17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По принцип съм на мнение, че брутална селячка, като тази никога не може да стане "звИзда". Дори турбо чалга кралиците като Глория, Камелия и Деси-Слава говорят и се изразяват като нормални хора, а не мьекат като последна шунда от село. Това първо. Второ - от самото начало е ясно че таа Дара разчита само на едни огромни цици и нищо друго. Прилича на Азиятка с тенденция към насвиняване , още сега баджаците са й фрапиращи, а представям си след 10 години ще гони Lizzo. За качеството на "музиката" й мога да кажа само че ми предизвиква пориви за повръщане. Явно оная Саня е решила да привлече малко от паплачта която пие и шмърка по дискотьеките с "не съвсем ама подобно на чалга". И най-любимото ми е вечното й агресивно поведение от типа "аз съм тъпа като гъз , ма вийй ли ша ма учити как дъ живьея и да говоръ" :) С две думи - тотал щета, става само за една друга индустрия и да се хваща докато е време, че след 5-6 години и там няма да я искат.

Хубаво пее момичето,ама по принцип.Да потърси нЕкое друго, НО професионално мнение, че тия PR-и около нея са хвърлили гегата и слезли от къра в "на Софиятата" онзи ден...Има много професионалисти, ама момето явно не може да ги намери!!!

дара двуцевката

Абе да му изчагърта сиренето става момата.

Някой много ги заблуждава тия хора с тази евтина бездарна мелодия. Тия от фирмата и продуцентите нещо са напазарували и са им заснели, ама явно и те толкова разбират, щом това вижда бял свят.

Единственото, което провокира Дара е добрия вкус и английския език! Направо е във война с тях!

Дара е супер, само да изправи битът и за мен може да е диско кралица. Както беше в X-factor. С тия начупени чалги обаче е бая еднообразно. А клипът е като онези по телевизия 7-дни през 90-те, който помни.

Тва и на спрян звук не става. Особено ме шокираха близките кадри в които абразива на кожата на силиконовото джуждже ми напомни на типичното покритие на пътната настилка в София. Саня тотално е изпаднала явно. А дано идващата рецесия да затрие тая кочина Вирджиния Мюзик и публичният дом Пайнер.

ОТВРАТИТЕЛЕН КЛИП

Таа пача ли беше с огромния мазен виснал гъз?

Да.

Мислех си, че хелчетата са само за скъсани селяни и смръдливи мангали, но ето че и на английски го рекламират.

Жалко за момичето, нищо пртив него, но клипа е много грим, чекнене, показване на всичко което може да се покаже, музиката е на ниво за тираджии дето да не заспят, текстът е покътително тъп, нула послание, аз на нейно място този проект или там както го наричат даже и на приятели не бих го показвал от срам. Критиката ми е конструктивна, иначе Дара си е красиво момиче.

Ей, не обиждай на тираджии,да не ти потроша кокалето. Аз съм тираджия и не слушам чалга,ама на Зарчето,такъв ще и го отвъртя,че ще и се разхлабят отверстията.

Това , че го примеш лично и заплашваш само потвърждава стереотипа за тираджиите.

Тая песен е идеална за тоалетните по бензиностанцийте. Влизаш за 2 мин да свършиш работа и излизаш. И дори не помнищ какво си слушал.

От най-големите злини,чалгата е кажи речи най-голямата !!!!!

Саня що не наеме някой от Пайнеро да и прави клиповете? По-добри ще са. На съдържание го докарва Пайнерско, рекламите са също като там. Просто клипа е тежка простотия с нулев смисъл. А парчето е силиконово до дупка. Оувър.

Не е лошо парчето, ама много стърже английския на тая мацка, да вземе да поработи над акцента, че не се търпи

За Дара мога да кажа само едно - има мно'о яки цици! Другото ще си го премълча. А, и в един момент след 30-те ще трябва да пази яко диета, след бременността също.

Отразява реалността. Fucking Hell.

новината на деня просто. скролнах по диагонал - ако го мютнеш става за гледане.

Тресат се баджаците...

С всяка нова ''песен'' и клип, това момиче потърва все по-надолу. Жалко, има глас.

Това даже не е толкова клип колкото по-дълга реклама на две търговски марки

Не мога да отрека, че е секси, но както и всяко друго нейно парче (а и повечето в БГ като цяло) - пошло, евтино, лишено от дълбочина, заснето с джобни пари за един ден... Това ни е нивото явно

секси?!? Тази прилича на 40-годишна, а е на 20.

20 годишна, но със зъби на дърта кобила.

Каквото и да прави, няма да стане Бионсе... и не заради цвета на кожата.

Евтина песен, евтин клип, евтина визия..

За пореден път много слабо, тотална чалга и пошлост.