17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отворих статията, за да бъда сигурен, че съм познал кой е написал такова сладникаво заглавие.

Сладурковци! Браво, добре са възпитани децата!

За тия дето са писали, че завиждали, мога да кажа- САМО идиоти може да завиждат. Тъпи, мЪрзеливи, Слабаци, но много Алчни... Турци и араби ЛЪЖАТ такива алчни идиоти, че ако продадат една торба отрова- Наркотици на съседите си, ще имат всичко и пари и жени(мъже). Такива алчни идиоти стават Крадци, мошеници и Предатели като поп Кръстьо.. И трябва да ги трепем, да я има БЪлгария... На който му трябват пари, може да утрепе някой турчин, сириец или албанец в тъмното. Хем взима пари, хем СПАСЯВА Българите ( и в България и в Македония). Араби, турци и албанци, 500 години КЛАХА българи и КРАДЯХА. Тъй че взимай каквото има от тхя БЕЗ да плащаш. Така поне може да си ВЪРНЕМ час от ОТКРАДНАТОТО. Ахмед ДОган е трябвало да го гръмнат още при Освобождението на БЪлгария-1878 г, но и сега не е късно да утрепят турския Шпионин- Измамник и да му ВЗЕМАТ това, което е откраднал от нас, българите.

Трябва ти спешна психо хоспитализация!

Прекрасни и много сладки деца!

Е много сладко :-):-*

Некоректно да се присъединяват към инициатива, която до вчера демонстриативно пренебрегваха.

Те всеки ден вземат различно решение. Единия ден призовават народа да продължи живота си. Кейт дори започна да пазарува като обикновените хора, кралицата си ходеше на църква, а днес пляскат.

За какво пляскат? Имаше кампания да се пляска снощи в 20ч. Тези тримата сигурно нямат и идея защо пляскат посред бял ден, най-вероятно са им обещали по една играчка в замяна на малко ПиАр.

Тези красиви лавандули отзад А аз в незаконната панелка и без пари... самотна и застаряваща

31 януари отдавна мина. Този материал е за колониите.

лицемерието. Простолюдието бачка яко и не се знае ще има ли работа или не,тези сиднали да им пляскат. Барем мамо и тате да фанат по един парцал и беж към рианимация да чшстят храчки,повръщано,пикня,дренажи и др. Ей така,за очи.

изключим грешките в правописа(вероятно от телефона), си прав.

Кои са тези?!?