Дара Екимова и "Вирджиния рекърдс" с общ проект - песента "Бягам"

Това е изповед от преломен момент в живота ми, казва младата певица

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чест и прави на Дара, че не е избрала чалгата. Песента е много хубава, а нейния глас е мелодичен. Дара, не чети коментарите. Комплекси за малоценност.

Супер. В сравнение с някоя чалга - повръщня. парчето е супер. А и момичето е хубаво.

Лека му пръст на татко и, ама и той не го биваше много като вокал. Съчувствам и емпатизирам, но детето просто няма талант.

Има.

Тая и трвестита ПиАр ако не е дими ще умрат гладни. Грозни и елементарни и вечно -дими,дими,димиии. А кой е тоя ти и,че не помня!

Кажи накъде бягаш, че да бягам в обратна посока.

Умен си. Правилно си избрал. Към чалгата....тичай....

:))

Като и го туря, ще скърца. Леглото…

Ще го “туриш” на баща ти или той на теб.

За мен Дара винаги ще си остане втъзкарка! И сега, когато другите певци говорят за нея, не пропускат да кажат чия дъщеря е. И хвалят повече баща й отколкото нея!

Бегай напреде към хилядите пишки. Те емоциите явно в тези творчески напъни се свеждат само до доминиране и недоминирне и секс интрига. Толкова ли е капацитета на младото поколение? Там явно нюанси няма, всичко е чук и бег щото няма да ма притежаваш, ей. И ша плащаш, ей. Щото съм "уникална", ей. Страшна боза.

Нелоша песничка тип лятна еднодневка. Виждаме вече тунинг по певицата и силно преправен с технически средства глас. Няма да стане хит като цяло. За цял ден няма и 8000 гледания. В сравнение например Фики има за 7 дни 1 900 000 гледания. Не че аз лично го харесвам, просто давам пример за сравнение.

Все пак България е чалгаджийска държава и няма как поп парче да се Мери с чалгата. А да не говорим, че с рока е още по-тежко.

Защо ми изтрихте коментара, мамчето на Дарчето не го харесала ли? Истината не винаги е приятна.

Да, песента е ужасна. Но Дара е певица и Не е хубаво дза се излага по този начин.

Момиче, почвай да си търсиш друга работа. Очевидно певица няма да станеш.

Талантлива колкото майка си - да е натрапчива. Това не е песен, а нареждане на текст върху някакви звуци. Не, това не е стил, а пошлост, грозота. Колкото и Вирджиния рекърдс да я налагат, няма да стане. Не може да се хареса туй, що не е за харесване. Излагация е да го слушам!!!

Липсва само чалга бийта.

Ужас! Ужас! Ужас! В най-грозния смисъл ! Когато си легнал на една слава,която не е твоя !

Боже...