BTS пускат нов сингъл през юли

Така момчетата ще отбележат осмата си годишнина на сцена и ще почетат феновете си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз съм момиче и искам да приличам на тях!

Гледам и чета всичко от тях и за тях.Големи сладури.Аз съм на 57,синовете ми са по-голими от тях ,но не ми се смеят заради моите любимци.Даже и единият ми внук танцува на техни песни.Знам всички по имена,различавам ги идеално(въпреки,че постоянно сменят цвета на косата си и прическите..)Радвам се за успехите им.Имат още малко време докато най-големият от тях влезе в казармата...Гледах какви милионни жилища са си купили,имат по няколко супер коли и милиони долари печалба.Успех им желая!

И аз съм около тази възраст, но това не ме притеснява да бъда в крак с хубавото. Синът ми изобщо не се интересува от тях, въпреки че е на тяхна възраст. Още като чух песента им Fake love останах гръмната и си казах-тези са за Billboard. Така и стана.Предрекох им голямо бъдеще, а моите в нас ми се присмиваха на вкуса.

Запалените кей попъри около мен, дето само това им тече по слушалките, казаха, че последните няколко хита на BTS, които превзеха класациите и тубата, за нищо не стават. Били прекалено американски и нямали нищо общо с предишната им музика. Аз лично не ги понасям, смешни са ми - и като външен вид, и като повеедние и танци, и като гласове и музика. Но все пак - явно се пренасочват към американския пазар, защото кинтите и славата са основно там, с което, обаче, губят старите си фенове.

Малки корейски битълсчета.