17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мерси, тъкмо почнах да се притеснявам, че няма инфо с какви тоалети е в Австралия.

Притеснен съм че не сте ни дали по часове какво е правила тази:))))))

Малко повехнала и не особено очарователна. Добре че е Хари да балансира.

Баси, тия кифлета, дет' гепиха принцовете колко лесно напълниха фурните.

Тая много бързо ли лепна изкуствената усмивка като Катеринка Мидълтън.

Ужасна е, ужасна...ма Хари си я харесва....И доколкото виждам за тия последни години -нито една от сватбите не е с някой аристократ, и на Уилям, и на Хари , сега и на принцеса Юджиин- с бивш барман- на къде отива “синята им кръв”

Дали може да стои със затворена уста тази особа? Изкуствените усмивки от ухо до ухо доста ми писнаха.

Принцъъъъ Хариту не е от най умните да си вземе това маймунче за жена. Ама сигурно е много работна и дашна.

Хитри въртеливи очички като невестулка. И наистина мимики и изражения постоянно като на маймуне

Хора които не са свършили работа за 5 стотинки в живота си, но пък за сметка на това харчат милиони държавна пара, не разбирам защо са толкова важни и ежедневно трябва да внимаваме с какво са обути, облечени, на кой дизайнер е тоалетната хартия с която се бършат и други фактори от световно значение!

Ми не става...- несъразмерна, без класа с африканско излъчване, гримаси и мимики. Изобщо зле е от всякъде.Хили се постоянно, за да компенсира ли, какво ли..???

абе, моля те, мини първо през другата статия-за бг президента, който днес беше на среща с.....кралицата и се запитай той за колко стотинки върши работа, правейки.....същото като тези хора, както ги наричаш. и между другото там също обсъждат тоалета на Десито-ха-ха....и за това се сърдете на тъпите журналисти, а не на въпросните хора. и айде стига с тая мантра, че не вършели нищо. не е вярно, просто трябва да се образовате какви публични задължения изпълняват определените за това членове на кралското семейство.

И с тия клечки за зъби вместо крака.

е, за вас, комаров, става ясно, че ако не е 18-19 годишна пикла, жената е увехнала. както виждате, обаче, има и друг тип мъже. за които не е необходимо да се доказват колко са мъжествени, взимайки си жена в училищна възраст.

какво кралче ще роди тази женица, изражението на лицето й винаги е като безкрайна болезнена гримаса, сякаш й лекуват зъби у нас, пък и коъ се интересува от дрехите й,по-добре я приберете на сянка

skromna35

Абе що я няма Роксана да коментира кралските бременности? Да не е пукнала?

Мда. Има хора, които се оливат. Има такива, които направо се осират. Но тази истерия по разни британски принцчета, булките и чаветата им, вече минава всякакви разумни граници. А колко пластова тоалетна хартия ползват, сами ли я ползват или си имат някой лакей да ги бърше? А той с каква ливрея е? А може би, в британското кралско семейство не правят такива работи?

Роксито толкова тайни от кухнята на баба Бети издаде тука, в тия коментари, че като нищо е попаднала в мерника на Ми 6 и сега си трае ;)