17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи Миле Китич може да вземе 5-6 милиарда.

Тоя така и не разбрах защо го имат за толкова велик, а го знам откакто се помня. Виж Джони Мичъл е голяма работа,, не като тоя смотаняк.

Тия които създаваха музиката през 60, 70, и 80-те са гробокопачи на бъдещето на музиката. И още ще има, но се съмнявам Пинк Флойд да направят това.

Сега SONY ще обучат с купените произведения едно японско роботче да композира ... и ... ще му държат и "правата" [ а останалите ще им държат 'онуй' де ]... та ако негде пъкне новоизлюпен музикант-творец да го бият по кратунката [ не, че милите Японци от SONY наистина ще млатят някого като новопостъпил редовак от Якудза, ами по-скоро любезните им адвокати ще пишат любезни писъмца за такси и неустойки, пропуснати ползи и прочее ], че друго поприще му трябва - това вече е на SONY и все пак ако някой се осмели да кълве трохички от него - нека си спомни за милия ЛГТБ представител Michael George, както и за кака Whitney Houston, дето и "Бодигард" като Кевин Костнър не можа да я опази от SONY ... Та ... така Драги ми БОБ... да ги беше завещал под Creative common's лиценз та да се учат идващите и да просляват името ти, а сега ... от лакомия [ а може и от недоимък ] за ХХХ милиона ще ти изпишат името на табелката на роботчето ...

Сони отдавна са мултинационален бизнес, но иначе си прав.

Единствената му песен, за която знам е "Човек дава имена на животните". И това струва $200 МЛН?

Да си продаде и смешната Нобелова награда! Как им го зачука само- не отиде сума ти време да си я вземе и ги припика яко!

Вече може спокойно да си купи къща в Швейцария при баба Тина.

Великата Тина Търнър не закачай! Не си пораснал още за да я коментираш. https://youtu.be/QQTYqoKQKrM Тина ВИНАГИ е била ЖИВА ЛЕГЕНДА.

Скъперник, а наще дариха на "Песните на демокрацията" безвъзмездно!

Абе, човека си е евреин одесит. Два пъти правата за едни и същи песни е продал за по 200 и нещо милиона... Пък за какво се пее в тях е съвсем друга история...

Ты Правду говориш!