Бременната Антония с розова коса, качила само 4 кг

Батинкова разбрала, че е бременна два дни преди сватбата

Обратно в новината

Коментари - Бременната Антония с розова коса, качила само 4 кг | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Luna0102

Бебето ще е женско, ако беше мъжко, щеше да се издокара със синя коса. Ако пък бяха разнополови близнаци, тогава освен розовата коса, щеше да има синьо около очите- разкрасени от щастливият татко.

Тая колко фамилии има?

Егати еволюцията!!!

ба си кухата лейка

Е, и????

За пореден път се убеждавам, че тази чалга м-ва не е добре с главата!

От това какъв кон ще излезе не е истина. Дано е момче - помашките гени ме могат да се скрият.

Егати новината,докога ще ни занимавате с този крокодил...!!!

Една проста сметка м. Октомври тя е в 7 месец, разбира, че е бременна 2 дни преди сватбата, длед 2 седмици опити. Сватбата е на 17 юни. Излиза, че от 17 юни до 22 октомври са 7 месеца. Уникално!!!

Една проста сметка м. Октомври тя е в 7 месец, разбира, че е бременна 2 дни преди сватбата, длед 2 седмици опити. Сватбата е на 17 юни. Излиза, че от 17 юни до 22 октомври са 7 месеца. Уникално!!!

Абе как жени от този вид намират такива луди мъже? Сега сигурно цял живот на ръце ще я носи.

Ами да,колкото е бебето толкоз е качила.нали?

Малиии, щи са спука силикона, ма душа))

ми явно е забременяла още на първо е*не,а този я е взел да не се резили. Сигурно не му е трябвало много да я ухажва.

"Новината" не е за мислещи читатели, важни са интимните подробности, как са се запознали, какво и е казал, пък тя какво му е отговорила, и прочие неща, които един средно интелигентен, нормален човек си ги пази единствено за себе си и половинката. Тая още малко не е съобщила в каква поза са заченали бебето, и размери на анатомичните си подробности.

Личи си, че си мъж. Обикновено не се разбира в началото на първия месец, а малко след това, понякога доста повече след него. По-тревожен е фактът, че е качила само 7 кг, а бременна в седмия месец

Ама да, нагъва банички, пици и спагети по цял ден :D:D EВстестВено!!

Много ми е важно да знам, че Тоца нагъва баници всяка сутрин, след като си среше розовата грива.

Е*аси гнусните нокти!!! Как си служи с ръцете изобщо?!

Четири килограма и....нито грам акъл!

Тази и още едно тире да си пъхне след името, все ще си е Мис Крокодил...

чакайте, де - ще каже и ще покаже, има време

Искам да чета за Батинков- искам да видя какъв тип мъже търсят такива жени и защо?

Странна история от странна жена с розова коса. Сватбата била преди 4 месеца, тя била бременна от 7 месеца. А са се запознали 3 месеца преди сватбата...и какво излиза? Простата сметка показва, че когато се е запознала с него вече може и да е била бременна. Честито!

Е братче тука секи си пише 5 за 4. И аз съм бременна в 7мия месец и то началото ама съм забременяла в края на април па нашта някакси на 15 юни по нейни сметки. Явно некой лъже :) А любимото ми е как без да ги видиш сичките преяждат с тесто и не качват, ама като се видите жулят само вода :)

Е, какво да е тревожно? Жената си казва, че детето се развива добре. Ти едва ли знаеш по-добре от лекарите й :)

Жената е без вкус от косата до нестилните токчета тип баба ми,но да е щастлива.

Желая им много щастие и Любов!!! Антония винаги ми е била много симпстична и с позитивна енергия!! нека Бог бди над тях и детенцето им да са щастливи

Радвам се за нея. Усети се на време да се роди едно детенце, което е най голямото щастие. Да са живи и здрави и да не обръща внимание на злобата.

Като Литекс!!!

Сватбата била преди 4 месеца, тя била бременна от 7 месеца. А са се запознали 3 месеца преди сватбата...

Новините, свързани с бременност и раждане и изобщо с нов живот винаги са ме радвали, без значение харесвам или не родителите. Но сметката на Батинкова наистина не излиза, и този път не в дир-а са объркали нещо, защото вчера гледах предаването и чух с ушите си...на 17 март се запознават, на 17 юни се женят...по Коледа ще ражда. По-скоро е забременяла 2 седмици след като са се запознали, отколкото 2 седмици преди да се омъжи...

Хаххахахаха,разсмяхте ме от сърце

Не и ли тежат тези огромни силикони на нейното слабовато тяло?Жени с големи гърди казват че им пречи бюста и ги боли гърба,а някои отиват да си ги намалят.Тази ги увеличи прекалено много за мършавото си тяло.

забременяла от пръв ... поглед

Изкуствен бюст, изкуствени мигли, изкуствени нокти, изкуствени устни, екстеншъни, безкрайна липса на вкус и най-вече на акъл. Пропуснах ли нещо?

Мисля, че този цвят на косата и стои по-добре.

Много е умна, направо падам, тъпчела тесто. А не казва нищо за плодове, зеленчуци, витамини. .. Явно толкова й е капацитета на силиконката. Бременността и раждането са дълбоко интимни преживявания, а тя тръби даже за пола и името на детето. Никой нормален човек не би изнасял толкова лични неща публично. Сега ще ходи всяка седмица при Галчето с нови подробности, ще продължи да оплита в лъжи и криви сметки кога точно била забременяла.

Трябва ли да знам коя е Антония, колко е качила и кого е възкачила/?

Браво. Боядисала си косата розова. Качила само 4 кг. За 2 седмици направили бебе, ама от юни до октомври са 7 месеца...Като един истински юриС по международно право. Нали такова работеше?

Значи, ако на 2-рата седмица /толкова бързо, ура/ са направили бебе, пък тя е разбрала в 3-тия месец, че е бременна, трябва 2,5 месеца да са били на сух режим. Иначе, щом са решили и тя е разбрала, че е бременна след 3 месеца, как тогава казва, че е забременяла на 2-рата седмица? Извод: Сметката е вярна!