17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За да не остане по-назад И Р. П. ще направи фотосесия за научно списание на Селскостопанска академия .

Хахахахахахахахахааа! +++

Направо ме разбихте. Скъсване от смях. Събрали сме приятели и случайно попаднахме на тая статия за дебила ПЛЕВНЮ. А ваште коментари до един ни направиха едночасов смях до побъркване. Благодаря ви. Тая мисирка заедно с пастирката обезателно трябва да ги прочетат. Браво на Юлияна,че разкара пастирката и не се появи нито веднъж с тоя,че е голям срам.

на Дони и Момчил, или Дони и Нети ли бяха? Същите въздухари и клоуни...

И що две, ами не 3? Недоумявам.

а зъбките и едни бели,бели ... Бравос, ей това се казва синоптичка

Тц тц ма то голямо стоене надалеч от медиите ... Ако още малко се държат настрана от медиите, не през ден, ми всеки ден ще има статии за тея двамата михлюзи ... Че Чехъла като беше президент не се навираше толкова в лицата на хората ... Да ревеш, че искаш медиите да те не закачат, а да киснеш всеки ден нейде из предаванията ще да е явно някакво заболяване, нека специалистите се изкажат какво е то ...

Рекох, че за чуждо списание са си платили, а то българска пръчка. Все пак е жена на милионер. Можеше да се изръсят повечко.

Ще замести загубено дете с ново и то от друга жена, а и ще прави обществото съпричастно като му натрапва снимки от хепи енда на живота му с едно кукуригу. Много ниско падна този човек, ама много !

СТИГА СТЕ НИ НАТРАПВАЛИ ТАЗИ ДЕСИ ...КАКВО НИ ИНТЕРЕСУВА И ТЯ И ПЛЕВНЕЛИЯТА...СТИГА.

Не съм фен на Роси, но и аз да съм президент и жена ми да не се появи нито един път с мен - ще я ритна в седалището! Иначе е ясно защо Деситу се е хванала с Роси милионерчето. Не е защото. Няма по-млад и хубав от него!

Това брак по любов ли е или передното курвенско изпълнение, по сценарий и режисура.

не ги харесваме! Стига !

Колко и да ги навирате по-симпатични нема а ми станата... И Деса и Плевнелидис-Олигофренидис...

един мъж с топки, който показа, че хич не му пука за хората а гледа собственото си щастие. ако всички бяхме така, светът щеше да е много по-хубав и добър!

Когато си бил президент, когато си загубил детето си скоро, когато си публична личност от политическия "елит" е необходима деликатност, чуство за мярка, но господин Екс президента не ги разбира тия неща. Няма как да разбира от дискретния чар на буржоазията :) особено с тази кифла ! Жена му беше класа! Това тук е смехотворно. Нека е щастлив, но да не си развява личните интимни преживявания. Не прави никак добро впечатление! Въпрос на топки е да си умерен и добре възпитан в обществото.

"Няма как да разбира от дискретния чар на буржоазията :)" Допълвам - Плевнелиев ще си остане за винаги и навсякъде едно бедно, натегач момче - комсомолче :).

Каква била предишната? Лелее Един път не се появи Мъжът й беше станал Президент, пък тя се надуваше. Какво доказваше не стана ясно Ето че и човекът е намерил втори шанс.

ти счупи тъпомера

Да изгуби дете и да вдига сватба и забременява някого върху още пресния му гроб.

Зодължително ли е втората съпруга на бившия президент да се казва Деси или просто подражава на настоящия, също женен за (генерал) Деси. Който иска от тук натък да е президент да почва да си търси втора булка Деси

Сори, една подробност, тази му е трета съпругар тук бройката е важна

"Деси Банова се омъжи за президента на България (2012-1017) Росен Плевнелиев на 17 юни в София." Със същия успех това можеше да се случи и за някое магаре... Ако се бяха сбъднали приказките на ББ...

тая женена ли е ? Бременна ли е ? Или си търси мъж? Има абсолютне ку бенско изражение

Просто не е ясно как това недоразумение ни е било президент. Или някакъв голям процент от българите са дебили по друг показател от тоя на професора.

Този шум в медиите за двойката Банова-Плевнелиев остава лош привкус в устата. Най-малкото се питам дали все пак трепетите около очакваното бебе не трябва да са в по-интимен кръг. И бившата му съпруга чете, медиите заливат с информация, а Юлияна се явява майката на сина, който почина...Малко толерантност не е излишна никому.

според вас само майката тъгува? той като баща не - явил се е само като осеменител. живота продължава, колкото и да ни боли. свикваме с болката и пазим светлия и мил спомен за човека, който не е между нас.

Изобщо не става въпрос за баща-осеменител, а за елементарна деликатност при съобщаване и натрапване в медиите за новото семейство и новото бебе на Плевньо.

Само на мен ли ми приличат на баща и дъщеря?

На мен ми приличат на клиент и ... в ролева игра сватба.

