Дебелите хора отглеждат кучета с наднормено тегло

В развитите страни между 34 и 59 на сто от кучетата са "пухкави"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А хора( иам предвид българи) , които са наркомани или продават наркотици какви кучета отглеждат?

не е правилно заглавието. Хората с наднормено тегло отглеждат дебели кучета.

И при котките е така, при това без да ядат от нашата храна. И от своята храна не прекаляват, а са си дебелшки. Животинска солидарност, стопанинът е дебел и те да не останат по-назад!

А дебелаците, които нямаме куче, да си вемем ли? Или не е добра идея. Аз лично живея в много малко жилище и не ми се мъчи животното в тясно пространство. Пък и нямам време да го разхождам.

Средноголяма порода куче, има нужда от 40 км. разходка на ден. Откакто ни подариха - няма зима, няма лете, нема телевизор, игри, ала-бала, има - 40 км навън, поне. Докато беше младо и 40 не стигаха, то трябва да го прекинеш, за да не гризе и да не унищожава всичко, та - така! Сдобихме се с личен треньор, тренира ни всички. Американски стафордширски териер. Водят ги бойни, уж. Един "колега" го видях в парка, беше му вързал на неговия стаф някакви тежести да дърпа, да го уморява, но ние сме на велосипед и тичане. Първите година-две ни изкара джигерите направо, после - свикнахме и станахме фит даже. И така си го наричаме - тренер! На един колега стафката беше родила и той каза, че им хванал цаката по друг начин - сутрин им сече дърва, а вечер - гори стърготините.

Имам женска котка и котарак, некастрирани. Котката е истинско свинче, а котаракът - анорексик. :-) Докато мачокът се назландисва - жена му "умива" чинийката.

Дебелите хора масово получават пенсии за нетрудоспособност и си живеят царски на гърба на останалите. Защо да не хранят кучета или там каквото и да е все безполезно ще е.

Лъжеш като циганин с тези 40-т километра. Средният пехотен преход на млад 20-т годишен войник е 30-т км и то не всеки ден ....Але у лево.

Хвъвчащи

Е, нормално - стопанинът похапва пържола, дава и на кучето си. Един познат (пълничък) беше споделил, че след като кучето му (и то пълничко) починало, вече не му били вкусни пържолите - нямало с кой да ги споделя.