17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А в мините колко? Там няма ли да има квоти? Хайде като са казали А да кажат и Б!

Аз ,филм-шедьовър създаден и режисиран от жена не съм гледал. Някои ако е ,моля да сподели...

Към истинските творци не демократична статия има и други полове

Жена съм, но мисля, ч това е доста глупаво. Като си ровя за филми, определено пренебрегвам филмите, режисирани от жени. Досега не ви е харесал нито един режисиран от жена. Сценарий от жена, да, има много силни филми, но режисьор жена - определено не.

Дали си добър в дадена професия не зависи от пола ти. Единственото, което е нужно, е мъжете и жените да имат НАИСТИНА равни права и равно заплащане за една и съща работа. От там нататък каквото сабя покаже. Ако искат, жените да стават кофражисти, а мъжете декоратори. Важното е да имат равни права не само на хартия. Изкуственото създаване на квоти не насърчава кадърността и таланта.

Сори, ама никой не плаща по-малко, само заради пола ... Плаща се според възможностите и социала ... Ако беше вярно, мъжете в България щяха да получават повече от жените в Германия ... Разликите идват от качеството на труд, а факт Е, че жените не се справят достатъчно добре, неоспоримо, колкото и да се чудят как да замажат положението ... Единственият начин е жените да си седнат на задниците и да докажат, че го могат, с много труд а не с помощта на мъртвородени либерастки организацийки ...

Разбира се, говоря за трайно количествено и качествено натрупване! ... Не говоря за изключения! ... Никой не отрича наличието на качествени жени ... но за да се изравни тенденцията са нужни много повече, във всички области на живота ...

Сега зор да бутаме жени да стават режисьорки. Ами те, които са искали да станат - са станали. Нека позная какво ще стане - ще почнат да бълват пълни буламачи, и тази коза, дето им води статистиката ще изкара мъжете виновни - че бойкотират филмите създадени от жени.

За съжаление голям % от тези жени са със силна гей ориентация и няма да бълват приятни за окото филми, а тенденциозни. Една подобна режисьорка беше коментрирала филма на Тарнатино - Едно време в Холивуд - супер отрицателно, защото бил мъжки???? И кой в наши дни си падал по тои тип филми беше основната й реплика... А тя самата е 100 masculine type....

То се вижда и по качеството на филмите, т.е. по липсата на такова

А на мелезите , гейовете , лезбийките хермафридитите и содомистигте извратеняци , квотата кока ще стане поне 90% А другари комисари по пилиткорекност ?! В еврейския холивуд място за нормални хора няма !!!

изпълняват политическа поръчка. А тук са поръчвали само труженички на полето, но напоследък не са.

А броят на жените режисьори на порнофилми увеличил ли се е?

На попрището на филмите за възрастни, били добри жените режисьорки :)

Защо просто не въведат квоти и да се престане с този цирк веднъж завинаги. Жените ги броят като овце навсякъде. Тук две са добавени, там една е махната. Истински цирк с неясен краен резултат. Циркаджии !

Да, и филмите стават все по-хубави

Типичен пример за това е помията WW1984. Жена зад камерата е като жена зад волана - има и добри, но са изключение.