Бритни Спиърс в съда: Не искам повече да бъда робиня

"Много добре се справиха с експлоатацията на живота ми, затова искам заседанието да е открито и да се чуе това, което аз искам да кажа", каза певицата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пожелавам и успех! Трагична съдба има тази красива и талантлива жена!

Проблема на Бритни е , че има пари...

Я сакам да ми стане тъща

Никой не знае точно каква е истината, ако бащата знае че Бритни веднага ще пропие и профука в дрога всичко..може би и изкривено иска да я спаси а не да я наранява

Отстрани действително изглежда нечовешко, но съм 100% сигурна, че отпадне ли попечителството /което ѝ пожелавам, за да носи сама отговорност за живота и решенията си/, ще е поредната пропила се, наркоманизирана и в крайна сметка мъртва звезда- Ейми Уайнхаус, Уитни Хюстън и мн. др.

Браво на Бритни! Точно така трябва да излязат и смело да заявят позиция и други като нея, защото те не са никак малко! Много скоро ще чуем още подобни изказвания, защото на тези деца-роби наистина им съсипват живота. И тогова хората ще разберат, че цялата тази индустрия не е никак красива картинка и че от т.нар. Теории на конспирациите са жива истина. Лошото е, че това което се говори е далеч от самата истина, която е много по-жестока. Ние само пишем тук и там, а на тези деца и младежи наистина им съсипват живота - за да могат те да влияят на нашите деца и да бъдат тикани в определена насока.

Значи Бритни е достатъчно в час, кондиция и разум - да пее и танцува по изтощаващи концерти и турнета и да изкарва милиони, но видите ли не достатъчно добра да ги харчи сама. Това което ѝ причиняват родителите ѝ е жестоко и нечовешко, ако е вярно... тя наистина е роб. Не мога да си преставя подобна жестокост от родител към дете. Ако бяха изградили добри отношения с нея можеха да ѝ помагат и донякъде контролират само със съвети и разговори!

За съжаление, в този "прекрасен западен свят", обявят ли те веднъж за психично болен, трудно можеш да се измъкнеш от системата.

Трудно отстрани да се заеме позиция. Следва обаче, един пълнолет човек да има право да се проваля, фалира, жени развежда, както сметне за добре. Иначе става насила хубост, което както е казал народът, не води до нищо добро.

Гледайте филма I CARE A LOT ... там всико е показано ... бизнес

Иначе баща й и въобще семейството й се пишат ревностни християни. По-скоро са психопати. Като дете позволиха на музикалната индустрия да прави с дъщеря им каквото си иска за пари. Сега пак всичко е за пари. Ако беше фалирала щеше да има по-нормален живот.

Не съм фен на Бритни, но това, което е преживяла и все още преживява е трагично. Баща й е истински психопат, не ми се иска да повярвам, че някой е способен да подложи собственото си дете на това за пари..

Абсолютно. И аз това щях да напиша. Що за родител трябва да си...???

По-ужасното е, че едно уж демократично общество, и един независим съд позволяват това. Както и да си го връткат, на 40 години, ако иска ше полудява, ако иска ше се друса, ше се жени и развежда и въобще ше прави квото си иска... носи си отговорност за действията и никой няма право да ѝ се меси, още по-малко да и управлява парите и държи под контрол