Принцеса Шарлийн: Вече съм готова за деца

Съпругата на принца на Монако Албер II вече е свикнала с ролята си на кралска особа и съпруга. Чувства се готова да стане майка.

Обратно в новината

Коментари - Принцеса Шарлийн: Вече съм готова за деца | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Крайно време беше. Ако княжеството остане без престолонаследник - ще го присъединят към Франция, съгласно някакъв договор.

Той мъжът й май беше доказан гей, та явно това е един вид обява, че се търсят осеменители.

Да те светна, че принцът има две деца. По закон обаче те не могат да наследят трона, понеже са извънбръчни.

Каква драма.Он си е баш в лявата летна.Имал деца.Пунтажи.Тази си търси осеменител.Пък меката китка,съ праи ,за да живее живота,щот може да го смени някой роднина не гей.Толкова му личи ,че е гей,че само глупак не би го видял.Ама човека си живее,пък ние губим време да го ръфаме.

Тази не избега ли след сватбата. Кака успяха да я върнат, че сега и деца иска. Да не са и казали, че има шанс да се самоубие, както медицинската сестра.

Най-сетне, откога чакам! Идвам с първия полет, в твой интерес е да ме чакаш първа!

к'ъв полет бе? прираста на Българи отрицателен той полет ше ми хваща :) кой ще плещи по форумите треба те смени некой па белким по-умен излезе :)

Онегавон

Ок, ще хвана Полетка, за да увеличаваме прираста! А може да хвана и тебе, Борянке, за големите (очи)!

А ние сме готови, да подпомогнем тяхното създаване!!!.

тя иска принц бе не кратун :)

В калабалъка принце, ша ли разбра кой те е подпомогнал в тая тежка задача. P.S - Надявам се думата "кратун" да е използвана в шеговит аспект, иначе говори лошо за вас.Нито познате човека зад компютъра, нито знаете неговия умствен багаж. А и аристократизма не би ви го позволил нали?.Иначе и вие се превръщате в обикновен "кратун" :).