BTS - първата южнокорейска група, покорила върха на Billboard

Най-високото досега класиране на южнокорейски изпълнители в Hot 100 е второто място на рапъра Сай с глобалния му хит "Gangnam Style"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е някаква перверзия. Полипропиленови хора изпълняващи плексигласова музика с поливинилов облик и стил. Безполови и безизразни пеещи и танцуващи тостери.

Майка ти е перверзйя.Тези хора са направили повече от колкото ти и бащата.Освен това майкати ебала бащата защото за тях полът няма значение.За това бащата ти е втора майка.

Работят като машини, изписват всичко до последния детайл,многи позитивни и весели. Ами нищо чудно, че са стигнали до тук и че започват да изместват американските артисти. На техния фон американците изглеждат мързеливи и хаотични. Дай им да показват голотии и нищо друго. Нямат нито смислени текстове нито подходящи видеа. Е, то вкуса на всеки човек е различен, същото е и за културата. Не виждам какво общо има творчеството на човек с външния му вид. Ако се коментира нещо, нека да е музиката. Критиката е нещо нормално но нека е градивна. Абе всеки да си слуша каквото му харесва без да излива злобни коментари за избора на другите.

Това е страхотно постижение, и мисля че са единствените артисти, който не са от Америка/Канада, които успяват да достигнат #1!! Поздравления!!

Браво на момчетата. Все така напред!

Гледали ли сте им концертите в Лондон/целият Уембли им пееше,а те се просълзиха/,Париж,Берлин...-по интернет естествено?На всичките си песни танцуват и пеят,как ги запомниха тези хориографии,как издържат?Наистина са уникални.Аз съм доста възрастна и много ги харесвам!

Заради тези момчета корейският е един от най-желаните езици в момента в 18-то СОУ. Ако не друго, абсолютни професионалисти са. Покрай моята госпожица и аз съм запозната добре с творчеството им, и честно, харесват ми.

Абе много коментираме, ама питайте дъщерите си тинейджърки. Вече 3 години съм основен спонсор на групата, Бекстрийт бойс срещу тях да тичат, не могат да достигнат приходите и популярността им.

Красиви са, унисекс, безполови, красиви като момичета. Шаренко. И толкова. Бекстрийт бойс също бяха проект - пак танцувални, пак едни такива спретнатички, но направиха поне няколко хита. Тук музиката е много на заден план.

Колко много кристиянчовци!

Както всички знаем, това са изкуствено създадени "бой" групи. Всички "момчета" са "идеални", минали през пластичната хирургия и фотошопа. В Кореа имат култ към идеално изглеждащите хора. За жалост, далче не можем да кажем, че музиката им е "стойностна", всичко е една голяма машина за кинти, нищо друго...

Но ти май си от там кучко.

По-тъп човек не съм виждала