Дъщерята на Синди Крофорд призна за връзката си с актьора Джейкъб Елорди

Двамата бяха забелязани няколко пъти заедно в Ню Йорк - на ресторант, на излизане от фитнес и на разходка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спешно да лекуват момичето. Физиономията й издава тежка наркомания. По принцип на младите не им личи толкова силно, а когато личи - лошо.

Дали не се опитва с тези юнашки мустаци на челото да крие тъмните кръгове под очите?

Тази е живите мощи. Никакъв живец

Глупав израз " има връзка" като то е ясно, ебе се с актьора

Личи ти , че трамвай на живо не си виждал момко

Тъпия израз е твоя, нормално щом има любов да има и секс или какво да ти кажат? Честно мн тъпи хора се навъдиха в тоя сайт. Освен да плюят под всеки пост др не виждам. То бива недоебани хора ама чак па толкова!

За развратни,лигави,друсащи се , американски лигльовци!!!

Майка и на нейните години беше значително по-убава !

То па аман и от преебани/ли, да ти кажа!

Брат й има проблеми с наркотиците. Гледаш - богати, преуспели в сферата си родители, направили красиви деца, но оставили децата си без внимание и родителска грижа, изкупувайки отсъствието на внимание с пари. Децата израстват презадоволени и депресивни и от там до наркотиците пътят е много кратък, защото точно такива деца са най-желаната целева група на дилърите.

В кенефа не ги ли забелязахте, тъпанари??

“Призна”-виновна ли се е чувствувала, за да признае или ти е много беден речника и не знаеш да пишеш??"????????

Дъщерята на Джон Деп, Дъщерята на Сидни, Дъщерятаэна еди койси..... Само с това са известни, с нищо друго

Четеш, четеш грозните, злобни изцепки на бая Ганя и още веднъж се убеждаваш, че освен първобитна селендурска злоба не може да поднесе на света нищо друго. Тежко на малкия процент останали на тази територия свестни хора, тежко им..И Ботев го е казал за тежкия живот сред глупци неразбрани. Проклет, злобен, комплексарски, завистлив народ. Безнадеждно е.

Като (само да) разбере за мен и ще престани да ходи с Джейкъб!

За шимейлите Зара и оня фитнеската няма ли нещо, или за Луиза Григорова? Дираджиите, отпускате се!

Ох това ли е тази дето си направили татуси с Кара Делвин и чак си снимали копитата. Брррр като ги видях тия ми ти ноги https://life.dir.bg/gallery/kaya-gerber-i-kara-delevin-nay-blizki-priyatelki-s-ednakvi-tatuirovki?i=2 ми то на мъж ми краката са по малки. Ама той мъж ми е дърт, а съм забелязала, че на старото поколение мъже стъпалата са им по-малко от на младото поколение жени.

Гледам Бар Рафаели с данъчни измами. Ей оядоха се тия богаташи ,все пари не им достигат. Един познат така-голям баровец. Живееше в просторен мезонет под наем 1200 лв. Скоро гледам с пазарлък намалил наема на 900 лв. заради кризата. Вътре пълен лукс кожна мебел, позлатени детайли, бароков стил. Той педант на чистотата. Вътре блести, подредено, чистачка му чисти редовно. Еми нали баровец, какво са за теб някакви си 200-300 лв.за наем на месец отгоре. Помислил, пресметнал - 12 месеца по 300 лв- 3600 лв. Ето я почивката в Китен. Бизнеса му със знамена, байраци, флагове, въобще стоки от първа необходимост. Иде в Китен извади кошницата раздаде две три знамена и хоп отстъпка 16% от почивката. Той европеец с американски корени и английско потекло. ОблЯкан от предпоследната колекция на ВерсачИ. Срещам го скоро ,гледам го унил. Жали се. Леле от 20 зъба останах с 15 и пак гангрена ме удари в зъбите. Вади патронче пърцуца от вътрешния джоб на сакото и жабури. Вика четох ,че ракия лекува корона вирус, значи ще излекува и болния ми зъб. Баровски неволи. А ние африканците с циганска жилка по бабина линия плащахме години наред над 10 000 лв.наем в скромната ни фабричка. Когато разбрахме, че сградата се продава-скромно извадихме кеш и си купихме помещенията. Накак тарикатското не ми върви ръка за ръка с наема. Или бъркам!?

Абе бастун какво ни занимаваш с твоите фабрики и неволи. Да ти имам и проблемите. Аз взех пикап на изплащане. Заранта затънах в калта и сега се чудя ферари ли да викам да ме тегли или трактор. Запалила ми се е главата!

тази е по-хубава от майката

генетично проста си!

Защото не сме нищожества като теб, за което всичко , по-голямо от мравка, е велико и сме готови да му лижем подметките. Хайде си гледай собствената грозотия и се помъчи да се опраавиш, за да не пишеш глупости.

"Признала"... тя да не е престъпник, излезнал от затвора... за убийство ли е признала!! Некадърни сте, много! Ама много!

На теб ти пука, за да коментираш

Много си бъбрив. А ти как си със зъбите? Не ни разказа.