17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Днес в прегръдките на черния мечо-Буба, утре в скута на сърфиста Чад, докато може женицата, накрая с 2 котки

Много е хубава и секси.

Каквото и да прави тази жена не можа да ми стане приятна през годините нито като актриса,нито като визия.Има нещо у нея което ме отблъсква, някакво негативно излъчване.Къде по-грозни има от нея,обаче са някак си симпатични,а тази не.

Ах! А Дженифър Анистон е прекарала цялото си време, за да ви се хареса на вас, а пък вие така да не я харесате толкова време... вие направо сте жертва на Дженифър Анистон, тя само ви мъчи, още щом я погледнете ...

Бабишкерата не се усеща, че вече не може да се разголва пред публика.

Прекрасна! Много жени могат само да завиждат, защото и на 30 не изглеждат така! Много жени нямат деца, като Лили Иванова например, но само за нея негодувате! Навсякъде това чета! Постигнала е много повече от всеки един коментиращ!

И какво точно са постигнали тия егоистични бабички? Нарцистична слава и пари? В главата им са само мисли за гримове, перуки, дрехи, обувки, ботокс, филъри, . От прости по- прости курвендета. Айде моля ти се......

Дали? Друго е да си "естет" в раздела лайф на дир.бг, толкова много отговорност носи това със себе си ...

Да бе, то големия келепир да имаш деца. Питай самотните бабички по селата, зарязани тотално от децата си.

Само като и видя дърташките ръце и врат от близо почвам да драйфам. Отврат бабушкерче.

От толкова тренировки след година две ще и се износи я коляно, я рамо, става или таз. Да внимава че да не стане като с Мадона работата, да се движи с едно бастунче.

Тяло може и да има, ама нищо друго, ни лице, ни излъчване, ни талант, ни харизма.

По колкото и часа и да тренира на ден, пак ще остарее и погрознее. Поне да не се напряга, ами да си гледа рахата. Един път се живее.

Защо бе момиче, не си осинови едно детенце. Да имаш на кой да оставиш чат от себе си, не от имането си, от душата си. Да го научиш на всичко , което теб не са те научили, да му дадеш това, което ти не си имала. Или не можеш да даряваш любов, искаш само да я получаваш?! ;)

Стига пък вие! Всеки си има пътя в живота и разбиранията и никой няма право да казва на друг как да живее. Но това е типична бг черта - да се бъркаш в чуждия живот, да даваш акъл, да говориш зад гърба... дори и да завиждаш на по-успелия.

Леле. Ударих болна тема.

Едната ми каза че съм завистлива клюкарка, а другата че съм тъпа. При това без да ме познавате. Мацки, вдигнете глви и ще видите хубавата страна на живота. Стоян пък е отгледал неблагодарни деца.

Мерси от родители, които компенсират своята малоценност чрез децата си. Това ви е грешката на вас, "нещо което НЕ сте имали" ... хммм, а вие знаете ли че има хора на света, които учат децата си на неща, които имат, а не които нямат? Но ай кюто ви не ви позволява да го разберете това.

Сиси, поуката е, че не трябва да се изказваш неподготвена:-D

Според мен просто си комплексирана и злобна - чуждото нещастие ти доставя удоволствие, явно си доста нещастна самата ти и действаш пасивно-агресивно