Коментари - Бритни Спиърс провокира с нова порция съблазнителни кадри, достойни за платформата OnlyFans | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Май пак се друса яко, а то това върви с яко чукане...

На 2 виагри ше и яхам дупарата 12 часа без прекъсване...

Стелияне, тя е "проявила благоприличие", защото платформата забранява да не го проявява. Ако махне емотиконите, ще я баннат за вечни времена, понеже тая жена има прекалено много голи снимки. Горките й синове. Сигурно им се налага да учат онлайн, за да не ги скъсват от подигравки.

Големи фантазии с тези бунтове, трябва отдавна да не си виждал жена. Даже и с фотошопа ..не е ОК

Бритни се държи като тинейджърка, на която родителите са я оставили за уикенда сама в къщи...Дано се налодува по-бързо , без да подпали "къщата"...

Тая на младини се правеше на най-голямата девственица и сега наваксва.

За 40 годишна и два пъти отелена, доста добре изглежда... не бих й простил!

Евала на Бритнито. И за музиката и за снимките.

А кво убуу момиче беше...

Пише се "луд", не лод!

мечта на всяка наша инфлуенсърка.

Би тая женица какво й стана на дръти години?

Още като млада лъжеше, че е девствена и поддържаше заблудата успешно доста дълго време докато не я гепиха в разни оргии..... Сега, поодъртяла, се прави едва ли не на жертва. Всъщност в дъното на всичко пак ставало дума за пари! Но за голотии малко е позакъсняла, след 20 години светът е друг, има други поколения, блудкавите й дискотъпотии вече не палят, предизвикват само съжалителен смях и подигравки. Идат и болежките в кръста, и онази пауза.....Що не си стои на палавия ненормален задник, не си готви там палачинки и корнфлейкс в кухнята докато слуша новините и не разхожда някой ретривър вместо да се излага? То Шакира, Мъдона и Агилера отиват вече в миманса, та нея ли точно ще извади някой от прашния килер да я реновира за пазара?! Жалка картинка, реквием за изперкало и одъртяло сладурче и оркестър без име.

И я шЪ опъна стрина. Ко не и харесвате.

Ху кейрсе, то си го пише бе - „най-вероятно за да няма повод администраторите на социалната мрежа да премахнат публикациите ѝ", просто трябва да четеш!

Майния тая ,аз да му го налапам на тоа

Супер е , много над дебелите ГМО прасета на 20 години.

Ох каква завист.

Снимките са по-скоро скромни, но от сърце. Но все пак се наблюдава развитие - добре е да погледне Майли Сайръс как се справя и следващият път да видим напредък.

На тия години бърза да се покаже доде още може ;)

А, мерси, но нEмаше нужда! Това е форум за изява на опростачени индивиди, не е платформа за изстерясали даскалици.:) Но като се замисля, то едното често не изключва другото..

Истината е, че жената си има срок на годност. С годинките се появяват сланинки, бръчици, петънца, целулит, миомни възелчета, кистички, косъмчета, гравитацията се усеща осезаемо - падат зърната, бузите, трицепсите. И като се осафери, че всичко това се случва - защото огледалото е безпощадно - някои жени ги избива на ексхибиционизъм. Нека не се заблуждаваме - целта е да се валидира от мастурбациите на незнайните безчет чекиджии. Мъжът, който си е хванала е хубав. Но и при неговата хубост пак да я избива на гола свобода е жалко. Казвам го с голяма болка и съчувствие. На 40 г една оена може са изглежда млада и свежа и то без да цели да влезе в чикиите на млади и стари перверзници, защото няма щакмо да се лъжем - нормален мъж не би лъскал на тази защото има реален достъп до секс с къде къде по-хубави и сносни жени.

Или имаш предвид, че има достъп до порно с 20 годишни? Сериозно ли старчок,който лъска на тийнеджърки е нормален? Бритнито е стегната мадама, проблемът не е в това, че е провиснала и пуздра, тя е провокативно гнусна, изглежда нечистоплътна и лесна.

Казах нормален мъж, не старчок. Бритнито определено е доволно гнусна и пачавреста, въпреки стегнатото тяло. Нормалните мъже не лъскат на пачаври, а поебват хубави жени, защото имат класата и капацитета да го направят.

Детство не е имала, на мъж не случи, побърка се после ... И сега уж е добре и гледа да навакса пропуснатото, но според мен - хич не е добре и нямам предвид фигурката.

Мъж на годините на Бритни вече си е старчок, мой човек, "чичак" му викат младежите. Инак другото е така както си го написал. Да вземем за пример Рачков - мъж на възраст подходяща като за Бритнито и поне толкова гнусен като нея, но дори той предпочита по-млада "професионалистка".

Не се! Къде отиде, бе човек?! Рачков не е нормален мъж. Доволно гнусен е и той и също еве доволно гнусна пача. Иначе не съм съгласна, че мъже на годините на бритнито са чичаци, или поне далеч не всички. Ицо Хазарта е чичак, Том Брейди не е. И българи има на по 40-45 г, които ти спират тока и те можеш да им дадеш годините и никога няма да ги видиш да се мотат с парцали. Самата аз две години точих лиги по един в тоя диапазон - даскал по биология.

Тоя сайт- Онлафанс, е направен от негри, търсещи ПРОСТИТУТКИ в чужди държави... НЕ ни интересуват такива сайтове !! Негрите ги убиваме и им взимаме парите, от 1400 години... Жена на мамуняци НЕ даваме !!!

Пише се "истерия", значи "истерясали". Дума "иЗСтерясали" все още няма.

Ми, то и ти не си нормална, щом като малка си точила лиги по мъже на годините на баща си и по-дърти.

Ти не си добре. Кой е казал, че като малка съм точила лиги по набори на баща ми? Като си на 20 е нормално тези на 40-45 да ти се струват чичаци. Като си на 30, а те са добре поддържани спортни типове, миришат и се обличат добре, не се занимават с глупости, имат стабилни доходи и ясна визия за живота, вече не ти се струват чичаци. Даже ти е приятно да излизаш с тях защото им вдигаш реномето, имате интересни теми за разговор и още по-приятни преживявания, които не се изчерпват с единия секс.

Туй добре, ама какви са тия маргаритки дето са нацвъкани на ключови места???

че децата се срамуват от нея...