Скандален биограф: Том Круз не е биологичен баща на Сури

Според нова биография, звездата Том Круз няма основания да претендира за попечителството върху Сури, защото не й е биологичен родител.

Обратно в новината

Коментари - Скандален биограф: Том Круз не е биологичен баща на Сури | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Джош Хартнет или Крис Клайн имате предвид? Защото инфото, че Том Круз не е баща на Сури, а тя е плод от връзката на Кейти Холмс с Крис Клайн, си вървеше още когато се роди детенцето... :)

Том Круз освен всичко друго е гей и скоро информацията ще излезе.

Какво значение има, важното е, че я обича невероятно и е грижовен баща.

после жените що ги прострелвали в главата ей затова ги прострелват...

Ами ако наистина не й е биологичен баща - може да е започнал да й посяга и попипва. Тези луди сектанти всичко можеш да очакваш от тях. На тази снимка Круз има нездравото излъчване на "лечителят Деси", който изнасилва жени и къса ушите им.

Искрено се надявам, да има хора които да следят за такива като теб. ТИ СИ БОЛЕН !

Ами замислете се... Първата му съпруга Мими Роджърс роди дете, след като се разведе с него и си намери друг мъж... Никол Кидман за 10 години не успя да му роди, та си осиновиха две деца. В момента, в който се разведоха и тя си намери нов мъж, забременя на секундата и вече е майка на две деца... Кой знае...може би наистина някой е помагал при зачеването на Сури...

Незнам да ли е вярно, но Никол е направила аборт при вестта за поискания от Том развод, а пък Сури прилича много на Том.

Сури е точно копие на майка си, няма нищо от Том.