Бременната Антония с розова коса, качила само 4 кг

Батинкова разбрала, че е бременна два дни преди сватбата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво. Боядисала си косата розова. Качила само 4 кг. За 2 седмици направили бебе, ама от юни до октомври са 7 месеца...Като един истински юриС по международно право. Нали такова работеше?

Трябва ли да знам коя е Антония, колко е качила и кого е възкачила/?

Много е умна, направо падам, тъпчела тесто. А не казва нищо за плодове, зеленчуци, витамини. .. Явно толкова й е капацитета на силиконката. Бременността и раждането са дълбоко интимни преживявания, а тя тръби даже за пола и името на детето. Никой нормален човек не би изнасял толкова лични неща публично. Сега ще ходи всяка седмица при Галчето с нови подробности, ще продължи да оплита в лъжи и криви сметки кога точно била забременяла.

Мисля, че този цвят на косата и стои по-добре.

Изкуствен бюст, изкуствени мигли, изкуствени нокти, изкуствени устни, екстеншъни, безкрайна липса на вкус и най-вече на акъл. Пропуснах ли нещо?

Не и ли тежат тези огромни силикони на нейното слабовато тяло?Жени с големи гърди казват че им пречи бюста и ги боли гърба,а някои отиват да си ги намалят.Тази ги увеличи прекалено много за мършавото си тяло.

Новините, свързани с бременност и раждане и изобщо с нов живот винаги са ме радвали, без значение харесвам или не родителите. Но сметката на Батинкова наистина не излиза, и този път не в дир-а са объркали нещо, защото вчера гледах предаването и чух с ушите си...на 17 март се запознават, на 17 юни се женят...по Коледа ще ражда. По-скоро е забременяла 2 седмици след като са се запознали, отколкото 2 седмици преди да се омъжи...

Сватбата била преди 4 месеца, тя била бременна от 7 месеца. А са се запознали 3 месеца преди сватбата...

Хаххахахаха,разсмяхте ме от сърце

забременяла от пръв ... поглед

Радвам се за нея. Усети се на време да се роди едно детенце, което е най голямото щастие. Да са живи и здрави и да не обръща внимание на злобата.

Желая им много щастие и Любов!!! Антония винаги ми е била много симпстична и с позитивна енергия!! нека Бог бди над тях и детенцето им да са щастливи

Жената е без вкус от косата до нестилните токчета тип баба ми,но да е щастлива.

Е братче тука секи си пише 5 за 4. И аз съм бременна в 7мия месец и то началото ама съм забременяла в края на април па нашта някакси на 15 юни по нейни сметки. Явно некой лъже :) А любимото ми е как без да ги видиш сичките преяждат с тесто и не качват, ама като се видите жулят само вода :)

Странна история от странна жена с розова коса. Сватбата била преди 4 месеца, тя била бременна от 7 месеца. А са се запознали 3 месеца преди сватбата...и какво излиза? Простата сметка показва, че когато се е запознала с него вече може и да е била бременна. Честито!

Искам да чета за Батинков- искам да видя какъв тип мъже търсят такива жени и защо?

Тази и още едно тире да си пъхне след името, все ще си е Мис Крокодил...

Като Литекс!!!

Четири килограма и....нито грам акъл!

Е*аси гнусните нокти!!! Как си служи с ръцете изобщо?!

Много ми е важно да знам, че Тоца нагъва баници всяка сутрин, след като си среше розовата грива.

Ама да, нагъва банички, пици и спагети по цял ден :D:D EВстестВено!!

Малиии, щи са спука силикона, ма душа))

Ами да,колкото е бебето толкоз е качила.нали?

Абе как жени от този вид намират такива луди мъже? Сега сигурно цял живот на ръце ще я носи.

Една проста сметка м. Октомври тя е в 7 месец, разбира, че е бременна 2 дни преди сватбата, длед 2 седмици опити. Сватбата е на 17 юни. Излиза, че от 17 юни до 22 октомври са 7 месеца. Уникално!!!

ми явно е забременяла още на първо е*не,а този я е взел да не се резили. Сигурно не му е трябвало много да я ухажва.

"Новината" не е за мислещи читатели, важни са интимните подробности, как са се запознали, какво и е казал, пък тя какво му е отговорила, и прочие неща, които един средно интелигентен, нормален човек си ги пази единствено за себе си и половинката. Тая още малко не е съобщила в каква поза са заченали бебето, и размери на анатомичните си подробности.

чакайте, де - ще каже и ще покаже, има време

Една проста сметка м. Октомври тя е в 7 месец, разбира, че е бременна 2 дни преди сватбата, длед 2 седмици опити. Сватбата е на 17 юни. Излиза, че от 17 юни до 22 октомври са 7 месеца. Уникално!!!

Личи си, че си мъж. Обикновено не се разбира в началото на първия месец, а малко след това, понякога доста повече след него. По-тревожен е фактът, че е качила само 7 кг, а бременна в седмия месец

Е, какво да е тревожно? Жената си казва, че детето се развива добре. Ти едва ли знаеш по-добре от лекарите й :)

Значи, ако на 2-рата седмица /толкова бързо, ура/ са направили бебе, пък тя е разбрала в 3-тия месец, че е бременна, трябва 2,5 месеца да са били на сух режим. Иначе, щом са решили и тя е разбрала, че е бременна след 3 месеца, как тогава казва, че е забременяла на 2-рата седмица? Извод: Сметката е вярна!

Егати новината,докога ще ни занимавате с този крокодил...!!!

От това какъв кон ще излезе не е истина. Дано е момче - помашките гени ме могат да се скрият.

За пореден път се убеждавам, че тази чалга м-ва не е добре с главата!

Е, и????

ба си кухата лейка

Егати еволюцията!!!

Тая колко фамилии има?

Luna0102

Бебето ще е женско, ако беше мъжко, щеше да се издокара със синя коса. Ако пък бяха разнополови близнаци, тогава освен розовата коса, щеше да има синьо около очите- разкрасени от щастливият татко.