Бони и Иван Ласкин напуснаха ”VIP Brother”

При последните номинации зрителите дадоха повечето от гласовете си за Къци Вапцаров и Златка Димитрова, а фолк певицата Бони трябваше да напусне предаването.

Обратно в новината

Коментари - Бони и Иван Ласкин напуснаха ”VIP Brother” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ураааа-ласкин излезе , ега ти неприятния тип. не само грозен , но и адски тъп . *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

НЕ ГЛЕДАЙТЕ!

ПАТРАШКОВИЦА Е ДОБРЕ КАЗАНО. НАЙ-ОБИЧАМ ЛЮБИТЕЛИТЕ (ИЗВИНЕТЕ, ФЕНОВЕТЕ, РАЗБИРА СЕ!!!) НА ТОЗИ ПРОСТАШКИ ФОРМАТ "БИГ БРАДАР", КОИТО ИЗПАДАТ В ТЕЛЕШКИ ВЪЗТОРГ ОТ "ЗВЕЗДИТЕ", ИСТИНСКИ ТЕХНИ ЛЮБИМЦИ...

Ами да излизат всички..Какво е това харчене на пари по време на криза?Малко ме интересува какво става в тая къща..Наблъскали разни лигли и мухльовци вътре и после ще чакат да им пише някой,кой да си иде.Да си отиват всички и да спрат тези раздавания на народни пари на този или онзи,че да се прави на маймуна..

Сега мили мои да ви открехна. Къци взима наградата и отново прави шоуто си по НТВ. А момичета на късмета ще са Никол, Патрашкова и М. Попова. След 1-вото предаване обаче ще се скарат коя от трите е момиче, а Къци ще ги замерва с краставици и моркови и ще им мери кръвното до пълно изтощение. Сега сериозно - парите отиват при Багата, решено е. Заради лечението семейството му няма кьорав лев, и парите му трябват за възстановяване и влизане във форма. Има уговорка след това при спечелване на титла да отчита процент от печалбите на продуцентите на ВИП Брадър.

Мариана е най злобната в къщата! Време и е да си върви.

С престараването си да се прави на жертва и скромна чалгарка,Бони не успя да се изстреля на финал като победител.Скоропостижно изхвърча от къщата милата,но вероятно е гушнала достатъчно висок хонорар.

Време е Златка да си ходи,за да не се излага повече с нервните си кризи,просташко-каруцарските си псувни.То и без това сценария с любовта и към Багата се изчерпа,"Двете квартални клюкарки"Марияна и Патрашкова ще димят с цигарките и клюкарят,Фънки дими с пурите и лочи уиски на аванта и ...пълна скука.Ако не вкарат нови,свежи и забавни личности ще загубят много от малкото фенове на предаването.

другите VIP Brother бяха къде по-добриииииии.

Tova s Ivan Pljaskin se ochakvashe - a ti, draga, se razmina s mangizite, opredeleni sa za Funky kato si plati protzenta komuto trjabva.

и на мен ми изглежда,че всичко е нагласено за фънки или люси те са далаверджии и ще се съгласят за половината сума!

Не е вярно, че се радват да загубят. Това е само поза.

и да пуснат нещо смислено и значимо?

Лесно ще пуснат. Ама никой няма да го гледа в България. :)

Стига сте тормозили това момче Багата с тая проста жена.Бигбрадърът да вкара в 'шоуто някои чичко-паричко и Златка тутакси ще забрави за голямата си обич.

Най-противните жени, кюкарки и интригантки са - Марияна Попова, Кристина Патрашкова и красивата и тиха Никол. Що се отнася до изгонването на Бони от къщата всичко се дължи точно на тези трите жени!

Много точен коментар. Единственият читав вътре е Орлин. Останаха дребните душици - от едната страна отбор юнаци грубияни с дебелашко чувство за хумор, а от другата - три лицемерни махленки и една неграмотна. Явно българинът не е широко скроен човек. Ама претенции големи.

бони беше наи-симпатичната! састипен бони

ФЪНКИ ПОБЕДИТЕЛ!!!

Е,този път"артистичните"номера на Бонка не минаха.Но може би я изкараха заради детето?!Тя се изтърва в интервю,че Ники-сървайвъра я обиждал в къщата пред детето(В неделя малката е била вътре).Изобщо излизанията на вип-персоните от къщата заради участия остават скрити от зрителите,както резултатите от гласуванията. На тв зрителя остава забавлението да гледа резилите на българските популярни личности.

Артистични номера или не, поне не вредят никому, докато злобните подмятания зад гърба и грозните обидни думи не правят чест на никого. На еснафите все някой им пречи.

аре бе ей, що ми криете коментарите за тая мангалка, и вие сте като нея значи

А Фънки мандрахуца ли Къци?

