Бойко Борисов с празничен кадър с внучетата

Министър-председателят позира с Бойко-младши и Иван

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво ти липсва ? Зарежи всичко и си гледай кефе,10 години зор стига.

Няма една българска риза и за дядо, та е облякъл английска блуза с английски герб? Има ли още фабрики за ризи в България?

ДИР, Има статиии под коити трябва да е забранено да се коментира. Дебилите нямат спирка.

Много са сладки!

Е, поне внуците му се казват Бойко и Иван и живеят в България... На други някои децата им са Рафаелчовци и въпреки, че плюят Щатите, са там, а не в Русия Могучая...

Да се учат как да наследят дядовото наследство.

За внучетата отличен, за дядото слаб 2, проваля държавата.

Има да им раСпраЯ как комунистите УТЕПАЛИ на дЕдо им дЕдовия!!!

Слуша, те сега дедо да ви разкаже една приказка. Имало едно време една държава - България. И от гори тилилейскисе появил един звер - мутропожарникар. И като се захванал попилял държавата. Айде лягайте че утре вечер като мине сънчо ще има продължение

Дано са се изкъпали всички на воля

Г-н Борисов честита Коледа. Да сте живи и здрави България има нужда от Вас!

И аз пожелавам на гн Борисов здраве и дълголетие но го моля да се оттегли да харчи милиардите си на спокойствие и да си гледа внуците.България заслужава един последен шанс да се възстанови.

И аз съм с Вас, г-н Орешарски.

Бойко,до края на мандата почваш тунела Шипка и минималната пенсия правиш 300 лева.

горките деца

Дали тая "новина" ще я държите на видно място до 31-ви? След това пускате сигурно някоя подобна в дух "Нова година" и я държите на челно място до Великден. То бива, бива, ама хептен се ос-ахте.

Тези внучета да знаят, че дЕдо им ни срина като народ и държава!!! На този светъл празник не трябва да ни го натрапвате тоЯ, ГОЛЯМА обида. Можем и без него, а и не ни трябва!

А бойко що замърсява софийския въздух с тия дърва нацепени от НСО ?

убо докараха насила децата са се снимаме

На тази държава са нижни поданици за да връщат дълга който дядо им увеличи три пъти за 10 години

Пак ли цъца сини птички някъде?

А пък Мадам Курни врътнала баница за Коледа, а Другарят ДЕСИ даже запалил свещ в църква...

И на празника ли ще ни натрапвате тоя блук

Хубава снимка, браво! Но пиарите му са за уволнение - при тази истерия с твърдото гориво и мръсния въздух, да се снимаш до кубик нацепени дърва и горяща камина не носи особен рейтинг. А рейтингът има значение, пиарите трябва да го знаят най-добре.

Не са проблем дървата, а другите боклуци, които горят. Весела Коледа!

Гумите са преместени встрани да не се виждат.

......и по спортен екип, официалния анцунг.....

Че ти до трапезата вкъщи с вратъвръзка и костюм ли седиш?

Всички глави на народи излизат по празниците с дечица и кучета и плюшени играчки усмихнати и доволни да правят мили очи, а вечер пърдят под одеялата и треперят от страх...

Ауу ти па щот не пърдиш Никога под одеялото, ти да видиш

Браво,Бойко!Най-четената статия е твоята,абе народът те обича.Затова гласува за теб.Само чакалите и троловете вият на умряло.Ама керванът си върви.Те власт няма да помиришат.

На дядо милионерчетата ! Здраве и късмет !

Честито Рождество, ама се питам каква звезда е тоя и за какво и днеска ни занимавате с него.

Живи и здрави да са децата, но се питам какъв нарцис трябва да си да натоварваш и децата с негативната енергия която заслужено хората изпращат към теб..

Снимки като английското кралско семейство, но там се правят снимки на родителите с децата, а не с внуците.

Нямаше ли закон, според който лицата на дечицата на снимки и в ТВ репортажи трябва да са скрити за публиката? Или някои хора пак са над законите?

Кога свика вчера кризисния щаб в МС за Перник, кога отиде до Банкя, кога се изкъпа, преоблече, па се снима пред запалената от НСО камина?

Комунистите дежуряха на Коледа и Великден около църквите,да следят и записват кой ходи на църква.Днес станаха вярващи християни.Вижте Корнелия днес какви ги дрънка.Пуста власт,и кръстта ги накара да целуват.

