17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Честито за новата песен, явно си стъпва на краката, каквато и да е била причината за творческата й пауза.. Относно отвличането - може и да е истина, може и да не е. Ако не е , истина и тиражира тази версия в медиите, за да привлече внимание, то това говори за човек с изключителни личностни и психологически проблеми , който живее в самозаблуждение и чрез фантазиите си, дори е възможно да вярва искрено, че са действителност. И в двата случая, дано да си е стъпила на краката и да е преодоляла , каквито там проблеми има или е имала.

Симпатична мадама,имаща куража да разкаже за случката!Подобни инциденти е добре да се споделят защото се случват и с други ,не толкова известни,а мълчанието храни ,дава сила на сексуалните насилия

В нашия цех имаме тука едни 2 каки(както се изразява Винету) , които какво ли не предлагат на началник-цеха да ги отвлече на вилата си....и не им се отварят парашутите. Сигурно искат да ги включат като активистки на Инстамбулската конвенция. Та мисълта ми, брато, беше: Да идва и тая кака Дъфи в нашия арматурен цех, ако ще гола да ходи няма да я пипнем....щял съм бил да съм давал пари на курви, вместо да си пия ракийката с аверите.

Нещо не и вярвам.

Абре таз ли беше дето някой я беше упоил после я беше качил на самолета с още 200 пътника, така докато е упоена, после беше кацнал на някакво частно летище в арабската пустиня, после я беше изнасилил и после самолета беше излетял до крайната си дестинация и после тоя пак я упоил тази и пак с друг самолет ама на същата компания я беше върнал упоена в Англия? Таз ли беше ил се бъркам от всичките тез изнасилвания и отвличания?