17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Who gives a shit about that.

Бен Афлек е мюсюлманин. На едно интервяю стана и обърна масата и си тръгна обиден по дребен повод - носенето на бурки или подобно....

После една Иранка излезе в пресата да го пита кого защищава всъщност и кой ше я защити нея, която не иска да увива 'срамното' си тяло, а иска да го покани на питие и да ходи непридружена, което уви! не и е възможно.....

Хубавото е, че след развода тя отново започна да се снима във филми. По време на брака им не се сещам за филми с нея.

става за сегз и мъндръсане кво риве ся

Точно твоето мнение по въпроса я вълнуваше и нея и останалия свят, дааа. Отде ви изравят бе.

Много ви се моля, “хубавицата” е чист сексизъм, мизогония и некоректност. Той изневерявал тя гола на снимка, не знам. ОчеркЪт трябва да е “партньор едно търси спомени по минал партньор у за малко да се самоубие, но не му обърнали внимание.

Бая болка е отнесла щом го е търпяла 13 г., та даже му е позволила да й направи 3 деца. Толкова много време ли й е било необходимо да разбере, че е "кофти" човек, а?

Идното диете Виолета ли ся казва или Насилие?

Всяка жена трябва да е доволна, когато падне маската на мъжа до нея и не трябва да губи нито секунда в болки, съжаления и прочие простотии. Само напред и каквото сабя покаже. А той да се оправя както намери за добре. Животът обикновено е справедлив и крайно логичен, колкото и да не ни се вярва. :)

Прекрасна е! Но си е овен, иска много, за да бъде един човек с нея... И на Бен не му е било лесно...

Плужек ли е не го знам, но е тълен гьон. Да избереш бутилката и картите пред такава жена, значи не само акъл, доста неща ти липсват. Има го тоя момент доста и у нас - много мъже със семейства и деца да си мислят, че все още са ергени и така да си живеят по вълните. Тук си има обяснение - синдрома на любимото момче на мама, което бива дундуркано дор до 35 - 45 г.

Защото не робува на демона ли? Всички жени са курви, а промити роби, като теб трябва да умрат в лайна бавно и мъчително!

Ти па си егати умната и хубава. 11 ти номер...

Някъде в съдържанието да намерихте връзка със заглавието?

Е нали тя е искала равода. Защо се оплаква? Защо не си бземе някой скромен, да не пие, не пуши и да яде пуканки с децата и в киното. Нали това иска, къф е проблема?

Ами как може човек, който се оплаква от жълтите вестници, да се снима по гащи

И таз ли ви? И таз ли американка се оплаква?! Боклучава нация.

Познавам повече американци отколкото българи и никога не съм видял някой да напише за някоя нация че в “боклучава”

Наистина много боклуци там, трябва да бъде закрита преди да е станало твърде късно и да заробят и промият всичко живо.

С какъв конкурс по дебилие ви намират руските слуги бе, толкова умствено изостанала пасмина като вас няма - и то сте с огромна преднина.

Много приятна актриса е, личният и живот не ме занимава естествено. С жена ми много я харесвахме в "Аlias", не съм виждал друга актриса да тича по такъв притен за гледане начин.

Най-накрая да попадна на фен на „Наричана още”, мислех, че само аз съм гледала този сериал. :) Повече от перфектна беше в тази роля, нямах търпение за следващия епизод. Поздрави! :)

243Win

То само първия път боли ве, какво се оплаква тая разпоретина...

Ти от опит ли знаеш,бе боклук?

Попитали един мъж- "вашето село защо се казва Педерастово?" " Ми не знам, аз съм снаха тук"- те така

Парите и простащината ги съсипа тия "звезди". Безбожие и свободия, пълна с разврат. Няма по-хубаво от любовта на семейството, уюта на дома и радостта на спокойствието, прекарано с любимите хора. За съжаление, покварата на злото дойде и тук. Бог да пази България най-вече от нас самите, които позволихме и позволяваме ежедневно на това да се случва!

Носи си алуминиевата шапка против злото дето те дебне отвсякъде носи си я. Отде ви изравят бе.

Защото не е душевно болен промит краваро-хамериканофил, като теб ли? Ако те хвана ще те налагам докато станеш на пихтия! Русия завинаги!

LOL, поредната жаба подкочила в опит да излезе от гьола си. Я кротувай, какво си се разврещял. Като не можеш друго освен да вряскаш не значи, че трябва да го правиш.

Хубава жена и невероятна актриса. Той не я заслужава.

Жалък ебльо !!

Ти си жалкия, щото жени те налагат за кеф и никога не си ебал, луузър! Той е богат, известен и може да има всяка една жена, а ти си никой и никой ще си умреш!

Истинска жена, с доствойнство и морал. Никога не е хленчила по медиите и не е търсила внимание или съжаление. Много интелигнентно и емоционално зряло коментираше раздялата им. Винаги се отнася с огромно уважение към бившия си съпруг въпреки, че явно доста е изстрадала развода им. Афлек определно не я заслужава.

Това се нарича мрънкане в тази лайняна феминистична статия! Тя не го заслужава!

Да остави такава жена! Два пъти по-хубава от Робъртс и тя трябваше да изиграе онази култова роля с Гиър!!!!!

от Робъртс кой не е по-хубав.

И аз бих е оставил с удоволствие, вече не става за анален.

ти пък за какво ставаш бе пор смърдел