В това шоу обаче няма по-отблъскваща персона от Мариана Попова - интригантка, лицемерка, с подозрителни интелектуални възможности, .......простакиня 100%!!!!!!

сагласна сам че м.попова е о-т-в-р-а-т-и-т-е-л-н-а.....толкова неизвестна и толкова злобна...наистина нещастна и много неуспяла жена се оказа....а как само пушат с патрашкова...лелееееее не ми се коментира

Много оспорвано било. Май 16 % бяха на Златка, ама хайде да не разплакваме момичето. Та те най-големите манипулаторки останаха вътре. Плач и лицемерие. Горките клюкарки, много ще им бъде скучно, сега чии ли кокали ще зачоплят - на ред май са двете приятелки.

Този пък Ласкин много чувствителен се оказа.Казала му Мариана Попова,че жена му била разтроена...Сякаш той не я разстройва с пиянските си и похотливи лигави и просташки изпълнения.Да не говорим,че той също им "снасяше"все "приятни" новини от вън при излизанията си.Голям комплексар и смешник е този льольо.Тръгнал да се подиграва на останалите...

док колкото следя това шоу, криса алексеева петрова \"предсказа\"че бони ще отлети от обителта... надявам се наистина да отиде да се обучава - има нужда, както и църната златка *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Мариана Попова и Патрашковица са най-неприятните фльорци в къщата. Няма ли кой да ги изгони?!

И още по-неприятни интригантки и клюкарки. Но какво друго да очакваме от лъжливата мариянка, с отроче от параванов.

Че то по-големи манипулаторки от тях двете в къщата няма. Нищо не вършат, само пушат и ядат наготово, и се чудят кого да одумват. Бонка не им вървеше по гайдата като Никол маминото детенце. Сега ще се пренасочат към двете приятелки. Явно и навън са си същите.

И на мен са ми противни! Особено Мариана - само върви (по-точно се излежава по цял ден) и дудне! А в профила си се е самоопределила като "Весела, емоционална, дейна, обичаща, силна". Дотук не съм видяла нито едно от тези качества...

Е те пък едни звезди.Гледаш им тъпите физиономии и им слушаш простотиите.Едно умно нещо не чух когато съм ги гледала.Не съм фенка на тази простотия.

тая я изгониха не за това че е циганка а заради циганските и номера

Че то по-цигански номера от Златкините има ли?

точно!!

Така е!

reitinga na predavaneto moje da se podobri s vlizaneto na profesor VUCHKOV

Страхотно предложение! Дано му обърнат внимание от Нова! Ще стане голямо шоу с професора!

Тия тъпани още ли не са разбрали, че никой не гледа тъпото им шоу.

Дали не го гледат? Я виж колко оживено се коментира!

Че и Ласкин ли са вкарали? Бе кой ти го гледа това предаване.

Еее, нали и той трябва да изкара някой лев!

Защото "умната" Златка нареди ред сълзи, ред сополи. Не знам на какво се надява още. Багата е сериозен човек и навреме се е отървал от Златка. Такива като нея трудно си намират сериозни мъже. Те стават само за секс и нищо друго. А пък Кристина Патрашкова си плю на физиономията след всичкити се предишни изказвания за Златките. Изведнъж реши, че Златка е много добро момиче.

Всички,които пишат тук са зрители на предаването. Нищо срамно няма. Поне видяхме що е ВИП в България.........

тия всичките си живеят в някакви собствени измислени светове въртящи се само около тях. много откачена работа,но явно трябва да има и такива да забавляват населението.

Много важно..

Къци горкият е такъв палячо.Така се излага.Това не е никакъв мъж. Не, чее другите хулигани са мъже, но той е такъв невъобразим женчо, мрънкало и ужасен дразнител.Но НТ се застъпва още от началота на формата за него - Н.Кънчев сама го хвали. А Бонка лицемерка и лъжкина.

А ти най-вероятно си злобна компрексирана женица, на която все мъжете са й виновни за неблагополучния животец.

А кое е мъж? Юлиянчо, дето подпали килима ли??

И как так уж борбата била много оспорвана между тримата, а накрая Бони имала само 16% - хахахаха. За толкова прости ли ни взимат от НТВ че си позволяват такива елемнтарни лъжи. Ясно се видя как всичко беше нагласено срещу Бони, включително и китайския "детектор на лъжата". А на дразнителя Къци голямо пробутване му правят още от началото на шоуто. Да не го стягат за водещ на някое предаване по НТВ?

Какво значи "дразнител"? Всички се хванаха за думите на тъпата Златка, че Къци я дразнел, дори с присъствието си. А ти не си ли още по-дразнещ и противен от Къци?

Поредната примоция на R.I.P. Brother

Нe знам дали е прИмоция,но снобизмът на водещите е отчайващ!Иван,Юлиан ипр. вместо българската звателна форма Иване! Жалки ,неграмотни сноби!