Бритни Спиърс с право на нов адвокат по делото за премахване на попечителството

Сега звездата ще бъде представлявана от Матю Роузънгарт, който е защитавал интересите на имeна като Шон Пен и Стивън Спилбърг

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абсолютно ненормална история...Баща ти да те принуди да ти сложат IUD (спирала), за да не забременееш...

В Щатите нямаш право дори да си пропилееш живота , това е вдичко друго, но не и свобода и демокрация. Това е по-зле от Тошовия социализъм, тцтцт

Великата Америка! Потрес!

13 години под попечителството на психиралия си баща. Без никакви права. Това ако не е издевателство над личността не знам какво друго да се каже.

Да я оставят друсана да се грижи за децата си ли или да дадат попечителство на дядото, голяма дилема, няма що.

Бащата на Бритни Спиърс с поведение на моята свекърва.

В България хиляди хора ги изкарват луди ,за да ги вкарат в психиатрии и да им вземат имотите. Който влезе в лудница не излиза жив. Точно това е целта.

Баща й продава имоти и тегли от парите на Бритни. Баща й е мързелив и алчен човек .

Бъдещето е ясно поне за мен: Създаване на еднополови същества (джендърството). Разкъсване на семейството. Прекъсване на връзката родител-дете. Чрез сълзливи "новини" като тази. Първо се произвеждат "звезди". А звездите са тези, на които стадото трябва да подражава. и т.н. А колкото е по-откъснат един човек от другите (всяка овца от стадото е независима от другите овце), толкова по-лесно се манипулират от чобанина. Ще липсва единството, дето е поддържало човечеството до сега. Не че ми пука тази американска чалгаджийка какво й бръмчи в главата...

Това е кошмар , тази певица е съвременен роб - още от малко момиченце семейството к в води по участия и концерти , експлоатират я безобразно. Това хубаво младо момиче се превърна в развалина, гледам интервюта с нея, няма толкова обидни и сексистки подмятания, а тя търпи. Какви са тези идиоти, да я оставят на мира.

Като си дал задника и ще траеш. 99% от момиченцата искат да станат известни певици/актриси. И тези дето имат дарбата после бързо минават към дрогата.

Децата не могат да решават сами такива неща бе идиот. Родителите носят отговорност. Ама има хора като им замирише на долари и на фронта ще я пратят.

Е това е то откраднато детство, не на Грета глупостите. Момичето от малко натикано в този бизнес, ми нормално е да се бутне на акъл, не всеки издържа. А тейко й що да не сложи ръка на милионите.

Ненормално нещо е това Америка. Може и кучето ми да влезе в магазин и да си купи автомат и да изпозастреля цяло училище, но жена на 40 години може легално да бъде подлагана на такъв тормоз и да не разполага с живота си.