виждам защо да го прави.

Умна?! Да си лягаш с гнусляци за пари си има друга дума!

Каквато полза е могла за извлече от тлъстия, похотлив дядка, извлякла я е! Сега е ред да се забавлява сама.

"Още всичко е в началото, но Ейдриън си е загубил ума, а Джорджина не е била толкова щастлива от много отдавна" ---- Ами то и аз да се разведа с милиардер - дърт, дебел и грозен, да му взема половината пари и после да си хвана младо, слабо и готино гадже ще съм не просто щастлива, а ще съм НЕЗЕМНО щастлива и изстреляна в Космоса направо :)))

Повсюду одни евреи.