BTS втора седмица на върха на Billboard

Момчетата запазват първенството с първия си англоезичен сингъл "Dynamite"

Обратно в новината

Коментари - BTS втора седмица на върха на Billboard | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За критиците: Тези 7 момчета преди да станат известни са спали в една стая защото са нямали пари за по-голяма такава. Решавали са дали да хванат автобуса да се приберат или да вървят пеша за да може да им стигнат парите да хапнат. Двама от тях са текстописци когато са продавали песните си на по-големи музикални компании не са им плащали дори , момчета не могат да ги съдят защото нямат пари за адвокат. Дори музикалната къща в която са ги избрали им е пращала таксита защото и самата тя е била пред банкруд . А сега Биг хит лейбъл подарява на всеки един от тях акции на стойност 260 милиона долара.

Нямам против корейската поп музика,макар,че ми липсват старите рап песни с гневен текст и готината рок музика от 90 и 00та. Поздравления все пак на тях. Ама ми е смешно как те приличат на момичета,не целя да обидя някого с това. Всеки си има има различен вкус.

Смешно е колко сте гнусни завистливи пишлемета.Пукам се от смях как не можете да скриете,че са ви влезнали под кожата ама нека като си показваме г*за в коментарите мислейки че ще засегнем някой който и грам не знае че съществуме ще постигнем неговите милиони фенки,слава и финанси ама кво да очаквам от чалга изроди Haters gonna hate, And players gonna play, Live your life man, Good luck. ~BTS-KIM NAMJOON

Явно гроздето е твърде на високо,че ви е кисело а??Лесно е да плюете преуспелите,като трябва да скачате да им пипнете коленете па камо ли да ги хванете за к*ра.Жалки завистливи индивидчета вместо да направите нещо смислено каквото тези момчета направиха и се доказаха в цял свят,вие решихте че като злобеете на техен адрес ще се промени нещо ли?

Тия пичета когато и да ги нaeбeш , все е късно!

заеби...

Крале на музиката и уникални хора, усмихнати, добросърдечни, носещи радост, щастие на толкова милиони хора. Никога няма да мога да опиша колко много ми помагат тези хора и колко щастлива ме правят.

Каъо гледам цялата петица на чело... До ктде я докарахме с тия педалски простотии.. Къде отиде агресивната рап музика пълна с агресия красиви жени и скъпи коли... Бахти след 10 години какво ще лапат пишки и ше се ебат в тия клипове ли

Падение...корейските мпедали оглавяват билборд...

А ти какво оглавяваш.

:)