Бременната годеница на Борис Джонсън имала симптоми на коронавирус

През февруари 55-годишният британски премиер и 32-годишната Саймъндс обявиха, че чакат първото си дете откакто са заедно и че са се сгодили

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

skromna35

"напът"!???

Бременна жена , пък дори да не е жена или приятелка на някой премиер-министър , ако има и най-малкото съмнение за Ковид 19 ,ще се тества.Казаното от тази е измислица,че имала симптоми ,но видите ли , нарочно не се тествала.Първо е неточно казаното , после е и нереалистично.Неточно е , защото симптомите на обикновена настинка , грип и Ковид 19 са сходни.Неспециалист трудно ще ги различи.Не е сериозно изказването , защото няма бременна жена в света , която би неглижирала здравето и живота си , за да не се тества в тази сложно ситуация, като знае че рискува не само своя живот ,но и живота на още един човек.

Когато видя, и чуя някой премиер, или депутат да умре от Коронавирус, тогава ще повярвам в Коронавируса, не може от толкова случаи да умират само обикновенните граждани, а нито един власт имащ да няма предал Богу дух---няма как математически, теоритично, или практически да се случи !

Длъжен съм да вярвам във вируса/дори Мутафчийски ще се скара , ако го подложа на съмнение/,но пък наистина толкова известни личности се декларираха като заразени,но нищо не им се случи/принц Чарлз,ТомХанкс, нашия КирилДомусчиев,сега ще видим и Дариткова/.Дори Домусчиев рекордно бързо се излекува, а не е и първа младост.Принц Чарлз е най-спокойния диагностициран в света ,на фона на своите над 70 години.Само той си знае дали наистина е заразен,но ВАЖНОТО Е НИЕ ДА ВЯРВАМЕ ЧЕ НА ВСЕКИ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ И ДА СЕ СТРАХУВАМЕ КАТО ЗАЙЧЕТА/както уместно каза доц.Мангъров/.

и аз мисля същото от известно време, особено като видях тумбата наши депутати без маски да чакат за тест. Да не говорим за безбройните старчоци в европейската бюрокрация, отдавна чакам някой от тях да умре за каузата, ама не бѝ.

Имаше една частушка навремето: Старец сменил своята старица и се оженил за една девица това не е юначество а борба за качество. Ама тук няма да има никакво качество май, а и тоя не прилича на юнак нищо че вее перчема, нито пък тая има вид на девица?!

Има различни видове короноване, на тия им се е полага явно варианта ковид. За такава глава такава корона.

Кога ли ще си купи гребенче да се нареши? Или да му поръчаме няколко от Китай, да си има ....

нека позная, с него е защото е красив и умен. И има атлетично тяло.

Вероятно са продукти на оригинали... Главата им е на 101 години и дирижира парада.

И аз недоумявам как богатите го карат леко този грип? Домосшиев се излекува за 4 дни тоз папагал вдигнал малко температура, а всичко заразено умира???

Тереза Мей извади голям късмет.

нащи крави на село по-красиви

Желая им да оцелеят и всичко да е наред с тях и детето! Но баща му държеше всички да са с имунитет, така че мисля, че е доста лицемерно да ни занимават с кораната на Борката и жена му! Сякаш искат да предизвикат съчувствие и да го оневинят за бруталната му глупост и непомпетентност!

себеподобната му играят театро заради престъпното бездействие срещу коронавируса! Чудя се просто, как ги търпяттези динозаври!

Да е жив и здрав малкия брат на Тръмп, но да не се занимава с политика. По-добре да си гледа жената и детето!

От кого е бременна годеницата му?

След Брекзита я е напомнил!

Тръмп!

То на Острова има ли изобщо някой, който да не е вирусоносител? Там всички са заразни. Чудя се как са скрили кралицата, къде са я затворили, че белким оцелее...

балсамирали!

Симпатична е. Уредил се е Борката.

Малко е зъбата,но иначе е симпатична .

Изглежда доста комично, повече от комика президент на Украйна. Успех в борбата!