Благой Георгиев се ожени за Есмер в Москва

Футболистът Благой Георгиев и европейската шампионка по аржентинско танго Есмер Омерова, която е татарка, се ожениха на пищна сватба в Москва.

Обратно в новината

Коментари - Благой Георгиев се ожени за Есмер в Москва | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Странно. Опитът ми в дресурата на домашни любимци, показва, че лакомите са най-силно податливи.

а бе защо не си седиш в третият свят и не ни запазиш психопатското си мнение за хората там хахаха то бива прост

Най-готините мъже, обикновено не ядат месо. И за това има логично обяснение. Мисли, мисли ... някъде гришиш.

против Благо,не защото се жени за Есмер , а за безотговорният му начин на живот до сега!Та се радваме,че си намери майстора!!!И Есмер не заслужава да има такова нещо до себе си.

Просто Есмер много е искала да се омъжи, но повярвайте ми не всяка жена си умира да пере мръсните гащи и чорапи само, зада има нещо, което да нарича мъжа ми. Бракът е ала бала - измислена работа - това е. Защо като остареят всички са сами?

Има кой да го пере.Прислуга бол.За последното като остареят хората имат нужда да са заедно,не са сам по сам.

Ако имаш някакъв проблем напиши го.Ще ти дадем съвет.Явно е ,че нещо ти тежи.

Какво значи поредната самотна майка?! Да си такава майка е гордост и превилегия. Не всеки би се справил, за да сме по-точни малко хора биха се справили. Аз съм самотна майка и се гордея с това, защото то е въпрос на избор, ако не исках да съм винага можех да направя нещо, за да не съм. Просто Есмер много е искала да се омъжи, но повярвайте ми не всяка жена си умира да пере мръсните гащи и чорапи само, зада има нещо, което да нарича мъжа ми. Бракът е ала бала - измислена работа - това е. Защо като остареят всички са сами?

Какво да очакваме в "Ню йорк пост"? Нещо да си казвала там?

смешна си,гони те параноя,отиди да ти леят куршум

колкото и аз съм парижанка, толкова и той софиянец.

Народе,кво се коркате.Таз татарка,го е обрязала,за се вземат.Файдата на Благо-4 законни.Ко мислете,че той ще се промени ,лъжете се.Скоро ,ще чуем за новата.

Веселина!Така е проверих.

за руската преса ,ще го проверя.

че са го притиснали!Ама да е внимавал!!!

И да сме те прочели,всеки има право на мнение и бъди спокойна,че сме на същото мнение.Най често пишем спонтанно,без да четем предишните.

Есмер е правила магии за да го има!Та внимавай какво си пожелаваш!!!Така пишат.

Тъпа му е била сватбата, обаче коментарите къртят! Благодаря ви обикновенио хора, че ме разсмяхте. А за Благо - вълкът козината си мени, но нравът никога - така че.. А иначе всеки може да реже глави и да отмъщава не само чеченците, талибаните и татарите, но не е в това въпросът. Добре, че поне е поканил децата си иначе щях да му пратя карма да го порази.

Я очень рад, что тов. Кобзон оказался в этом ресторане к свадьбе Джийзаса :)

Да имаш жена като Христина, която да ти роди деца и да я оставиш заради Лияна, след което Христина да му прости и да се върне при него? После да излъже някаква малка пикла като Куини-Алис и да се ожени за Есмер? Яко потъване.

Да са живи и здрави...ще видиме до кога ще продължи тази идилия, не харесвам мъже, които си сменят жените като носни кърпи, които нямат респект и не знаят какво и как го искат в живота си, но дано пък този път....

Е а дано, ама надали ...

Да го духат всички които му завиждате на Благо,той си има Богата и Хубава жена,а вие си му завиждайте колкото си искате,на него сте му през оная работа,както и на Бербатов.

Е за какво да му завиждам на човека, той е толкова смешен и забавен с глупостта си, че освен да му се подигравам друго не мога.

Много ми е мъчно и смешно за Благо, как ще изневерява сега, татарите не прощават такива неща. Най-малкото съмнение ще доведе до як бой. Да му мисли.

Тия какво го играят по холивудски!

