17-11-2017 20-11-2018

Коментари

даже не е бледо копие на баща си. Онзи правеше музиката със страст и отдаденост. Тези девойки сега пеят щото друго не им се работи, но работата им е много вяла. Така не става.

Красива е, смо тази халка на носа не знам за какво е??? Може би е била танцуваща мечка.........

Сурогатен баща и сурогатна майка. Като осиновяването, но по прецизно.

а вече ще е ДЪЩЕРЯТА НА МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН. Ще пеем, ще танцуваме, после на парти, после на афтърпарти... Стинг много хубаво направи, като даде на децата си "само" добро образование и пари за по един тристаен апартамент. Няма как някой, който от 10 годишен знае, че ще живее като крез от авторските права и наследството на родителите си да има мотивация да учи висше, да се развива и да работи.

Сам се избелваше със съмнителни операции, оперираше си носа, за да прилича едва ли не на скандинавка, избрал е за родители на детето си не просто бели хора, а прозрачни. И синеоки... Жалко. Имах негови плакати в стаята си още като ходеше без маска и си беше почти чернокож. Слушал съм го много още преди 10-ти ноември. И после филмът "Лунен пътешественик" - беше голяма работа! Оттам-нататък какво стана, как стана? Ама вече караше на стара слава.

Супер-прецизно са подбирани. Жената е манекенка. Само психиката не са могли да копират.

Майката на тази бялата на снимката е оплодена със сперматозоид от бял мъж.

то мани бялата кожа - ми цвета на очите, най-вече формата на носа - леко остричък - и на микрометър прилика няма със широкия нос на Джако отпреди операциите. Така, че това което я свързва с Джако е, че и двамата са американци.

абе нека да е живо и здраво детето. не му е лесно и на него... . но това е и една от тайните и най-трудното нещо на живота - да бъдеш себе си. но преди да бъдеш себе си, най-първо трябва да се самонамериш и самоизбереш из/от всичките си герои на които подражаваш и си фен още от малък (принц или принцеса)... :-)))

Ти к'во искаш ве, да работа като продавачка в Walmart знаейки коя е и не можеща да си плати наема?

на "ве" ще разговаряш с баща си. да се разберем! защо да не работи във валмарт? защото няма да я приемат на работа ли, понеже е дъщеря на негър? или понеже е бяла? да бъдеш себе си означава точно това - ако от теб очакват да станеш поредния джънки наследил много пари - ти да ги изненадаш точно със себе си. :-)))

Не знам на кого е дъщеря, но цялата се е метнала на баща си.

Бащичко! Ако Джако беше жив, щеше да пребори ковида, понеже е пил белина още преди Тръмп да се светне!

Верно ли му е дъщеря или се бъзикате? Глей го ти кви ги праел! Такъв бил, онакъв бил...а той в това време яко е бъхтал и ето резултата! Само едно "Браво!" и да я поканят тук докато още не е станала звезда като баща си. После ще ни излезе много скъпо, сега му е майката. Като казахме майка, разгеле, къде и каква е тя? Явно е била много знойно парче, за да хване окото на Джако.

Парис Джексън е една от най-страхотно изглеждащите жени на планетата! Надявам се да е наследила от таланта на баща си. Очаквам песните!

Хайде, моме, без да ни пробутваш назубрени клишета. Преди да бъдеш себе си трябва да знаеш кой си. Теб като те гледам не само не знаеш коя си, но и много не ти достига за да го разбереш.

Момичето има тъмна кожа гледайки я е фицпатрик 4, естествено тъмна коса която я изправя и изсветлява. Да, може да мине за “Бяла”, но е напълно възможно да е микс.

Браво на момичето! Тя има заложбите да стане звезда със собствена светлина.

