BTS са на път да подобрят рекорд на Ед Шийран

Песента на групата "Butter" е начело на Billboard чарта за пета поредна седмица

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Става песничката кво. Не ми допада като стил, явно съм дърт вече, ама не разбирам хейта? Предпочитам да чувам таква музика от съседи вместо мазна чалгия...

То и това е чалгия, само че не мазна, а постна. Чалгата отдавна не е цигански трели и турски гьобеци, а е състояние на духа, присъщо и на тези лекенца.

Немощни вокали, джендърско кълчотене, бедно въображение, елементарна, дразнеща мелодия, пълен тюрлюгювеч. Таргетирано към празноглави тийнейджъри, прекланящи се пред моладжийския лайфстайл и непрочели една книга в живота си. Дори “Винету”…

Няколко пъти гледах клипа. Опитвах се да ги харесам, но явно съм остарял. Друго поколение просто. За таланта няма спор. Но откровено ми изглеждат като млади нарциси-педерастчета. Сори, ако засягам някой.

Какви са тия клоуни? Това е нереално падение на музиката. Група травели се събрали и мажат аутотюн на досадните си гласчета. Псевдофеновете им са джендъри от новото тикток поколение.

Завиждаш, а?

Лигави корейчета, за които внесоха промени в закона за военната служба, за да не ги приберат в армията се кичат с обеци за безумната аудитория на китайския тикток, който прави такъв дейта майнинг, че сураткетабът и гугулът ще си изядат акциите от яд, че не е техен. Падението е пълно, а катастрофата с азиатската хегемония вече е на хоризонта. Белите не знаят що за стока са дръпнатите, ама няма какво да се учудвам, щом белите се търкалят в преклонение пред всякакви психично болни извратеняци и африкански и ислямски нашественици.

Прекрасни и талантливи - заслужават си постигнатото. Трудът който полагат, дисциплината и жертвите се възнаграждават. Източните култури задават нови модели в шоубизнеса! респект!

Talantlivi sa

Като клонирани са

Радвам се за тези момчета!!! Трудът и таланта се възнаграждават!!!