Тея се вживяват се едно са в приказките. Стадо овце

Толкова свинско стана вече че ....

И да не забравите да ни уведомите какво е казал доктора при следващото посещение при него. За бебето, че както излиза, само Деса ще ражда в тая България. И то какво дете, а? На бивш прецедент и "любимец" на целия български народ...

От много кудкудякане ще счупите яйцето , ей ...

Нито сте и на парите, нито на фацата...селтаци сте, убити селтаци

Дори не осъзнаваш колко си жалък, нали?

Уви, за парцали парите му ще ти стигнат, но за акъл - никога.

а, па ти с тая " фаца" си от Париж, неграмотно недоразумение. И какво е "Фаца" у вашто село?

Тъпите цървули коментират...

Кифла с фото сесия за.... Известно списание... Ни тая, нито жена ѝ (плевела) искам да ги чувам и виждам. .. и всичко е заради плевела...

А кой е бащата на детето?

Как очакват да се роди "наследника на фамилията" като въпросната фамилия си има двама наследника от майката Юлиана. Въпросният очакван с "толкова трепети" наследник се явява трети на опашката. За какво се превземаме толкова????

Време е Деси и Росеб да изживеят неизживените си тийнейджтрските мечти

За щастие сме виждали как изглежда вдействителност. Не че не е хубава, но на тези снимки е напълно неразпознаваема - толкова преправяне , толкова филтри...излага се. Вместо да си изкара бремеността с достойноство. Не е особено щастлива май, вместо да се наслаждава на меден месец, тя виси по интервюта и се чуди на кое списание да си продаде сватбените снимки.

Тук само идоти

Да не забравите да ни уведомите за термина?Много е важно'..

Браво! Сладури! Да са живи и здрави и много щастие и радост!

Тия са 50+ предпенсионна възраст

оСТАВИ ГО ТОЯ" ОТ СЕЛО"! тОЙ ОЩЕ НЕ Е излязал от детската възраст и няма и да излезе, зашото такъв се е родил. Затова ръси 'сладури"

и като са на 50+ давай да ги погребем. много ограничен народ. абе оставете хората да си живея живота. вгледайте се във вашия

Ха сега и една сесия на рогоносеца плевнЮ за списание "Лов и риболов"!!!

Не може... Списанието няма да може да се затвори от рогата му ! :))))

Е поръчала снимки, които да й стесняват квадратната мутра...

Стига вече. Нали не искаха да са във всички статии и заглавия, а пък не спират да се показват. Не мога да ги разбера, имат нужда от пари ли, от внимание ли? Да се скрият вече и да се наслаждават на голямата си любов.

Абе те се дърпат постоянно, ама пусти медии ги не оставят на мира...

Обичаме Ви. И много се радваме на Вашата радост, семейство Плевнелиеви!

Народната любов няма как да изтриете. Да ... .... .... ..... .....! Това не е морз, това са български думи!

Няма ли край това мъчение? Няма да гледам снимките, а още по-малко ще дам пари , за да купя това списание. Искам новините с тая и нейния плужек да спрат вече!

Оправете си заглавието. Прецедентшата вече се казва Плевнялиева.

Еееее, стига вече с тези! Срамота!

На Деси вероятно много не й пука, че й се налага да търпи до себе си тоя боклук Плевнелиев. Защото той бая парички окраде.

Не спряхте да ни навирате този плужек и недоебановата. И затова новинарката получава заплата?!

Щом има кой да върши къщната работа !

Стига показвне, стига изтъкване, стига пардирне. Това поведение сочи, че жената иска да е в центъра на внимание, съответно алармира за психичен проблем и сериозни комплекси.

Поздрави на Деси за новия пудел Роско.

дали е правила римджоб на роско?

Как се нарича това отклонение,при което хората си редактират снимките , т.е не им харесва това , което виждат, е аз ли да ги харесвам тези снимки фотошопирани. Деска, ти освен Роско, можеш ли да заблудил някой друг как изглеждаш, понеже с това парадираш. Нали имаш огледало у вас - ти и мис Крокодил - Еми това е, което виждате, друго няма :)

Не изглежда зле жената, даже напротив - добре си изглежда. И тук се изчрвпва всичко хубаво, което ми идва наум за нея, за жени като нея и за мъжа й - също! Абе, горките хора!

Списание Ева винаги фотошопира кориците си до неузнаваемост. Идете на сайта им и ще видите, че повечето известни българки са доста променени. Казвам промеени, защото не е мого сигурно дали всеки път е на добре. Мисля че бяха отново те преди 4-5г с една корица на Радина Кърджилова. Толкова беше пренарисувана, че трябваше да прочета заглавието, за да разбера че е тя.

Мислиш за звезда и се натрапваш в публичното пространство. Когато отвътре бие на кухо и не можеш да живееш без вниманието на околните, когато си плащаш, за да те обсъждат, когато спиш с дядо си и те така :)