Бритни се сгоди за младока Сам

Певицата е на 39 години, а актьорът и фитнес инструктор - на 27

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всяка жена, която може да си позволи млад жребец, било защото е красива, богата или пък прави магии в леглото, си го е заслужила напълно :)

Бабичка

Бинго беше да набараш някоя 45 годишна сервитьорка или барманка стара мома Хранят те обличат те и пари ти дава Живот кът на кино

Като я видиш Бритни на последната снимка без фотошо разбираш че за нищо не става. Поредната жертва на наркотиците. А какво беше.

Най- проблемната възраст при жената е 36- 40, в която тя осъзнава, че остарява, но не иска да го приеме.Започва да иска да си доказва, че още" става", зарязвайки семейство, партньори и стартирайки авантюри с млади лъвчета!Една от причините в Бг, а и по света, да няма здрави семейства..

Бритни едно време беше супер мацка, заедно с Кристина Агилера се съревноваваха.Не я бях виждал доста време по медиите, сега обаче наистина има налудничав поглед, не е кой знае колко остаряла, те лудите не остаряват.

ще има да открива колко по-зле е със стара ковра, отколкото с млада... В началото, когато всичко е цветя и рози, всичко ще му е на 6, след това обаче, а не дай си Боже да направи и една погрешна стъпка... адът ще се изсипе върху него! Тогава 1000 пъти ще предпочете изобщо да не се беше захващал...

Този случай ми напомни за бившият собственик на Маклърън, Рон Денис и сегашната му приятелка. Той на 74 г. тя на 50. Комично и трагично същевременно. Как мислите дали е влюбена в този възрастен човек с ужасен характер според мнозина или просто го търпи защото е мулти-милионер.

Тая се присъедини към групата "Баба и внуче" оглавявана от г-жа Макрон.

Разликата им е 12 години. То даже и "ромките" на 12 все още нямат внуци, ама щом си казал...

А баща ѝ знае ли?

Абе младото си е младо! Може по цял ден да стои надървен!

Браво на младока Сам удари джакпота... след 2 месеца се женят и после се развеждат и отмъква някой милион... в най-лошия случай се разделят преди сватбата и я съди за сексуално посегателство...

Тя си е купила пръстена сама. Сега и този ще и изсмуче паричките и шута в дирника. Да не мислите, че 27 г. е примрял да бъде с 40 г. тя била тя й Бритни Спиърс.

Какво толкова, разликата е 12 години. Разликата между майка ми и баща ми е 15 :) Важното е да се обичат.

Малеее, дърта чанта с 27 годишен. Аз съм на 35 и като ми пишат такива изобщо не отговарям, та това е друго поколение.

Никой не те пита, затваряй си устата.

26 доволни лелички харесали коментара хахахахахах а ти си пълен кретен

Да не мислиш,че стареенето е едностранно? Занимавайки се пикли изпускаш истинските жени, които са от 35 нагоре. Но кой съм аз да обяснявам на един драскач, явно всичко знаеш.

Кои па са толко истинските жени на 35 бе? Тея дете са ударили "стената" и бавно и постепенно се превръщат в лелички, не само визъално. Пълни с проблеми в глсвата, отчаяни от живота и мъжа си Кои са толко истинските жени?

Ти отговаряш само дърти чичовци нали? Може да са перверзно, но дават кинти.

Т.е. 35-годишен и 39-годишна са от различни поколения? Досега не го знаех. И ти не си първа младост вече, да те светна - независимо колко се заблуждаваш.

27

анончо, изобщо не съм първа младост. 35 не са 25. това казвам. но затова и с 27 годишни не се занимавам. те СА от друго поколение. Относно "истинските" жени на 35-хаха. Голям смях! Много сме истински, като видиш сутринта крема против бръчки в банята и ти омеква набързо.