Даниел Крейг в следващия филм за Бонд?

Може би актьорът отново ще влезе в ролята на Агент 007

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това, което ми е харесвало във филмите от поредицата (както и в книгите) е намигването към зрителите, ненатрапчивата лека британска самоирония и хеперболизирането в екшън сцените. Сериите с Крейг имат съвсем друго излъчване и може би това печели нова публика сред феновете на твърдия екшън, но ми се струва, че се отклонява сериозно от оригиналната идея за образа на британския супер-шпионин. Светът се е променил, очевидно и филмовите интерпретации следват тази промяна. Разбираемо, неизбежно... но тъжно.

е единственият дето пасва идеално на образа на агента шпионин. Ония предните беха манекени некви

А Шон Конъри?! Той хич не е манекен ;)

Стига бели хетеросексуални мъже! Искаме дебела черна лесбийка, която е била мъж! Докога с тази дискриминация? Искаме,искаме,искаме, искаме искаме искаме искаме искаме искаме искаме искаме искаме искаме искаме искаме искаме искаме искаме искаме искаме искаме искаме искаме искаме искаме искаме искаме,ма не даваме.

След като Орфей е нигър, след като Ахил и Патрокъл са нигъри от Крим....Защо режисьора не е внука на Рач Капур а Бонд не е трансексуален Афроангличанин? Значи за Олимпиадата оставиха да участва щангистка с пишка а Бонд не може да е мускулест FTB миришещ на мъжки чорапи?

Уважаеми списвачи...изморих се вече....кога ще се научите да се изразявате правилно на родния си език....?!?Не смятате ли,че е редно заглавието на "статията" ви да бъде следното-"Даниел Крейг И в следващият филм за Бонд"?Защото така както сте го написали,все едно Крейг ще участва за първи път в ролята на Бонд...М?

Българския език, още по-малко литературен и писмен, не е "майчин" на редколегията.

Леле - 20 години няма да мога да издържа този човек - 15 ми стигат да го гледам в иначе прекрасната кино поредица...

Даниел Крейг в следващия филм за Бонд? Доста скучен актьор,или по-скоро позьор.

Да си прерязва вените и да вземат някой млад англичанин, например Джеймс Нортън!

Този е най-противният Бонд от всички. Нито има солидното присъствие на Конъри, нито небрежната елегантност на Броснан, а на всичкото отгоре е и бозав!

Броснан е прекалено сладникав и ухилен, Конъри си носи излъчването "аз съм красив и женкар" във всеки филм. Крейг най-пасва за ролята на таен агент.

Съгласна - сериозен, стегнат мъж с интелигентно излъчване и хубав, но не по холивудски :-)

А поредицата за Бонд е със силно намигване към холивудските супергерои-хамериканци. Ако изобщо публиката е разбрала

Ами, так се прави... Всеки път ти е за последно, докато за всеки следващ път не ти предложат повече кинти! ;-)

A заради грип Б, кой филм отменят?

В началото, след Пиърс Броснан, ми беше малко трудно да възприема Даниел Крейг като Джеймс Бонд, но сега бих искал да продължава.

това е най- хубавият Бонд във всякакъв смисъл..добре е да продължава, макар за един актьор това да не развитие

може да си е прерязал вените неуспешно...