Децата на българските звезди, които тръгнаха на училище

Децата на популярните личности у нас заемат своите места в класните стаи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

О, боже! Ако това са ни известните личности - Бог да пази България! Щото ние не можем я опази от тези личности. Амин!

Дават те по телевизоро и вече си звезда... Бухххха

"безгрижни дни, прекарани в класната стая." даааааа бе, та там започнаха първите ми грижи: домашни, които да запомниш, че имаш да правиш; научил ли си си, ако те изпитат и т.н. Безгрижие имаше само в детската градина, от там насетне - гърч.

Снимката на Борил кърти!!!

Бях изключително озадачен, защо на 15.09.2021 г. бе толкова звездно. Благодаря ти ДИР, вече съм информиран.

Днес ги титуловат звезди - утре ще ги направят благородници. Имам комшия пожарникар, който е спасил сигурно 10 души в кариерата си, но за неговите деца никой не говори. Кои са тия звезди и с каква точно светлина светят?

Ако това са ВИП на България, то по-добре да се преименуваме на Сомалия.. Докога ще давате бонус на разни нищоправци, които никак не са комплимент за Родината...

Много надула на Ванята жена му. Брат ѝ ми е приятел. Свестно момче, ама тая мома на нищо не мяза вече от тази пластмаса.

Да, умно дете - усеща какво го чака оттук нататък. Сладур е!

Ех, Бориле, Бориле, не си далече от истината мойто момче....

PAZI BOJE BULGARIA AKO TOVA SA NI ZVEZDITE

На т.н. Борил още от сега му личи, че ще е по-голям толуп дори от баща си!:)

Абе като покажат някого, а не се интересувате, що четете новината? Ако е известен - що ми го набивате в очите, а ако е неизвестен - кой е па тоя. Гледам в момента над 30000 са я чели. Всеки нормален родител си обича децата, а гледам, че всички са с интелигентни лица. Вместо да се радвате, че има такива българчета, все черногледи коментари. Поне на новини с деца да се бяхте въздържали от тролене.

Имам травма от първия ми учебен ден и от училището като цяло. Най-ужасният ми период в живота.

защо част от "звездите" са отишли на училищно тържекство по пижами?

Горките учители на тези отрочета.. Особено на детето на Женята, като я знаем всички колко е проста и каква е скандалджийка

Децата на звездите ?!? Абе вие нормални ли сте, кои звезди по точно?

На успелите и известните, а ти като не си такъв, недей да злобееш, а направи нещо смислено с живота си.

Хахаха кой е успял на Женя жена му ли хахаха щом това са ти звездите на тебе, ясно ми е ..

Какво стана със закони и елементарни етични кодекси на медиите по повод снимките с лица на малолетни? Тука ей така за сеира изплескани 15-20 кадъра на малки деца?!? Голяма медия, голям сайт ...срамота. Гладни за импресийки хора. Няма въобще да коментирам - как може да се завързва приказка и тролене под снимките на ДЕЦА (каквото и да мислите за пълнолетните им родители)??

Само питам-Борил не трябваше ли да е вече в 5ти клас

На снимките се вижда, че децата и родителите позират , така че най-вероятно са направени и качени в интернет от самите родители( Не може да виниш медията за нарушение на етични кодекси). Тези който се занимават с рубриката, им трябва материал на тема 15 септември и събират всичко което намерят вече качено.

Да ви имам здездите.

Борил ще е тюфлек като баща си, а на снимката е сърдит като майка си.

от парите, които данъкоплатците им даваме, за да ни развличат. Хубаво-лошо, това е. Така е устроен светът. Ама и на "звездите" не им е лесно да играят тази роля.

звезди значи? ако имаха потенциал да са звезди, щяха да светят на друг небосклон! а те са си тазови фенери!

Звезди , планети, комети. Нека да учат децата. Най-ентусиазиран е Борилчо.

KAKVI ZNAMENITOSTI IMA V MOMENTA V BULGARIA! KOI SE SNIMA V USA ILI ANGLIA ZNAMENITOSTI NIAMA V TAZI UMIRASHTA STRANA NIAMA! I POLITITSI NIAMA STRANATA E ZADRASTENA S NISHTOZHESTVA KOITO KRADAT MILIARDI EVRO! KGB DS MAFIATA UBIVA BULGARIA OT 1944 GODINA!

.....

Детето на "звездата" Блатечки има признаци на ранно затлъстяване. Вземете мерки, иначе няма да стане и то "звезда".

Наскоро откриха нови вид звезди - кафяви. Сигурно са от тях.

Тази и подобни публикации дразнят и предизвикват негативни коментари. А "звездите" се кефят "... ааа, плюят ме по форумите, значи ми завиждат" - нещо такова. А истината е простичка - в България звезди няма, защото няма истински небосклон, няма я истинската машина на шоубизнеса. Тези хора, със своя си талант, доколкото го имат, са по-скоро имитатори и нищо повече. А по стил и начин на живот са на светлинни години от истинските звезди на Америка, например. Жалкото е, че тук става въпрос за децата им, които поради крехката си възраст, не бива да отнасят нищо от негативите на своите родители.

Кои са тези хора и защо трябва да ни информирате за отрочетата им???

Иначе как да ви накарат селяндурите да четете?

И КОИ СА БЪЛГАРСКИТЕ ЗвЕЗДИ,ЧЕ НЕ СЕ СЕЩАМ. МОЖЕ БИ НА ОНАЯ С ЛИСИЧАТА МУЦУНА ,НАРЕЧЕНА КРАСАВИЦА И ЛЮБОВНИКА И ДИЛЯНА ОБЩАТА ИЛИ НЯКАКЪВ АРТИСТ,ДЕТО РЕВЕШЕ КОЛКО ОБИЧА ЖЕНА ,ЧЕ БИЛА ДЕВСТВЕНА ,А СЕГА ПАК РЕВА ЗА НОВАТА ДЕТО ЩЕ ВДИГА СВАДБА КОЛКО СЕ ОБИЧАТ.АКО ТОВА ЗА ВИ ЗВЕЗДИТЕ В ТАЯ КОЧИНА ЗДРАВЕ МУ КАЖИ. МАЙ Е ПО ТОЧНО НА БОКЛУЦИТЕ ДЕЦАТА….

Най-добре и най-подходящо облечени за първият учебен ден от показаните тук са двамата сина на Ивайло. Облеклото на другите деца е неадекватно, меко казано.

Не съм чел статията няма и да я чета, нито съм гледал снимките! Тея нищоправци дето ги дават по телевизията не са звезди, те са търтеи живеещи на гърба на глупаците! Такива "статии" показват и нивото на българската "журналистика" дето на сила прави бездарниците "звезди" Всички деца тръгват на училище и всички родители се вълнуват !