17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дидо гърми шампанско, а кой гърми тая моделка?

прилича на Дидо! Да са живи и здрави и да се обичат!

който бърза - барка :)

буквите ми танцуват като в Денсинг старс.

E как самостоятелно се грижат за детето? А къде е майката сводна, която ожени щерка си з а тоя лапнимухчо. Украинци, сър, каккто казва тука един

Да са живи здрави и щастливи

Крадливите Мошенички-Иванчева и Веска меджидиева се бяха еббали с някакви маймуняци... А сега, ПОЗНАЙТЕ какво са направили ??!! Чух че онези мошенички Иванчева, Веска меджидиева и Валери Стамболов, са дали част от взетите ПОДКУПИ на крадци, ИЗБЯГАЛИ от затвора, които се представят за Шофьори и охранители, да ходят да СЛЕДЯТ и да се ЗАЯЖДАТ с обикновени хора.. .. Ама тия избягали от затвора, може САМО да ОТКРАДНАТ стоките , които пренасят или трябва да пазят... Тия приказват че обикновените българи са са смешни, а после и че дразнят, НО всъщност "" СМЕШНИ са и ДРАЗНЯТ "" точно тия нагли КРАДЦИ, избягали от затвора и взелите ПОДКУПИТЕ.. Предателите да мрът заедно с маймуните и крадците избягали от затвора или да ги утрепят както Шинка Манова !!!

Шампанско и сълзи е живота ни ...

Дидо е супер надарен - истински секс бог!

ЛОЛ на 16та снимка - бооооооооооооой, тия уши на кой са хахахахахах

Евала! У нас е много трудно да задържиш брак над 6години! Че всичките жени масово само за кеш мислят и като мъжа закъза за кеш веднага стават нещастни и до месец си намитат нов!!!!!! Само платени жени у нас!!!! Евала на Дидо и жена му!

Останалите нямат идея какво искат, освен да са принцеси и да ги боготворят:) Изплискаха женките последните 20тина години. Феминизъм, отмъщение и падение.

Абе евала, ама и изобщо не се знае. Пожелавам им още дълги години, но аз лично на жена вяра нямам от личен опит.

,..................

евалла браво за брака и хлапенцето и тоя побеля бахси жовота не прощава на никой то не беше биг брадър ли беше тъпотевини па вокал па секссимвол па сума гаджета превъртя е те го те добре я подкарал

Когато намериш правилния за теб човек, съвместният живот е прекрасен. Дано той го е намерил и да са живи и здрави и заедно дълги години.

То и аз в събота отворих бутилка литърче и 1/2 Моет Шандонче Империал Брутче, гарнирано с плато от 6 вида сирена, микс от 3 вида грозде и прошуто от Сан Даниеле. По повод, че е събота и съм на терасата на вилата. Що не сте написали и за мен, а? Да не би да съм второ качество население или дискриминирате хората, а?

Разликата е, че ти не си плащаш да пишат за теб.

Е, няма нуждда те да пишат, ти сам си се изфукал . Като пукнеш от преяждане , ще напишАт

Олигофрен, как ще си кръстиш българския син Дейвид, дееееба и малоумниците ти дейба.

хахахах

Ще си го кръстикакто си иска. Ти пък кой си да му държиш сметка?

Явно си от маймуняците с тези сведения от 1ва ръка. И освен това си спамер и трол.

Напоследък слушам само хита им магнезий. Не е доброволно.

Яж ми кура Евро подлога нещастна.

Браво, да са живи и здрави!

Мн неприятно персони

разликата и то много същетвена е че те са с имената и лицата си и музиката си хубава лоша има си фенове иначе нямаше да ги има ! А гония комплексар даже няма име !!!!!! няма лице !!!!!! да не говорим че се хвали с сиренето си и иденето си !!!

Ти нали кръсти твойто Ганьо бе, селендур ничтожний. Къде се обърнеш в тая кочина, все мърсоли деба ...