17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да оставим телефони, компютри и прочие тогава ще се оправи проблема със эрението, депресии и т.н.

Е остави ги. Кой ти е забранил.

А над 50% от населението по света вече е късохуесто...

СвАтът е добре, не му берете грижа, ама вие в дир.бг не само сте късогледи, ами и недообразовани. Хубаво е, че всекидневно ни разсмивате!

Това е целта

Хората в България се разболяват от РАК и Левкемия, заради мобалните фирми-0 А1(Ентекл) и Виивкаом.. А някои дори Ослепяват.. Трябва да ЗАСТРЕЛЯТ директорите на тия фирми и да ги ЗАКРИЯТ. Да се махнат от БЪлгария.. Какт застреляха рекетьорите- Мечката и Чората и ЗАКРИХА изнудваческите им фирми..

2050 само буболечки ще има на тази планета

Едно време имахме снаиперисти...

Дир-ници благодаря, че попитахте - свата е добре и ви праща много здраве на майките ви. Да се върнете откъде сте излезнали и да понаучите още малко българския Язик, че яко ви куца. Сега по темата за свЕта. Накратко - яко сме прецакани, а до 2050 година я ни има я ни нема. Справка - динозаврите. Ако питате и за свЯтата - на нея вече и ... майката. Айде останете със здраве и дръжте букварчето и правописния речник близко до себе си, най-добре между кълките и го разтваряйте, ако се чудите за правописа на някой дума.

Аз съм късоглед и пея в хора!

Култова реплика! Младите няма как да я оценят, пък и не знаят от кой детски сериал е. А с всякакви смартфони, сурат-тефтери и прочее простотии не половината, а цялото население ще окьоравее.

Едно време в училише бяхме 300 деца и с очила носеха само 2 при условие че ни преглеждаха всяка година.

За населението на свАта (заглавието) разбрахме, а какво ще кажете за населението на сватята?

През 2050 няма да има хора на тази планета.

Нема се пуашите, копеуета! Маркито ще ни вкара в метавърса да ни доразвали очите, а Мъскито ще ни набие чипа и сичко ше е точно!

Където навлязат компютри и смартфони , това са последиците.Като пратиш първолаците да учат "онлайн",не може да очакваш нещо друго.Де да беше само късогледството ,ами утре ще почнат да щъкат 8-9 годишни с дископатии,диабет ,психични отклонения и асоциални типове.Когато отнемеш на детето радостта от играта със себеподобните не е никак добре.

Да бяхме си стояли в каменната ера, като храна за хищниците според теб?

то и сега си е бая късогледо ... като гледам колко народ се набоде с експерименталки.. по-скоро до 2050 половината население ще е на оня свят.

Ама си тъп, амааа...

до 2200 цялото

Думата късоглед може да се използва и като прилагателно и като съществително в едно и също изречение - късоглед Късоглед

а знаеш ли, че думата тъпак може да се използва и като обръщение и като диагноза и като подлог пак в едно изречение?

Вие пък много надалече гледате, 2050 година, дайте на по-къси разстояния. Схванахте ли ми шегата! Хихихихи!

А другата половина (далекогледите) гледат наблизо. Не е шега!

Еми като сте се вторачили в тия телефони, виртуални очила и прочее така ще е. Споко скоро очи няма да ви трябват - директно в мозъка ще ви се предава квото трябва да видите.