17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СМЪРТОНОСЕН КОКТЕЙЛ ОТ ТОКСИНИ ВЪВ ХРАНИ, ВОДА, ВЪЗДУХ, ИЗКУСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ,ВОЙНИ, БАНДИТИЗЪМ, ПАНДЕММИ, СТРЕС. АСОЦИАЛЕН ДИВ КАПИТАЛИЗЪМ.

При бай Тошо беше най-добре! Жените бяха общи...

_stankow

"Ковид-19 е на път да влезе сред 10-те водещи причини за смърт през 2020 г., защото са регистрирани повече от 1,5 милиона смъртни случая." Ми хайде първо да влезе, пък после да ни затваряте и маскирате, може ли ?

щом и диарията е смъртоносна болест...си представям какви редактори работят в този сайт...

сега не сте ли!

В третият свят все още да... Най-вече сред децата. В началото на века средната продължителност на живота в света е била... наполовината на сегашната, заради огромната детска смъртност. ЧЕТИ ТОВА: Ернст Моро – лекарят, който спаси хиляди деца с помощта на обикновена супа от моркови Днес тривиалните стомашни проблеми на децата не шокират родителите, защото съществуват поне хиляда и един начина да се справят с тях. Но дори и днес, дори и малкото несправяне с тях, може да бъде фатално. Така е било и преди много, много време, докато на един педиатър не му хрумна проста и гениална идея. Супа от моркови – гениално по своята простота и ефективност откритие По времето, когато доктор Моро е практикувал медицина, детската смъртност е била основен и много голям проблем. Проблем, с който е свързан също и по-ниската продължителност на живота, в сравнение с днешната. За децата е било проблем не просто да се появяват на този свят, но и да доживеят до зряла възраст. Този истински велик човек е роден преди повече от сто години в столицата на съвременна Словения, а след това е практикувал в малък град в австро-унгарската империя. През 1908 г. Моро е направил едно от най-важните си открития, което е актуално вече повече от век По онова време детската смъртност е 25-30%. Това означава, че на 100 деца около 25 не са доживели до навършването на една година. Основната причина често е била баналната диария. Доктор Моро предложи решение на проблема с най-простата рецепта, благодарение на която тази цифра беше намалена наполовина – обикновена супа от моркови. Рецептата е проста. Морковите се сваряват, докато омекнат добре. Правят се на пюре, долива се преварена вода, за да стане крем-супа. За вкус може да се добави съвсем малко сол. не се слага никаква мазнина, или други подправки. Едва през 2002 г. стана възможно да се обясни чудодейната сила на тази супа. Киселите олигозахариди, съдържащи се в супата (по-конкретно – в морковите), предотвратяват появата на бактерии, които се задържат в лигавицата на стомаха. Друго проучване показва, че подобна супа третира дори диария, която е устойчива на антибиотици. Морковите са истински склад за полезни вещества. Те са богати на витамини А, С, Е, D, калций, магнезий, фосфор и каротин. Учените са установили, че редовното използване на моркови помага за предотвратяване на болестта рак. Също така, те съдържат много фибри, и така премахват токсините от червата. Затова тази проста, по своя състав и изпълнение, супа не губи значението си и днес. Най-учудващ е фактът, че въпреки всички свои открития доктор Ернст Моро живее скромно и не получава нито една награда, или друго подобно признание. Той е работил като педиатър до до самата си смърт през 1951-ва година.

Да говорим на локално ниво. В България Ковид не само вече е водещата причина за смърт, ами дори е сумарно повече, отколкото всички други причини взети заедно.

Чрез forward на Йосеф Рубен Байдън.

на африканците, ве? Ако това място ставаше за живеене, и днес, там щеше да е пъпа на Цивилизацията. Вземи се затъжи за децата на Бяла Европа!

Преди 2 дни умря ОТ КОВИД мой роднина. Както и почти всички мои познати ТАЯ ГОДИНА имат смърт ОТ КОВИД в рода. Това определено не се е случвало накуп на всички досега, по каквито и да е ДРУГИ причини!!!!!!!!!!!!!!!!!!