благо, да ти кажа само да не ходиш в ислямска държава с тия татуировки.

Има нещо рапърско в тия.

Остана ли му празно място по кожата да напише и нейното име?

,,Не сме народ, а мърша,,- това е така! Като прочетох коментарите , разбрах, че няма друга нация , които мрази себе си повече от друг!

Не можем да го направим ПРИМЕР за подражание - безотговорност,наглост и простотия.

пълен помияр,нито футболист стана от него,ни родител...

А от теб освен завистлив злобар друго не е станало??? Нито е крал парите, нито нищо!!!Я, се виж в огледалото и тогава се замисли ти какво си??!!!

виждам се и в огледалото и тук -2о плюса за мене и само твоя минус,а се виж сега ти?огледално,нали?

Боже , това Благо ли е на снимката или Кончита Вурст? Много си приличат, не знам кой кого е копирал. А боядисаната коса на Йосиф Кобзон прилича на перуката на презряла лелка без мъж. Ама май, че с процеса на остаряване мъжете заприличват на мъжествени тьотки. Благо показа по много ярък как трябва да функционира интеграцията с бежанците мюсюлмани. Нека всички западноевропейци да зачаластрят мюсюлманки и обратното! Прекрасни мулти-култи развития...би истинският българин казал Лютви Местан. Той има толкова широко сърце и толерантни нагласи, че нищо чудно да го видим след години с грим, плитки и маникюр, вричащ се във вярност на арабски джихадист-бежанец пред олтаря или по-скоро в немска джамия. Ишаллах, аферим, машалла!!!

Приел е исляма? Пожертвал е калъфа? Не вярвам!

Тоя се изложи като кифладжия!

Дали е изчегъртал с копейка нещо на Кремъл..

Само че жената на Благо е руска Циганка а не Татарка . Така се обиждат жените от татарски произход .

Футболерите са наистина тъпи парчета,но нали все пак някой трябва да им обира паричките,освен производителите на автомобили!:-)Рускинчето си е играчка явно!Този,заедно с Божинката са за музей!:-)

да,да направим в бг музеи подобен на мадам тюcо,първите 2 восъчни фигури в музея на мосю тъпO на божинката и блажко.да се готви номер 3,мосю перуко.

Хайде обратно в Рим на Колизеума!

Благой Жорев Георгиев е български футболист, полузащитник, роден на 21 декември 1981 г. в Пловдив, състезаващ се за руския Амкар Перм. - какъв софиянец какви пет лева бе дирници. Но може и да сте прави - всички селяни, който допълзяха до София като хлебарки след две седмици започват да се чувстват софиянци - да ама не.

Благо Тапицирания мухльо! Да го гледаш ли, да го четеш ли...

чак сега ще му резнат кайсийките...

И този Кобзон напълно се вписва в цялата тази простотия. Жалко за момичето

Хич не ме интересува Есмер.Накарали са Христина да присъства!!!Как ли се чувствала майката на децата му.Нахалници.

Децата на Христина били шафери на булката!!!Хм....?

Молодец!

Завиждате на Благо, защото е супер известен и богат!!!

Той не е за завиждане,а по скоро за СЪЖАЛЯВАНЕ.

Трябва да си душевно болен, и то сериозна, за да завиждаш на такъв. Както и за да си му фен

Когнитивен дисонанс....няма да ти кажа какво е.

Защо се учудвате на всичките му изцепки!Хайде да не го обиждам,просто толкова си може....Много внимание му обърнахме.

Направи деца и ги заразя, изряза се на хилядолетен паметник на културата, а сега и за мюсюлманка се венча. Иди се гръмни! Гнусно, фалшиво леке.

Кротко, булка, кротко. За другото си права, ама имай впредвид, че тия, дето навремето Руската империя, а после СССР наричаше татари, са всъщност Волжки и други българи и българки. За съжаление са в грешната религиозна посока, за щастие не я вземат толкова насериозно.

Булката носи ръката на Фатима. Какво значение дали е българка, татарка или талибанка. Нямаше да има значение, че е и мюсюлманка, ако тоя позьор не се преструваше на ревностен християнин.

някой знае ли кое училище е завършил този гений ?

какво училище, какво завършване?