Бритни се сгоди за младока Сам

Певицата е на 39 години, а актьорът и фитнес инструктор - на 27

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малеее, дърта чанта с 27 годишен. Аз съм на 35 и като ми пишат такива изобщо не отговарям, та това е друго поколение.

Никой не те пита, затваряй си устата.

Да не мислиш,че стареенето е едностранно? Занимавайки се пикли изпускаш истинските жени, които са от 35 нагоре. Но кой съм аз да обяснявам на един драскач, явно всичко знаеш.

Какво толкова, разликата е 12 години. Разликата между майка ми и баща ми е 15 :) Важното е да се обичат.

Ти отговаряш само дърти чичовци нали? Може да са перверзно, но дават кинти.

Тя си е купила пръстена сама. Сега и този ще и изсмуче паричките и шута в дирника. Да не мислите, че 27 г. е примрял да бъде с 40 г. тя била тя й Бритни Спиърс.

Кои па са толко истинските жени на 35 бе? Тея дете са ударили "стената" и бавно и постепенно се превръщат в лелички, не само визъално. Пълни с проблеми в глсвата, отчаяни от живота и мъжа си Кои са толко истинските жени?

Т.е. 35-годишен и 39-годишна са от различни поколения? Досега не го знаех. И ти не си първа младост вече, да те светна - независимо колко се заблуждаваш.

Браво на младока Сам удари джакпота... след 2 месеца се женят и после се развеждат и отмъква някой милион... в най-лошия случай се разделят преди сватбата и я съди за сексуално посегателство...

Абе младото си е младо! Може по цял ден да стои надървен!

А баща ѝ знае ли?

Тая се присъедини към групата "Баба и внуче" оглавявана от г-жа Макрон.

27

Този случай ми напомни за бившият собственик на Маклърън, Рон Денис и сегашната му приятелка. Той на 74 г. тя на 50. Комично и трагично същевременно. Как мислите дали е влюбена в този възрастен човек с ужасен характер според мнозина или просто го търпи защото е мулти-милионер.

анончо, изобщо не съм първа младост. 35 не са 25. това казвам. но затова и с 27 годишни не се занимавам. те СА от друго поколение. Относно "истинските" жени на 35-хаха. Голям смях! Много сме истински, като видиш сутринта крема против бръчки в банята и ти омеква набързо.

ще има да открива колко по-зле е със стара ковра, отколкото с млада... В началото, когато всичко е цветя и рози, всичко ще му е на 6, след това обаче, а не дай си Боже да направи и една погрешна стъпка... адът ще се изсипе върху него! Тогава 1000 пъти ще предпочете изобщо да не се беше захващал...

Разликата им е 12 години. То даже и "ромките" на 12 все още нямат внуци, ама щом си казал...

Бритни едно време беше супер мацка, заедно с Кристина Агилера се съревноваваха.Не я бях виждал доста време по медиите, сега обаче наистина има налудничав поглед, не е кой знае колко остаряла, те лудите не остаряват.

26 доволни лелички харесали коментара хахахахахах а ти си пълен кретен

Най- проблемната възраст при жената е 36- 40, в която тя осъзнава, че остарява, но не иска да го приеме.Започва да иска да си доказва, че още" става", зарязвайки семейство, партньори и стартирайки авантюри с млади лъвчета!Една от причините в Бг, а и по света, да няма здрави семейства..

Като я видиш Бритни на последната снимка без фотошо разбираш че за нищо не става. Поредната жертва на наркотиците. А какво беше.

Бинго беше да набараш някоя 45 годишна сервитьорка или барманка стара мома Хранят те обличат те и пари ти дава Живот кът на кино

Бабичка

Всяка жена, която може да си позволи млад жребец, било защото е красива, богата или пък прави магии в леглото, си го е заслужила напълно :)