Брад Пит разкри, че страда от прозопагнозия - не може да разпознава лица

"Толкова много хора ме мразят, защото смятат, че не ги уважавам", заяви актьорът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Брат Пит се взира в огледалото. Доктора го пита-е, кой виждаш, познаваш ли го? Брад Пит: Абе не го познавам, ама прилича на Брад Пит

Нищо, аз и такъв го искам! Тъкмо няма да си омръзнем бързо - всеки ден ще ни е като първа среща!

Не сме и длъжни да помним имената и лицата на всички хора, които срещаме през живота си. И на мен ми се случва да се питам трескаво откъде познавам този или онзи. Ами не ме е впечатлил/а явно. Сега научавам, че е някакво ментално разстройство. А какво остава за звезда от неговия ранг! Помниш това, което те впечатлява.

А Клуни , Тарантино и децата си как ги разпознава. Да каже, че не физиономист, стига с тези модерни диагнози. Затова сигурно мени жените, защото не ги разпознава, че са различни?

Той бе най-разпознаваемото лице.

Веднага отивам при личния лекар да ми постави диагноза „прозопагнозия“ и да го напише черно на бяло (на хартиен носител)! Най-после жената, тъщата и "спонсорите" ще ми влязат в положението!

Аз пък не мога да разпознавам гъзове

Нормално е, като всеки ден гледаш гъз в огледалото да почнеш да даваш отклонения

Той Брат помни само дупета.Лица не !!!

Не зная дали е болест или амнезия или подсъзнателен избор..., но аз имам същото "заболяване", но не бих казала, че ми пречи, просто хората които не разпознавам, не са важна част от живота ми... Случва ми се често, и да, ситуациите са нелепи, често смешни, дори при големи събирания и нови запознанства им казвам, че вероятно няма да ги запомня, така няма нужда да се чувствам неловко при среща... Ей на и политиците не искам да ги запомня, ама всеки ден ги навират пред очите ни, всеки ден ги натрапват описателно и напоително няма отърване, няма!

Не можеш ти, я стига се прави :))))

дупета и шунди, разпознаваш ли ве Брат-о?

Брад Пит, Брус Уилис, Рей Лиота...дойде ни в повече да загубим отасти или напълно тези велики актьори и великодушни мъже. Сега, няма да кажа каква може да е общата причина, но вие си знаете: инсулти, тромби, миокардити и т.н.

Да го кажа аз - RNA vaccine!

Майната им на обидените, важното е, че теб те разпознават всички ;)

Извинение за пред жената хахаха

“Искам да се запозная с някой със същат болест” - ами ще се запознавате много пъти

Влиза с мацка в заведение, сядат, хапват , пийват, тя отива до тоалетната , ...връща се ...и ...''АБЕ ТИ КОЯ БЕШЕ'' :))) АКО Е ТАКА, Е УЖАС :)))

Ясно защо толкова години ръчка скелета със силикона -той е май като кучетата ориентира се по миризмата

По- вероятно е "" някакви НАГЛИ хора се мотаят около Брад Пит"".. Брад Пит, вероятно среща хиляди хора и едва ли може да запомни всички с които е разговарял... Ако през 2-3 месеца, работи с нови 50 актьори, няма как да ги помни.. Кубрат Пулев, кого ще помни ??? Само хора, които са най -високо в България или близки ПРИЯТЕЛИ... Но, истински приятели, щото има и лицемери, измамници..

ами те затова се разведоха с Джоли, всеки ден я питал: "Извинявай,ама те коя беше?"

negrite vsichki kato kloningi bace

Това се въртеше по медиите преди години. Явно вадите и претопляте стари новини.

Обаче годинките бе прощават.

то и аз съм така. но жена ми не ми влиза в положение, като ѝ кажа че съм си легнал с комшийката понеже ги бъркам :( като ѝ кажа, да носи табелка с име, за да ги разпознавам се напряга и вкъщи стява тягостно

Тия всичките все страдат от по нещо. Малтретиране като деца с кофти родители и роднини, дислексия, Бибъра бил изкарал херпес-зостер, Джолито - трябваше превантивно да маха млечни жлези, трети незнам си какво… И всичко за борба за внимание… А какво се случва с редица нормални и трудолюби хора, които ежедневно се налага да разрешават тези проблеми без да са публични личности. Аман от самовлюбени мрънкачи и псевдо идоли

И аз така... осебоно ако дължа пари на лицето

И аз понякога не помня имена, а рядко и лицето на даден човек. С датите също изпитвам затруднения. Винаги съм го отдавал на това, че не съм обърнал достатъчно внимание на човека. Не съм се замислял че може да има някаква причина.

Дрогата и алкохола не водят до нищо добро. Особено когато са в умопомрачителни количества.

Ей това е животът. Едно ти дава, друго ти взема.

На това не му ли казваха склероза.

НЕ! Има Гугъл - прочети, преди да се излагаш

Аве, толуп сплескан, човека пита. Какво лошо има в това да попиташ нещо?! Бахти простака си значи.

Кой пък си спомня за тоя ихтиозавър

Случайна среща : "Здрасти, как е нашия" - от любезност отговарям :"Супер е, вие как сте" - трескаво се мъча да се сетя кой е този човек. "Ами разведохме се, сложно е" ... "Разбирам" дудна аз. "Как разбираш? Защо не ми каза!" .... та, поговорихме. След 15 минути стана ясно, че изобщо нямаме идея един от друг.

Голям праз! Важното е, че сте си поговорили! Човекът е социално животно!

Особено ако не съм видял съответния човек 10-ина пъти поне...

Известен

(колкото Брад), но мисълта ми беше, че "проблемът" му не е нищо особено и изобщо не е рядко срещано явление...

Някой нов филм ли се задава на хоризонта?? Attention whores.

Интересно дали поне в гръб ги помни

Абе има дупета, които не се забравят.

Така е, ама е леко нелепо на обществено място да кажеш "Надупете се, че да се сетя къде сме се срещали" :)

То и аз страдам от ДУПЕПАГНОЗИЯ - не различавам мъжко от женско дупе ... и опъвам без да се замислям !

видоре, ти ако случайно си участвал в сексуален акт, в което аз много се съмнявам, може да е било само ако си в ролята на пенетриран.

Ти ако си служил войник, то сигурно е било в поделението в Горна Баня - така наречената "черна рота" - за педерасти !!! На 100% съм сигурен обаче, че не си служил войник и тука с тоя ник избиваш комплекси ... личи си !!!

... помниш 5 минути, после край... Лицата са ни трудни... но не сме Брад Пит! Слава богу, че оная Джолито му стъжни живота!