Айде стига си дрънкал глупости. Освен ако ти не си бил доброволен дежурящ, който записва посетителите

Това го говорят само хора, които не припарваха до църквите не от страх, а по идеологически причини, присмиваха се на всички, които вярваха и ходеха на църква, докладваха където трябва и нищо не се случваше, аз лично знам случай, когато дуректор на училище написа донос до инспектората за една от учителките, там му отговориха, че религията е отделно от държавата и те не се месят. Сега е същото, оправданието им е какви били поповете, всички са грешни и свещениците също, с вярата ние се стремим да станем по-добри, но съвършен е само Христос.

Доносниците и техните деца сега са членове на ГЕРБ. Верни ченгеджийски подлоги.

А дали бате Бойко не беше член на същата партия но своевременно се боядиса.Безпартийни в школата в Симеоново не се допускаха.Преди беше по страшно да те накажат по партийна линия отколкото по Кодекса на труда или органите на МВР.

Дай боже чедата на ГЕРБ,ДПС,БСП,ОП да управляват навеки България така както навремето БКП и КПСС на времето! Днес техните настойници са си хвърлили БКП книжките ,преминали са от кражби измами рекети убийства корупция силови застраховки,контрабанди покаяли се,пречисти ли се създали си съдебна система да ги брани и охранява

эдраве и успехи в живота

Господ здраве да му дава,да ни управлява поне още толкова.

Това може само слепец и глупак да го напише - за управлението, не за здравето.

Пепел ти на устата!!!

Не може ли тиквун поне за един ден да ни спести свинската мас?

Видях тази къща в периферията на Банкя. Доста нова, въпреки високата плътна ограда може да се види, че изглежда добре. Ако за някого е родна, той трябва да е не повече от двайсетина годишен, поне така изглежда. Но това е незначително в сравнение с твърденията, че всички забогатяване много и цял свят ни се възхищава, макар да си оставаме на последните места. Коледа е! Нека си направим равносметка и да признаем истината честно и без илюзии.

Като му гледам фланелата май е от магазин за втора употреба.

Живи и здрави, весели и щастливи...! И България да върви само напред и нагоре дай Боже...!!!!!!

Май нещо бъркаш посоката на вървене,но здраве да е.

Интересна емблема на блузата в която намират място синволи на монархията но и такива на масоните които контрастират ярко на националните носии на децата

Ralph Lauren e

Не търси под вола теле, той едва ли знае какво означават символите по "официалния анцуг". Но една семпла едноцветна риза, наистина, щеше да стои по-добре. Децата са много сладки с народните си носии, камината си е съсвем на място, само на дядо аутфитът разваля картинката.

Поне на Коледа не ни занимавайте с тоя !

Браво!Внуците на българските владетели са най важното нещо което радва нормалните българи! Дано и другите български внучета да имат щастието и късмета като на внучетата на нашите 240 народни представители партийните лидери,кметовете,областите управители,олигарсите,бинесмените със обръчи от фирми,земеделците арендатори!Да се къпят в пари и лукс и нищо да не им липсва елитно образование,и здравни грижи!Да е честита коледа и за внучетата на останалото българско простолюдие!

Пожелавам на внучетата същият живот който водят пенсионерите в България.

Коледната Тиква и тиквеничетата са особено хубаво нещо!

Да са живи и здрави, но Ганьо да пийва по-бързи и България да се освободи от мутренско робство

Само ден след като се изкара по голям сулянин от родопчани сега го виждаме вече и с национални носии в опит да изглежда един от нас

Браво.кефи ме домашната обстановка с внучета в които се отърква премиера.Освен хубавата обстановка направи ми впечатление че използва дърва за отопление които не замърсяват ли с фини прахови частици над допустимото.И друго което е много професионално .До камината има 6кг. Пожарогасител който има стикер че е минал преглед.Така трябва да бъде

Защо няма снимка с екскурзиантите.

Всеки ден, се пише или се излъчват репортажи по медиите с Бойко !!;)) Навремето така беше и с Тодор Живков , докато дойде 10 ноември и спряха да го показват и пишат за него !!;)) ЗАБРАВИХА ГО !!;))Така, че и за него ще спрат и забравят !! Никой, не се сеща... или спомня за Цезар , или за Краля Слънце въпреки, че са Cе,.. "имали за Богове".... и лизачите са ги боготворяли !!;)) И тук, ще се случи същото ...Наближава !!;))

Да са живи и здрави... Това е мечтата на бабите и дядовците ... Честита Коледа!

Дет съ вика ето го новото поколение пожарникарски тиквички. Сиреч, дет съ вика!