17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всеки прави, това което умее. Та и Емилито...

Двете главни характеристики на умния човек: 1. Времето винаги му стига. 2. Парите винаги му стигат. Очевидно на Емили не са и стигнали парите, които е зарабитила преди да забременее. Лошо, Емили, лошо! Едно е да заработиш милиони и съвсем друго да ги харчиш правилно. Има примери за стотици спортисти, които в определен етап от живота си са били сред най-богатите хора в света и след това са стигнали до просешка тояга. Например любимият ми футболист Гаринча. Други, са успели да увеличат богатството си с годините, както другият ми любим футболист Бекенбауер.

Тая не роди ли на 08 март бебе на име Силвестър Аполо Беър?

отдавна съм забелязал, че курвалъка е по рождение, вари го , печи го... ма както се казва дай боже повече

Моята борба, моето тяло , моята вагина

Колко е грозна бременната жена. Отврат!

Тази статия, докато я преведете и пуснете, Емилито роди. И тези снимки излязоха преди месец. Нещо явно българските “звезди” не са активни и дир-а дири “сензация” другаде.

И аз щях да напиша същото... на 8 март роди мацката :)

НЕ ПРАВЕТЕ ПРОСТИТЕ ХОРА ИЗВЕСТНИ !!!

Следващия месец, ще гледаме снимки гола в 10ти месец.

Тази прерманетно си е бременна - вече не помня от кога

PEYTSCH

Идиотско е да ражда с такива дрехи и с това червило. По-сериозно моля...

какво да правиш рефлекс ... к... си е к....

Коя беше тая мършава мангуста, ако обичате, капитане?

Абе ти каква свиня пориш, че тая ти се струва мършава?

слабо тяло, без грам мускул и силикони (гърди и гз) е отвратителна комбинация . силикон върви на жени, които ходят чат пат във фитнеса

какво вървежно курв*нце....

То Емилито по принцип си няма задръжки ...

Празня се кат нерез в момента. Качествена женска.

Абе не ви се сърдя на мъжете вие харесвате безпомощните жени защото покрай тях се чуствате силни и велики.природа. но на мен една стегната тренирана мацка би ми харесвала. Нали затова сме два пола. Ние жените харесваме силни хора вие мъжете мега слаби женици. Това е положението.

Такава слабичка, не може да те набие, дори да си слаботелесен, най-много да крещи! Може и да не може да работи, но поне и не яде, та няма ядове. Най-много и деца да не може да ражда и да гледа, ма то този побъркан място за деца ли е?!!

абе ти пък коя си, че си толку великодушна? да не си цензурата на гугъл пeдофилите?

кое и е безпомощното на тая златотърсаческа к*чка, дето си пърчи цицонийките през 5-6 дена пред целио свет, че нещо не вдЕвам??

Мацката си е доста стегната, тези дебелогъ.зите с кореми дето тренират, си ги дръжте за вас. Няма нищо женствено в дебелите бедра и да не може никога да си облече къса пола и да носи токчета.

не е вярно. фугурно пързаляне и спортни танци имат най добрите крака и гз и хич не са им тънки

"Вече е повече от ясно, че на този свят просто не съществува сила, която да укроти опърничавата Емили Ратайковски" аха! айде, айде.. дип, че не се показва така въ медиите на "юнайтед джендър макромедия ъв биг джендър комуникейшън клъстер..etc" инак щеха да я спукат, така, гола и бременна по цъкане по светофари съ голи жици.. байдън поне надръви ли се? а педофилите на света от плод? инак ква е ползата от това? :-)))

Злобата и простотията населяваща болния ви мозък са безгранични. Какъв ли изрод стои зад тези писания.

Извинявайте мразите дебелите жени. Ако всички жени почнат да мразят кльощавите или закръглените мъже яко ще го закъсаме. Молко са Аполоновците с готини мускули.мъжете са много претенциозни не виждат себе си. Ти си глист без грам мускул жена ти да е моделка. АЛО! Откъде накъде. А красавици си вземат и пълнички мъже. Това сме жените

Защото са умни. Това е. Не се обиждайте, ама няма красива жена с беден или средно/вископлатен мъж, те се женят за богати, а не за такива на заплатки. Говоря за истински красиви жени, 1 на 1 милион дето се раждат, а не тези средна хубост, дето ги превъзнасяте.

Има красиви жени дето се омъжват по любов, но пак си прав....Те са изключение. А масата се омъжват за богати мъже, които искат жена трофей.

И какво като е бременна? Поне не е плашило, като някои наши "моделки".

Адски ми е противна тая. Нямам логично обяснение. Увиснала и умаломощена прави се на феминистка но се снима гола. Пълен човешки абсурд. Единственото и качество е че е слаба. Но аз не харесвам такива жени от тях мирише на безпомощност. Един мускул нямат. То затова харесвам мъже.

Хитра, много хитра жена. Никак не е безпомощна. Превърнала е безпомощността си в оръжие. Има брутално гнусно изражение на сурата, поза е. Гледах й няколко интервюта, заради идеята, струваше ми се абсурдно нещо толкова гнусно да се котира добре и изненадващо я намерих за симпатична.

Ама нашите жени си имат такива шкембета и без да са бременни. Семейният кодекс ги пази да си ходят обезобразени, да нагъват мазно, захар, тесто. Да имат косми в носа и ушите. Да приличат на бабите ни. Какво остава за останалото - секс, облекло, поведение.

бе баце, ти проверявал ли си дали "жена" ти нема патка там некъде малко под шкембето...?

Бих й направил едно бебенце на тази и аз.

И боже. Имам фетиш към бременни. Свърших 4 пъти само на две от снимките. Емили недей не.

Лекувай се

За кво да се лекувам бре. Харесват ми. Какво по красиво от бременна женско тяло храм на чудото на размножаването.

от такива гнусни фетишисти тръпки ме побиват, какви болни мозъци бродят по улиците. Ще повърна.

и простакесата! Е,тия плиткоумните подражателки ще ни докарат до изчезване на всички морални,семейни,религиозни,национални стойности!

един случай на заболяване в тежка форма, което не само, че не се прави опит да се лекува, но се изполва от заболелия като източник на средства и облаги... ексхибиционизъм. болни хора харесваме, болни хора са ни идоли и им подражаваме, болни хора следваме и "лайкваме" в социалните мрежи... пълен отврат!

Отслабнете малко, спортувайте, обезкосмете се. И може и на вас да ви дойде желание за "ексхибиционизъм".

очевидно има и тупани, които приемат това за нормално

ковра завинаги , удари дъното копай надолу

Епа хубави снимки! Дето се вика ако ми се отдаде възможност няма да мисля много много!

Че не е хубаво на това момиче може да му каже само завистлива свекърва, вуйна, стрина, леля или учинайка. Перфектна е.

Има адски овча муцуна и мега празен поглед на много неинтелигентен човек. На вас май само едни ци_ци ви стигат да е "перфектна"!

епа и да мисля и да не мисля случай няма да ми се отдаде, така че ... абе хубави снимки!!

Хубавите жени раждат хубави деца, На някой австралопитек.

Има ли някой на света, който не е видял шундата на тази жена?

Ама не е до виждане, а до опитване.

Хубава жена!

Тя тази просто няма какво повече да предложи, за да се котира.

А ти се бориш за някой неудачник с 2500 лв. заплатка с още три-четири "хубавици".

Има си съпруг мулти-милионер, имат си къща като дворец. Детето й ще го гледат, бавайт, доят, и ще му мият нааканото дупе българки-дойки...:)))))

Да видим до кога обаче!