Дъщеря на майкъл джаксън сериозно ли ? Джако беще хомосексуалист, но упорито се опитваше да скрие този факт най вече заради голямата си фамилия . И наред с многото глупости които извърши Направи и тази с дъщерите .В един момент представи някаква напълно не позната жена и при това доста не атрактивна.И тя обави че има дете от него което се оказа......бяло момиченце? Тъй като джако беше известен с това че раздаваше милиони като носни кърпички.Бодигардове ,журналисти прислужници и тн се облажиха от него.Най вероятно плати на тази женица огромна сума да оплоди сперма на бял, човек Който вероятно също стана милионер.И се обяви за бащата на бяло дете Което всеки нормален човек знае е природно невъзможно Джаксън беше негър . Това е историята на дъщерята на М Джаксън .Беше гениален музикант но за съжаление доста глупав

Няма как да си номер едно в тоЗи бизнес десетки години, от невръстно дете, продължаващо десетки години след смъртта ти, ако не си умен. И да си най- печелещата заезда за 2020 , докато си си УМРЯЛ :D и да притежаваш най- ценните музикални каталози+голям дял от най- голямага музикална колпания в света- Sony. Та, може да е всякалъя, но глупав не е. Кой кого е оплодил също няма как да знаем, ако е искал да заблуди вселената и всичко е пунта, шеше да си “забхрка” черно бебе от черни донори/родители. А пък момичето хич не е виновно за лудостите на семейството си. Опитва се да си намери място в света и твори музика, такава, каквато й харесва и такавА, каквато може. Сигурно не е лесно да си дете на най- известния човек на планетата. P. S М. Джексън има двама сина и ЕДНА дъщеря, а не дъшери ;)

Не знам от къде имате тези данни за синове на джаксън ?Но просто това е неверна информация .А колкото до музикалните му достойнства Факт е и е неоспоримо че бяха гениални Само че това за съжаление не е предпоставка че предпазват човек от глупави решения в личен план. А в случея на М Джаксън те бяха многобройни в краткия му живот.Само най фрапантния от тях опита му да надхитри природата е достатъчен и говори сам по себе си Джаксън както се изрази немската му лична психоложка страдаше от неизживяно детство .А хомосексоалноста му го измъчваше жестоко . И за това всячески се опитваше да я скрива от обществото Тази немска лекарка от Берлин с която имаше интервю преди години тук в Германия. Каза че тя и майката на джаксън бяха единствените които знаеха за хомосексуалност му. Така че единствените две жени които се свързват с името му Лиза Пресли (фиктивен 3 месечен брак за доказване на света че е нормален мъж) и тази на никого не позната лекарка (майка на белите му деца) Са пълен фарс . Лек ден и остани здрав/а

Ей, това е пробив в генетиката! От негър да получиш бял човек!

Джако завалията си беше доказан педарак със силен уклон към педофиляк, който уклон се опитваше да сдържа. Не е ясно колко успешно.

Да, не е генетичен баша, но .... си е нейн татко. Баща е този, който ГЛЕДА, а не този, който дава сперма.

Бре! Самият Майк Тайсън в едно интервю тази година каза, че Майкъл Джаксън е бил "player" /играч/, експерт с жените и винаги е знаел какво точно прави и как точно трябва да изглежда! Но, разбира се, това го казва Майк Тайсън - мнение от мъж за мъж! А не Бай Ганьо, пишещия коментари! Само един истински гений може да направи безупречно творчество и едновременно с това да си създаде лоша репутация, знаейки че мозъците на простоватите се промиват, но и стигат далеч. Така се постига целта да бъдеш ВЕЧЕН! А вие затъвайте. Мерси.

Страдал е от витилиго, не се е "избелвал". Прогресивна загуба на пигмент. Носът си е оперирал за да изтрие от лицето си приликата с баща си, с кого от дете е в много обтегнати отношения.

Kakvo kaza Robert de Niro otnosno cveta na Michael Jackson? Kyde osven v Amerika bedno cherno negyrche moje da se prevyrne v bogata bqla jena?