Детски снимки на най-красивите модели сега

Как са изглеждали Джиджи и Бела Хадид, Карли Клос, Жизел Бюндхен преди краката им да станат "безкрайни"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След Кара Делевин всички имена са сгрешени. Редакторът да не спи, а да си заработи парите.

Добре де, кой ги нарочи тия хадид за красиви.. тия са като коне. Само Даутцен е красива от тук показаните! А криси за сефте разбрах че е топ три по красота ... добре че ходи без гащи че някой да чуе за нея..

Гримьорите и фотографите наистина са магьосници щом и Карли Клос изгрежда красива на тази снимка. Има внушителен ръст, страхотна фигура и прекрасни крака, но в лице е всичко друго, но не и красива. Същата е и Жизел, но можеха по-добра снимка да й подберат. А такива като Даутцен, които са с правилни черти и естествено красиви лица с грим направо са нереално красиви. Затовна най-важен е ръстът, фината структура и правилни пропорции на тялото и дългииите крака разбира се, лицето....за него има магьосници.

Махай ги тия.. Най- Красиви бяха Българките... До преди 2001 г, разни турски Шпиони- доносници -Крадци и Наркотрафиканти тръгнаха, заедно с Олигофрени- Наркомани- Митьовци, Мечки, мангали, Мутри да ограбват и разболяват цяла България.. Тогава тия почнаха да нападат и жени, и мъже да ги правят проститутки и просяци.. Всички Митьо-вци, Мечки, Мутри, Мангали са Предатели и Помагачи на Враговете на България- турците, араби и негри. Васил Левски и Христо Ботев са трепали турците, взимали са им парите и са ги ползвали за Освобождението на България от Ислямско Робство.. А Предателите- Стефан Стамболов и поп Кръстьо са взимали ПОДКУПИ от араби и турци да им продадат България. И затуй, правилно са ги убили тия предатели.

Сестрите Хадид красиви? На Джон Леджънд булката защо е тук? Кендъл Дженър и тя не е кой знае кво? Пък Сара Зелевин е като зомби, братче.

Имената???

Модели на пластичната хирургия. След всички тия "подобрения" пак са си грозновати...

Половината са хищника срещу пришълеца ама хайде..

прекрасно сравнение с детските снимки ясно си личат пластичните корекции някои са с тотално изменени черти на лицата

Единствената хубава тук и то естествено красива е Даутцен Крус. Прекрасна е! Сестрите Хадид и Кендал да ги покажат преди пластичните операции, че са неузнаваеми. Такива недоразумения са, но с милионите на родителите си станаха топ модели. Не са като Синди, която е работила на полето или Лима, която идва от бедна Браазилия и само благодарение на естествена красота и редица качества и труд стават от бедни момичета милионерки. С парите намама и татко всеки може. Достойни за уважение са тези, които потгат всичко с собствени усилия и труд.

Яко пластика и корекции. Хубавици, ама с изкуствени коса, джуки и мекици.

всички с пластики ...... дайте моделите на 90 те.

Като восъчните си версии в музея Мадам Тусо. Толкова ботокс и то на млада кожа!!! Сестрите Дженър и Хадид са с такива безизразни погледи, става ми жал за тях, а пък и бащите им са някакви транс ... отврат. Внимавайте, бащи, защото дъщерите ви могат да станат "топ" модели като тези.

Всички модели са били обект на подигравка особено в тинейджърските си години. Такива момичета израстват бързо на височина и са прекалено слаби. Чак след 25 вече стават по- женствени. Така от обект на подигравки се превръщат в едни от най-желаните жени в света. Друг е въпросът, че 1.80 не е естетична височина за жена. На подиума и камерата изглеждат страхотно. Но я си представете в ежедневието до вас да застане 1.80 върлина с прекалено дълги крайници. Естестична височина за жена е 1.70-1.72 това е среден и нормален ръст. Хем няма да е ниска и късокрака, хем няма да е върлина с плавници. Но за модата си има стандарти - над 1.75, иначе няма шанс за световна кариера.

Защо пак тия посредствени глезли Хадид и вампира с големи нос Жизел

жизел е страшна .естествена огнева латина нищо не разбираш

Латина, може ... но е минала само покрай тях.

не е латина жизел бюдхен, а трето поколение германска бразилка ---нещо сте се объркали ---четете wikipedia --там си пише

Определено, като малки са симпатични, но като пораснали са такива грозища, да не ги срещзш в тъмното...

Жена ми е по-хубава от тези!

Ай сиктир таз красота!