17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То има и други свине в Америка , може и тях да пуснете. Ебати стандартите ... а едно време списанието беше хубаво , сега е полит коректно.

Машала! Да ти напълни шепата, че й през пръстите ще ти излиза!

Тъкмо да напиша "Баси свинята" И видях, че някой вече го е написал.

наднорменото тегло не е естетически, а здравословен проблем дебелината не трябва да се пропагандира и представя за нормална

хипопотам...и тея скули....къде видяха сексапил?

Дейвид трябва да е много горд.

Стига сте ревали бе. Я каква цица, като глава на петокласник!

Цици на дебела жена и плочки на слаб мъж не се броят

Даже е кльощава за американските стандарти.

Много хубав сутиен има. Какви неща се сещам само...

Значи това е като в стария виц дето питали радио ереван как може една жена да отслабне и радиото казало ами като върти обръч, Но втория въпрос ами ако не може да влезе в обръча!? И тогава се намесило радиоИстанбул абе що не оставите на мира хубавата жена бре!!! Та и тука си има големи гърди дето стават за доста неща!!! :)

Това е истинска женска, а не клощава закачалка.

по-скоро е разбила кантарите

Нека да има. Няма нищо по досадно от синки над оная ти работа, дето си се ръбил на кльощавия й задник или да ти се обърне нокътя в стърчащите й ребра.

На теб май читава жена не ти е пускала мухахах

И този тип жени си имат почитатели, но както беше написал някой по-долу, не трябва да се пропагандира, защото е нездравословно.

Не си Ванков ти , а некоя дебала Ванкова муахахха

Сега ще трябва да харесваме и това! Още се уча да харесвам гейове и никак не напредвам. Туй нещо отива на опашката за харесване и ще си чака реда ...

Днес тая , утре Фидосова , на къде отива тоя свет муахахах

Не мога да пия толкова!

Този свят не отива на добре!!! Трета световна война е неизбежна!!! Просто земята се напълни с малоумни индивиди, проповядващи безпринципна толерантност, малоумни идиоти издигащи екранни герои за управляващи ... това няма как да не доведе до война!! Земята се нуждае от изчистване от малоумни!!!

света може да издържа на милиони рускини, още няколко няма проблем.

Егати тюлена!

секссимволи мъже с бирени паласки и кореми кога?

Ти представяш ли си: тя разказа, че се е наложило да използва лично бельо за снимките, понеже екипът изпитвал затруднения да избере облекло, което да и бъде по мярка. Плейбой не може да и намери гащи. Смятай за какво говорим.

Ей, я да престанеш да ме плашиш!

Какъв е тоя Кит????

Това списания трябва да си смени името на "Модерна Кочина". Мис Пиги вече си я имат.

Абе то добре, ама не е здравословно бе ! Очевидно има някакъв дисбаланс в тялото , защо се опитват да ни внушат че дебелото е здравословно ?

Кой пък ви каза, че не е здравословно. Имаш ли доказателства? Кои сте вие и защо някой пък точно на вас да иска да ви внушава?

Най-после една истинска жена

Бегай бе дебелано муахахаххах

Не истинска жена , а жената на тюлена муахаххаах

Нямам нищо против дебелите жени,но това е проблем за тях и не е естетично. Не знам кой мъж би харесал да гледа гола жена с увиснали гърди и сланини. Просто е ПРОТИВНО. А тая да си се снима,може да има извратени мъже на които им харесва да гледат такива. Но да се снимаш в такова списание трябва наистина да изглеждаш добре.

Ами има си доста доказателства че не е....айде у лево с либерсатията

Тая колко кочини е разбила та някакви стандарти ще й се опрат, Той и Дейвид Хаселхов сигурно такива харесва като малката свинкя.

Само на пръв поглед като я гледам колко в затлъстяла, най-вероятно е с диабет или в последен стадий на инсулинова резистентност, както и увреден черен дроб. И това ми го натрапвате като “сексапил”? Тя природата си знае работата. Очевидно болни жени не изглеждат привлекателни.

FFF

Всичко нормално да стане патология, а цялата патология да стане нещо нормално. Ако някой още не разбира, че това е мотото на първия свят, то просто той не следи новините. Когато на мода бяха супер-кльощавите манекенки се счупиха да реват, че било нездравословен начин на живот, но земните китове са напълно здравословни. И пък ако не ги харесваш си fat-phobic. Луда, луда работа, ама нямаме един читав политик да каже НЕ нито на западната либерална простотия, нито на псевдо-религиозния морал на КГБ агентите, управляващи Русия. Дано Вишеградската четворка да се задържи като остров на разума, че всичко друго е леш.

Бела и дебела , няма сборване!

Айде и Playboy отидоха под леда!

Баба Цоцолана

Естрогенът в месата и соята във всичко не прощават!Така е при силно индустриализираните демократични страни! А при мъжете, тези две съставки от по-горе се проявяват в изпедерастяване, да не се чудите защо толкова много се навъдиха в последните години. А тази е сексапилна колкото кравата Лилка на чичо Пешо от горната махала, даже май кравичката е по хармонична от нея.

е те повечето жени са дебели, тук таме има някоя слаба, така че мъжете си гледат сланинките и хич не им дреме, като гледам, иначе ще са без жени.

Баси свинкята....

Това, което ме потриса в случая е не толкова килограмите й, колкото това, че ги е натрупала толкова млада. Че тя дори няма 30, какво ще бъде на 35,40,50? С годините става все по-трудно човек да поддържа някаква форма, направо не я виждам! Освен това някой долу написа, че преди били модерни кльощавите, а сега тлъстите, та да питам някога нормални ще бъдат ли лансиран и-такива с нормално или малко над нормалното тегло?

С напредването на ЕГНто всички дебелеем! Като се прибави и ГМОтата, дето ядем,, направо е кошмар да се опитва да е слаб човек!

Това може да е оправдание на по-бедните. Тя може да си позволи и органична храна, друг е въпросът, че очевидно не иска!

Ти къде живеп бре , у месокомбинат Родопа ?

Айдеее! Първият перфектен се обади!