Дуа Липа ще бъде съдена за плагиатство

Авторите на песента "Wiggle and Giggle All Night" ще се опитат да докажат "значително сходство" между тяхната песен и "Levitating"

Обратно в новината

Коментари - Дуа Липа ще бъде съдена за плагиатство | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Перфектно лице, тяло,глас и присъствие, изключително секси жена, обожавам я!

Аз пък много я харесвам Дуа и гласът ѝ също.

Песента levitating е доста подобна на live your life на Artikal Sound System обаче.

Песента и в двата й варианта е отвратителна, но мотивът, който е предназначен да се запомни от публиката се повтаря и в двете т.нар. "песни". Косоварката тананика вече позната песен с добавени елементи за заблуда.

"Косоварката" не тананика, а има брутално добър глас и пее без никакви усилия.Песента, очевидно няма нищо общо с другата, ама има много кисели,недоебани и гладни като тебв, та така.

Не харесшам тази огромна краша Дуа Липа, нито визуално, нито като певица, защото има мъжкаранско излъчване. Но, като човек музикант ви казвам, че тази песен няма нищо общо.

Приличат си. Има достатъчно много идентични тактове, би трябвало да са достатъчни, ако, разбира се, не се намесят парите.

Тия хора са напълно музикално глухи, песните няма ама НИЩО общо. Много гладни се навъдиха, всеки певец го съдет по 3 пъти на година вече.

Половината гръцки песни са 1 към 1 изкопирани от нашите чалгари, не съм чул едно дело заведено да има. Тука няма никаква прилика

Песните нямат почти нищо общо. По тая логика в България, половината народни певци от дадена фолклорна област, трябва да се съдят един друг за плагиатсво.

песни като цяло нямат конкретен автор, а само различни аранжименти.

Страшна мадама е Дуа Липа, а тия явно са закъсали за пари и са се чудили откъде да ги изкарат

По концертите е почти гола.

Няма лошо!

Пълна глупост, песента е хубава, но няма шанс да докажат плагиатство.